МЕНЮ
Кошница
IronChel - Iron / Ferrous/ Bisglycinate Chelate
AMIX Nutrition IronChel - Iron / Ferrous/ Bisglycinate Chelate
-20 %
IronChel - Iron / Ferrous/ Bisglycinate Chelate
AMIX Nutrition IronChel - Iron / Ferrous/ Bisglycinate Chelate

AMIX Nutrition IronChel - Iron / Ferrous/ Bisglycinate Chelate

  • Наличност: В наличност
  • Модел: IronChel - Iron / Ferrous/ Bisglycinate Chelate 90 К
  • Добавен на: 2023-06-08
  • SKU: 8594060007793
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
24.00 лв.
30.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

AMIX IronChel е висококачествен продукт, който предлага желязо във формата на бисглицинат хелат. Тази формула е специално създадена, за да осигури оптимални резултати за широк кръг от спортисти и активни хора.

Желязото е ключов минерал, който играе важна роля в множество биологични процеси в тялото, включително транспорта на кислород, производството на енергия, имунната функция и синтеза на ДНК. AMIX IronChel предлага желязо в лесно усвояема форма, което го прави идеален за хора, които имат нужда от допълнителен прием на този важен минерал.

Какво представлява AMIX IronChel?

AMIX IronChel е не просто добавка, а чиста иновация в света на спортната нутриция и здравословното хранене.

Не е случайно, че името си го е спечелила като символ на качество и прецизност. Този продукт е отличен пример за това как науката и физиологията могат да работят заедно, за да създадат нещо, което не само подпомага нашите тела, но и подобрява качеството на живота ни.

Със своята уникална формула, AMIX IronChel предлага желязо във формата на бисглицинат хелат - една от най-ефективните форми на този важен минерал. Висококачественото желязо, което се съдържа в продукта, е внимателно обработено, за да осигури максимална биологична наличност и оптимална усвояемост. Това означава, че когато приемате AMIX IronChel, вие наистина получавате всичко от желязото, което ви е необходимо.

AMIX IronChel е не просто допълнителна добавка към диетата ви - това е инвестиция в здравето ви. И това е възможно, защото в AMIX са убедени, че вие заслужавате най-доброто.

Какво е действието на AMIX IronChel?

AMIX IronChel е повече от просто добавка - тя е важен партньор в подкрепа на ежедневните функции на тялото ви. Нека изследваме подробно как точно тя действа.

Желязото е ключов минерал, който играе важна роля в множество биологични процеси в тялото, включително транспорта на кислород, производството на енергия, имунната функция и синтеза на ДНК. AMIX IronChel доставя този важен минерал във форма, която тялото може лесно да усвои, което подсилва неговото въздействие.

След приема на AMIX IronChel, желязото бързо преминава в кръвта, където започва да участва в различни жизненоважни процеси.

Желязото е фундаментален минерал за растежа и развитието на организма, той е компонент на хемоглобина и е от съществено значение за поддържането на свързочните тъкани. AMIX IronChel съдейства за нормалното функциониране на имунната система, за процеса на клетъчно деление и за намаляване на умората и изтощението.

Също така, желязото помага за поддържането на добра когнитивна функция, както и за нормалния енергиен обмен.

Ефектите на AMIX IronChel не са моментални, но с течение на времето, при редовен прием, може да забележите значителни подобрения в общото си здравословно състояние. Вие ще се чувствате по-енергични, ще имате по-добра концентрация и ще бъдете по-устойчиви на стреса и болести.

Това е възможно, защото AMIX IronChel работи отвътре навън, подкрепяйки основните биологични функции на тялото ви.

Информация за продукта
Разфасовка 90 К
Производител AMIX Nutrition
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 90 дози
Препоръчителен дневен прием 1 капсула дневно
Минерали
Желязо 20 МГ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност
AMIX IronChel е идеален за използване по всяко време на деня, но е особено полезен след тренировка, когато тялото има повишена нужда от желязо.
Този продукт е подходящ за всички, които искат да подобрят своето здраве и физическа форма. Той е особено полезен за спортисти, активни хора и хора, които следват строги диети, които могат да доведат до недостиг на желязо.

Защо се използва AMIX IronChel?

  • Подпомага нормалната функция на имунната система
  • Помага за намаляване на умората и изтощението
  • Подкрепя нормалната когнитивна функция
  • Подпомага нормалния енергиен обмен
  • Есенциален е за нормалното формиране на червените кръвни клетки и хемоглобина
  • Играе ключова роля в нормалния транспорт на кислород в тялото​.

AMIX IronChel е подходящ за всички видове спортове и физически активности, включително бодибилдинг, фитнес, бягане, плуване, велосипедизъм и много други. Той може да помогне на спортистите да поддържат оптимални нива на желязо в тялото, което може да подобри производството на енергия, издръжливостта и възстановяването.