МЕНЮ
Кошница

Желязо

31.00 лв.
Купи
8.95 лв.
Купи
17.63 лв.
Купи
19.20 лв.
Купи
32.00 лв.
Купи
9.95 лв.
Купи
8.95 лв.
Купи
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Днес няма да говорим за железни бицепси, за огромни ръце, за широки гърбове и за стегнати коремни мускули и плочки. Днес ще поговорим за това как се постига обикновеното, крепко здраве на съвременния трениращ.

Това да си едновременно и здрав, и да не страдаш от чести контузии, и да си съвременен фитнесджия е огромна рядкост. Нещо повече – на повечето хора, занимаващи се с фитнес или с друг вид тежки физически тренировки много често им се налага да бъдат извън залата заради контузии, което хайде да си го кажем – досадно е.

Да стоиш извън залата принудително, защото организмът ти не издържа на темпото, което си му установил въпреки сериозната храна, която му осигуряваш всекидневно, е направо смешно. Не е приятно да имаш болки докато знаеш наистина колко много усилия хвърляш ежедневно върху физическото си състояние.

Понякога тялото просто не слуша и продължава да кара в отделна писта от тази на целите и идеалите ти, така че не е лошо да се погрижим в един момент пътищата да се съединят и да работите заедно с тялото си в една посока. Така де, да речем, че сте пробвали всякакви методи, но наградата ви (напредък) така и не идва – какво да правим тогава?

Какви ползи за тялото има желязото

Именно заради тези проблемни моменти ние от Workout.bg правим подобни текстове, в които обясняваме какво точно трябва да се направи, когато желаем прогрес в каквато и да е насока. От вас се изисква просто да дочетете докрай тази статия и да приложите проверените от нашия екип факти и да ни върнете положителен отзив, че сте постигнали невъзможното.

Прескачането на платото в телесното развитие се явява толкова трудна задача понякога, че дори и най-знаещите и най-можещите в сферата на фитнеса понякога вдигат ръце от ситуацията. Спецификата на всеки един организъм затруднява още повече взимането на адекватно решение за проблема, така че подготвяме ви – ще е трудно.

Естествено, за какво съществуват свестните търговци като нас ако не е за това да предлагат достъпни и реални решения на вашите проблеми? Е, ние имаме едно и в днешния текст ще обсъдим неговите положителни страни и ефекти върху организма.

Ако искате да сте наистина тясно свързани с тялото си, да просперирате в тренировките, да бъдете наясно с процесите, които се случват под повърхността, тогава заповядайте в текстовете като този, намиращи се на нашия сайт.

Е, този текст ще бъде фокусиран към желязото и неговото действие над тренировъчния процес. С какво го подобрява и има ли опасност да му навреди?

Първо, добре е да знаете кога имате дефицит на този важен елемент в организма си и тогава да прибягвате до допълнително взимане на хранителни добавки. При поява на симптоми като необичаен глад или на противоположното – на системен лош апетит, имате студени крайници, както и сърцебиене или недостиг на въздух, то тогава не е лошо да се консултирате с лекар.

Най-вероятно той ще ви каже, че имате недостиг на елемента желязо, който влиза в състава на доста органи и процеси в организма.

Ако искате да върнете няколко гола в резултата и да не губите в директен сблъсък срещу организма си, то посетете Workout.bg и потърсете хранителна добавка, съдържаща високи количества желязо.

То ще ви помогне да произвеждате повече хемоглобин, който от своя страна ще намали значително шансовете ви за развитие на анемия, например. Забележете, че тук вече говорим за сериозни болести, от които хората цял живот се опитват да избягат.

Желязото ще подпомогне и тренировъчния ви процес. Ще повдигне енергичността ви на общо ниво в тялото ви, а това ще помогне за увеличаването на експлозивната ви сила в залата, а и в ежедневието.

Workout.bg – мястото, което ви прави сигурни

Още от времената, когато встъпвахме на пазара за хранителни добавки в България, ние знаехме, че тук клиентите са нещо средно между фанатични педанти и крайно незаинтересовани. Това, честно казано, ни обърка сериозно в началото, защото изобщо не знаехме как да подходим в която и да е ситуация при работа с клиенти.

Тогава ни хрумна, че просто ще използваме едно от най-силните си качества – адаптацията си. Това решение ни помага и до ден днешен, когато имаме няколко десетки различни казуса дневно.

Можем да се похвалим, че постепенно свикнахме да бъдем навсякъде и по всяко време, решавайки съвсем разнородни проблеми. Не е ли това основното умение, което трябва да притежава добрият търговец, уважаващ клиентите си?

Ако искате да станете част от едно от най-сериозните фитнес семейства в България – заповядайте при нас!

Желязото помага на червените кръвни клетки да пренасят кислород от белите дробове до клетките в цялото тяло. Ако не се храните здравословно и балансирано и не приемате достатъчно количество желязо, може да получите анемия и да се наложи допълнителен прием на добавки.

Витамин С подобрява усвояването на желязо. Препоръчваме ви да се храните с повече цитрусови плодове, чушки, пъпеши и зеленолистни зеленчуци. Има храни, които могат да попречат на усвояването на желязо и това са зърнените храни, бобовите растения и ядките и храните богати на калций.

Не бива да превишавате препоръчителните дози на добавките с желязо. Те се приемат след като са препоръчани от лекар и ако ги вземта без да е необходимо и във високи дози може да предизвикат увреждане на черния дроб, диабет и сърдечни проблеми.

Желязото се усвоява най-добре, когато стомахът ви е празен. Ако добавките ви причиняват стомашни проблеми, може да ги приемате с храна.

4.51 / 192