Yandex
МЕНЮ
Кошница

Диуретици

39.00 лв.
Купи
30.36 лв. 37.95 лв.
Купи
34.89 лв.
Купи
2.20 лв. 2.75 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
49.60 лв. 62.00 лв.
Купи
35.70 лв. 42.00 лв.
Купи
26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
41.56 лв. 51.95 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
10.76 лв. 13.45 лв.
Купи
15.30 лв. 18.00 лв.
Купи
23.96 лв. 29.95 лв.
Купи
19.45 лв.
Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Знаете ли какво представляват диуретиците и какво е тяхното действие? Появяват се все повече хранителни добавки, съдържащи диуретици, но се оказва, че много от хората не са запознати с тях и не знаят за какво се използват. Ние от сайта Workout.bg целим ода предоставим на потребителите си най-добрите диуретици без рецепта, с които да подобрят цялостното си здравословно състояние.

Но също така наша цел е да информираме всеки клиент какво ще получи от даден продукт и какви ще са ползите от употребата му. Събрали сме разнообразни хранителни добавки, спомагащи за различни функции, за здраве, за мускулна маса или отслабване. Добавките с диуретици са сред тези чудодейни продукт, решаващи един масово срещан проблем сред обществото, а именно проблемът със задържането на вода.

Диуретици – какво представляват и какви са ползите от приема им

Диуретиците представляват вещества, помагащи на тялото да се освободи от излишните количества вода, сол и излишни съставки, попаднали в организма. Те стимулират тялото да отделя повече урина и по този начин да се отърве от излишната вода.  

Така освен вода се освобождават и редица токсини от организма. Чрез използването на хранителни добавки с диуретици ще си наровите пречистваш детокс и ще предотвратете натрупването на множество вредни вещества в тъканите. Едновременно с това ще се отървете от досадното подуване, причинено от задържането на вода.

Като цяло добавките с диуретици осигуряват редица здравословен ползи за външния вид и цялостното здраве на организма. Съществуват естествени диуретици, източници на редица полезни вещества и минирали – калий, калций, магнезий. Те са важни за поддържането  на мускулите и нервите в тялото.

Разлени чайове например са източници на диуретици (зелен чай, чай от глухарче, от коприва). Да, те са полезни, за да си набавите нужните диуретици, но това, което съдържат сублементите с диуретици е много по-обогатен състав.

Те съдържат както екстракти от полезните растения, съдържащи диуретици, така и други елементи подпомагащи функциите на организма и допринасящи за общото здраве. Основани са на билкови диуретици и са лесен начин да получите необходимия прием.

Приемът на диуретици освен за задържане на вода, помага и при много други проблеми. Те действат ефективно на проблеми с високо кръвно, като намаляват обема на кръвта, която го причинява. Използват се при отоци на краката, предизвикани от различни фактори. Също така подпомагат здравето на сърцето и бъбреците.

А в състава на хранителните добавки получавате максималните ползи от тях по ефективен и достъпен начин. Те са подходящи за спортисти или за не толкова активно спортуващи. Някои от тях повишават енергията и тонуса, а други са с насочено действие към централната нервна система, мускулите или всички клетки в тялото.

Добавките са с различно съдържание и под различни форми, за да може всеки да избере спрямо нуждите си и спрямо това кой е най-удобния начин за прием според него.

Workout.bg - изберете нас, за да ви доставим качество и ефективност

В нашия онлайн магазин Workout.bg ще откриете едни от най-качествените хранителни добавки на пазара. Погрижили сме се да предоставим добавки за нуждите на всеки, независимо дали са насочени към  спорта, отслабването или общото повишаване на здравословното състояние.

Стремим се да предоставяме богат избор от продукти с доказано качество и ефективност. Можете да се убедите сами, като поръчате още сега продуктът за вас!

Задържането на течности може да бъде причинено от редица медицински състояния. Диуретиците помагат за намаляване на теглото, но то не е трайно, тъй като води само до загуба на вода в организма. За да отслабнете освен приема им е важно да се съсредоточите върху здравословното хранене, да намалите солта и да бъдете активни.

Диуретиците са различни видове. Най-често те се предписват за лечение на високо кръвно налягане, при отоци и за подобряване на здравето на сърцето.

Билките и растенията, които са диуретици са глог, глухарче, хибискус, хвощ, магданоз, зелен и черен чай. Напитките, които съдържат кофеин и алкохол също имат диуритичен ефект. Може да усетите ефект и от храни като целина, лук, патладжан, аспержи и диня.

Най-често срещаните нежелани реакции са главоболие, виене на свят, повишени нива на кръвната захар, повишен холестерол и диария. Рядко се получават сериозни странични ефекти, но ако получите е добре да се консултирате с лекаря си, за да ви посъветва дали да продължите приема.

Задържането на вода може да бъде причинено от различни медицински състояния. Затова преди да започнете да се лекувате сами и да приемате добавки и лекарства се говорете с лекар. Някои билкови добавки могат да влошат вашите медицински проблеми или да взаимодействат с лекарства, които приемате.

4.46 / 228