МЕНЮ
Кошница

Телешки протеин

44.00 лв.
Купи
76.00 лв.
Купи
3.65 лв.
Купи
76.00 лв.
Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Протеинът е една от онези хранителни добавки, която всеки си мисли, че познава, но именно това е основната грешка на съвременните трениращи хора. Няма как да познаваш в детайли всяка една форма на протеина, защото, повярвайте ни, той има десетки такива.

Всяка негова модификация има своите плюсове и минуси и това рефлектира на различни неща в организма ви. Някои са за запазване на мускулната маса, други са за нейното сериозно, експлозивно, светкавично покачване, трети са за засищане на рецепторите, подсказващи на тялото, че сме гладни.

В зависимост от това, което искате да постигнете, трябва да изберете онази форма, която ви подхожда не само на бюджета, но и на начина на тренировки и вашите финални цели. Какво искате да постигнете – естетична форма, мобилност за по-аеробни спортове (футбол, баскетбол и др.), по-голяма мускулна маса?

Добре преценете целите си, защото това, което ще ви предложим днес, ще бъде изцяло ориентирано към покачването на мускулна маса. Днес се фокусирайте върху т.нар. телешки протеин и неговите ползи за организма ви.

Защо да изберете телешки протеин

Телешкият протеин, както и името само подсказва, произлиза от телешко месо и по-скоро от различни ензими в него. Това помага да се постигне ефектът от ядене на солидно количество от най-богатото на креатин месо, но без да се затормозява стомахът да преработва цели късове месо.

Любимото месо на Арнолд Шварценегер е едно от най-предпочитаните от спортисти заради безбройните си невероятни качества и ефективност за периоди на покачване на чиста мускулна маса. То, заедно с пилешкото и конското са месата, които правят тялото ви истинска машина.

Телешки протеин може да приемат хората, които наистина искат да постигнат сериозен мускулен обем и бързо възстановяване. Разбира се, трябва да се пригодите и към леката миризма на продукта, защото някои хора така и не могат да свикнат с нея.

Workout.bg – ние имаме онова, което искаш

Проблемът в днешно време се състои в това, че повечето хора избират евтиният вариант пред онзи, който реално ще им даде ефекти. Не се притеснявайте от това, че ние ви даваме стоки на наистина достъпни цени – това не рефлектира върху тяхното качество.

По никакъв начин не бихме посмели да направим какъвто и да е компромис с качеството на своите стоки и продукти, които предлагаме в Workout.bg. Това би нарушило основните ни принципи.

Когато продаваш хранителни добавки и продукти, които ще хранят хората, купуващи от теб, тогава всичко трябва да е наистина добре изпипано до последния детайл. Не се притеснявайте да ни се доверите – ние сме пряко загрижени за вашата спортно-физическа форма и не ни засяга нищо друго.

Здравето преди всичко! Ние сме на ваша страна!

Телешкият протеин е една от най-новите форми на протеинови добавки. Той се получава от преработено говеждо месо и подпомага бързото възстановяване на мускулите. Той не се получава от мляко и е много полезен за хора с непоносимост към лактоза.

Телешкият протеин е чудесен избор за спортисти и любители на фитнеса, които търсят високоефективен протеин на животинска основа. Той не съдържа глутен и млечни продукти и е хипоалергенен източник на протеин за хора, които спазват ограничения в храненето си.

Телешкият протеин е богат на многобройни аминокиселини, включително аланин, глицин, аргинин, проли, левцин, валин и изолевцин. Той се усвоява лесно, тъй като не съдържа почти никакви захари и наситени мазнини.

Телешкият протеин се препоръчва за хора, които тренират редовно и искат да стимулират растежа на мускулите си и да си осигурят важни аминокиселини. Той дава допълнителна енергия на тялото, повишава метаболизма и имунитета. Телешките протеинови добавки са богати на витамини и минерали като калций, натрий, магнезий, витамин В12, витамин С, витамин А, ниацин и тиамин.

Консумирането на протеинови добавки много рядко причинява странични ефекти. Телешкият протеин е често използван от хора, които имат непоносимост към млечни продукти. Рядко той може да причини стомашни спазми, диария или запек.

4.56 / 280