Yandex
МЕНЮ
Кошница

Мултивитамини за възрастни

7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
28.42 лв.
Купи
69.97 лв. 99.95 лв.
Купи
ANAVITE
ANAVITE
-15 %
68.00 лв. 80.00 лв.
Купи
96.00 лв. 120.00 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
25.52 лв. 31.90 лв.
Купи
30.95 лв.
Купи
44.00 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
36.00 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
59.95 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
26.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 66 (3 страници)

Търсите ли многоспектърна подкрепа за вашето здраве? Знаете ли, че с приема само на една таблетка може да доставите на организма си мощна комбинация от важни хранителни вещества?

Не говорим за магическо хапче, а просто за хранителните добавки, които са известни като Мултивитамини за възрастни. Тези суплементи предлагат комбинация от ценни витамини и минерали и допринасят за цялостното здравословно състояние.

На фона на всички продукти, които се предлагат в търговската мрежа на хранителните добавки, мултивитамините се открояват със своето богато съдържание на изключително важни елементи.

Въпреки наистина многото ползи, които мултивитамините за възрастни носят, те често остават пренебрегнати пред онези продукти, които обещават бързо качване на мускулна маса.

Подкрепа за здравето с мултивитамини за възрастни

Без значение дали спортувате активно или имате напрегнато ежедневие, всеки един човек се нуждае от подкрепа, с която да осигури на тялото си повече енергия и да подобри защитата от болести и вируси.

Сигурни сме, че сте запознати с многото витамини и минерали и може би дори приемате някои от тях. Вместо да консумирате няколко вида хранителни добавки, може да си набавите нужните хранителни вещества чрез приема на Мултивитамини за възрастни.

Този вид хранителни добавки са едно от нещата, които едновременно са и прекалено известни, но и изключително непознати за широката аудитория. Поради тази причина ви представяме няколко причини, които ще ви покажат защо е важно да си закупите суплемнти известни като Мултивитамини за възрастни.

Поддържат общото здравословно състояние

В продуктите са включени ценни елементи, сред които витамин А, D, C и Е. Подобна комбинация помага за поддържане на здравето и състоянието на кожата, зрението и подпомагането на функциите на имунната система.

Повишаване на енергийните нива и жизнеността

Може би много хора усещат понижаване на енергийните нива с напредване на възрастта. Дори и да си мислите, че това е нормално, истината е, че не е. Приемът на мултивитамини ще ви помогне да си върнете чувството на жизненост. Основно за това отговарят витамините от B комплекс, които подпомагат енергийния обмен и възстановяването след стрес и напрежение.

Подкрепа за паметта и когнитивните функции

Препускането между много задачи може да ни попречи да задържим фокуса си и да доведе до отслабени когнитивни функции и мозъчна умора. В хранителните добавки от вида Мултивитамини за възрастни се съдържат витамини B6,B12 и фолиева киселина, които подпомагат паметта и мозъчната дейност.

Доверете се на избора на Workout.bg

Ако сте наш клиент от много време, то добре знаете, че може да разчитате на нашата експертна оценка в избора и предлагането на най-добрите хранителни добавки на пазара.

Ако сте нов клиент, то предстои да се докажем пред вас и да спечелим доверието ви. Поръчката на мултивитамини за възрастни е чудесен начин да се докоснете до ефекта на качествени продукти от нашето портфолио.

Ние залагаме на разнообразието от марки и производители, като избираме да ви представим световноизвестни брандове. Добре знаем, че цената е ключов фактор за покупка и поради тази причина се стараем да предложим конкурентни и справедливи цени.

Процесът на поръчка е много лесен. Само след няколко бързи клика може да заявите вашата поръчка до посочен адрес и да очаквате пратка до няколко дни.

Мултивитамините са комбинация от много различни витамини. Когато купувате мултивитамини прегледайте внимателно съдържанието на опаковката, за да се ориентирате какво точно ще приемате.

Мултивитамините ще ви помогнат да осигурите на тялото си витамините и минералите, от които то се нуждае, но не успява да получи чрез храненето. Те не могат да заменят здравословното хранене, но ако ги приемате като добавка, те ще повлияят положително върху вашето здраве.

Мултивитамините трябва да се приемат когато имаме дефицит на витамини, причинени от болести, бременност, храносмилателни разтройства, неправилно хранене или по други причини.

Винаги приемайте витамините според указанията на етикета на продукта или както вашият лекар ви е казал. За да усетите максимално ползата от тях, ги използвайте редовно. Не бива да надвишавате препоръчителните дози, защото може да получите сериозни странични ефекти.

Симптомите могат да включват болка в стомаха, повръщане, диария, загуба на апетит, косопад, главоболие, болки в мускулите и ставите и други.

4.52 / 244