МЕНЮ
Кошница

Диуретици

35.00 лв.
Купи
37.95 лв.
Купи
34.89 лв.
Купи
2.75 лв.
Купи
29.95 лв.
Купи
62.00 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
13.45 лв.
Купи
18.00 лв.
Купи
51.95 лв.
Купи
19.45 лв.
Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

За да намерим буквалните значения на някои думи, доста често се връщаме към древногръцките им корени. Такъв е случаят и с диуретиците, с които ще се позанимаваме днес.

Буквално, от древногръцки тази дума се е използвала, за да се означи природната, физиологична нужда на хората от уриниране. Тази дейност е свързана с отвеждане на телесните течности от тялото навън.

Понякога, организмът не може да изхвърли всичко, което трябва да бъде изхвърлено и човек се нуждае от адекватна хранителна добавка, за да изведе течностите навън. Ето защо всеки, който има нужда от подобна помощ, може да заповяда в Workout.bg.

Тук, нашият екип се е помъчил да събере всички необходими хранителни добавки, които ще ви послужат при подобни затруднения. Разбира се, не е нужно да имате вече изявени проблеми, за да използвате диуретици.

Понякога може да става дума за проста нужда от бързо сваляне на килограми преди кантар при бойните спортове, например. Ето защо тогава всяка излишна течност от организма е добре да бъде премахната, за да може организмът да изглежда във върхова форма, а и да докажете на съдийската колегия, че сте достойни и годни за категорията, в която искате да се състезавате.

Дойде ли краят на задържането на вода в организма

Да, категорично след сериозното навлизане на различни диуретици в живота на спортуващите, вече излишната вода няма как да бъде проблем за нито един активен човек. Нещо повече – всеки човек, който има затруднения да тренира с пълна сила заради задържане на течности, сега може да поправи този проблем у себе си.

Просто се доверете на най-добрите в спортните стоки и хранителните добавки за това, че могат да ви дадат достъп до възможно най-качествените стоки във всяка сфера на спорта – дори и дрехи, устойчиви и на най-сериозните силови тренировки.

Workout.bg – тайните на правилния режим

В нашия онлайн магазин ние предлагаме някои от най-качествените на пазара хранителни добавки, които ще ви дадат правото да се чувствате просто превъзходно в моментите, в които имате нужда от това.

За да сме напълно искрени с нашите клиенти, ние се стремим към невероятно ниво на прозрачност, която често в другите магазини не се среща. На мнение сме, че когато говорим за хранителни добавки и тренировки, човек трябва да е възможно най-разумен, а не да се гмурка сляпо в някакви си продукти.

Да купуваш без да имаш ясен и аргументиран избор е може би едно от най-глуповатите решения. В крайна сметка колкото и да е лъскава една опаковка, вие трябва да сте възможно най-внимателни, защото става въпрос за здравето ви.

Целта на спорта е да ни прави здрави, а не да прави ефекта на изморяването или пълното изтощение на организма отложен. Знаем колко е важно да изглеждате добре, но не правете нещата успешни с цената на много големи жертви, защото това би било просто загуба на време или по-лошо – на здраве.

Това, което можем да ви предложим, е да бъдете максимално съсредоточени върху правилното хранене, да си набавяте колкото е възможно повече сън. Останалото можете да го очаквате от нас – вашият съвестен помощник в спортуването и поддържането на здравословен начин на живот.

Очакваме ви!

Задържането на течности може да бъде причинено от редица медицински състояния. Диуретиците помагат за намаляване на теглото, но то не е трайно, тъй като води само до загуба на вода в организма. За да отслабнете освен приема им е важно да се съсредоточите върху здравословното хранене, да намалите солта и да бъдете активни.

Диуретиците са различни видове. Най-често те се предписват за лечение на високо кръвно налягане, при отоци и за подобряване на здравето на сърцето.

Билките и растенията, които са диуретици са глог, глухарче, хибискус, хвощ, магданоз, зелен и черен чай. Напитките, които съдържат кофеин и алкохол също имат диуритичен ефект. Може да усетите ефект и от храни като целина, лук, патладжан, аспержи и диня.

Най-често срещаните нежелани реакции са главоболие, виене на свят, повишени нива на кръвната захар, повишен холестерол и диария. Рядко се получават сериозни странични ефекти, но ако получите е добре да се консултирате с лекаря си, за да ви посъветва дали да продължите приема.

Задържането на вода може да бъде причинено от различни медицински състояния. Затова преди да започнете да се лекувате сами и да приемате добавки и лекарства се говорете с лекар. Някои билкови добавки могат да влошат вашите медицински проблеми или да взаимодействат с лекарства, които приемате.

4.46 / 228