МЕНЮ
Кошница

Пау Дарко екстракт за здраве

24.85 лв.
Купи
39.00 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Един от най-големите проблеми на днешното общество, това е имунната система на човека, живеещ в 21-ви век. Нещо повече – най-голямата пречка пред това всички да са здрави е отново именно тя.

Няма нито един човек, който да е напълно сигурен в своите възможности и именно този факт пречи убийствено много. Ето защо всеки, който изпитва проблеми със своята имунна система, трябва да се отбие в нашия онлайн магазин.

За да сте напълно наясно за какво говорим, ние ви представяме един от нашите най-сериозни лечители на слаба имунна система. Той ще преобърне представите ви за това що е имунна система, която не само, че е желязна, но и ще остане такава за много дълго време – повече, отколкото си мислите.

Ние не знаем защо толкова обичаме този продукт – може би е така заради неговата работа, свършена перфектно още при лабораторните тестове.

Какво точно е пау-дарко и защо да го използваме

Известен с много имена – Лапачо, Тахебо, Пау-Дарко е вид билков чай, който се приготвя изцяло от от вътрешната кора на дървото. Пау-Дарко се използва и в билковата медицина.

На няколко коренни народи, намираща се в Южна и Централна Америка за лечение на редица тежки заболявания. В този списък с болести се включват и няколко вида опасни инфекции, треска и стомашни проблеми.

Тахебо е името на вътрешната кора на червеното или лилавото дърво Пау Дарко. Това дърво расте високо в Андите, в областта на южноамериканската тропическа гора.

Вътрешната кора на червения лапачо е с лилав цвят едно от основните лекарства, използвани от племената на инките и се използва в продължение на повече от 1000 години.

Workout.bg – ние сме онези, които ви идват на помощ

Нещата на българския пазар за хранителни добавки и спортни аксесоари никога не са били по-динамични. Няма спор, че всеки иска да бъде успешен, с красива фигура и т.н., но колко хора реално са готови да опитат от този живот и да свикнат с него?

Не са много онези, които наистина могат да свършат доста добра работа с телата си за отрицателно време в залата. Нещо повече – не всеки знае как да подходи с организма си, как да тренира правилно, как да разчита на 100% на онова, което му предлага организма.

Заради това се появяваме ние – хората от Workout.bg, които не само имат с какво ново да ви изненадат всеки път, но имат и възможността да го предложат на наистина голям брой от хора. Истината е, че обичаме работата си до полуда, независимо от обстоятелствата.

Ние наистина знаем колко е важно за вас физическата ви форма да бъде непокътната, да бъде сериозно застъпена не само в онлайн магазина, от който пазарувате, но и в ежедневието ви. Същото това ежедневие е добре да бъде пълно с най-висококачествените материали – ето защо ви ги предлагаме в нашия онлайн магазин.

Знаем, че сте взискателни към тялото си, но пък от друга страна се опитвате да му предлагате възможно най-високото качество. След като твърдим, че обичаме клиентите си, то тогава нищо друго не ни остава освен да правим винаги възможно най-доброто за тях.

Така се доказва обич между търговец и потребител. Очакваме и вас!

Пау-Дарко е билкова добавка, която има антимикробно действие. Добавката е направена от вътрешната кора на дървета, които растат в централна и южна Америка. Тя често се използва при диабет, язви, стомашни възпаления, астми, бронхити и рани.

Страничните ефекти, които е възможно да възникнат са гадене, повръщане, анемия, разреждане на кръвта и виена на свят. Не са проучени добре страничните ефекти при дългосрочна употреба.

Пау-Дарко съдържа някои мощни антиоксидантни съединения, включително: кверцетин, флавоноиди и карнозол. Кверцетинът по-специално се бори със свободни радикали, като помага да се забави процеса на стареене и да се намалят ефектите от оксидативния стрес. Той също така стимулира храносмилателната система.

Пау-Дарко е богат на хранителни вещества, включително желязо, калций, селен, цинк витамини A, B и C, магнезий калий и натрий. Той също съдържа терапевтични фитохимикали, включително лапахол. Комбинацията от неговите антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства го прави много полезен стимулант на имунната система и борец с болести.

Добавките се използват при лечение на широк спектър от инфекции. Те включват вирусни респираторни инфекции като обикновена настинка и грип, инфекции на простата и пикочния мехур и полови предавани инфекции.

4.48 / 215