МЕНЮ
Кошница

Въжета за скачане

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Навярно всички помним как едно време скачахме на въже и правихме нещата толкова безгрижно. Играехме на най-различни игри от сутрин до здрач и не искахме и да чуваме за прибиране.

Няма да крием, че нещата са толкова еднакви сега, но грижите на главата ни са толкова много, че не виждаме простотата във всичко, с което се захванем. Всъщност, именно тези грижи на главата ни често объркват плановете на всеки един от нас, така че не можем да съдим онези, които не могат да си позволят да отделят време от деня си, за да спортуват.

Знаем, обаче, че можем и да подтикнем някои от вас да правят така, че да се вкарат в сериозна форма за идните топли месеци и да покажат една по-добра версия на себе си пред околните. Всичко, което ви трябва, е да посетите онлайн магазина на Workout.bg и да изберете своя любим уред, упражненията с който ще са истинско удоволствие.

Знаем колко е хубаво човек да може да си позволи да се погрижи за себе си и знаем, че тази грижа понякога може да се изрази и в чиста и проста тренировка. Всяко физическо натоварване носи след себе си и нуждата от правилно възстановяване.

Ето защо можете да почерпите организма си и с някой протеинов шейк, например.

Какви въжета за скачане предлагаме

В интерес на истината, разполагаме с абсолютно всякакъв тип въжета за скачане – от тънки и къси, до въжета, които ще ви накарат да вложите по-голям физически заряд, за да изпълните упражненията си с тях.

Тези въжета за скачане са по-тежки, по дебели и с тях подскоците изчерпват повече енергия. Ето защо ние от Workout.bg направихме всичко по силите си, за да можем да дадем на всеки онова, от което се нуждае.

Workout.bg – качеството няма граници

Безграничността в днешно време е любимото понятие на много клиенти. Всъщност, те са хората, които решават и това кой търговец да се справя добре и кой не.

Когато един търговец има подкрепата на своята потребителска аудитория, той несъмнено ще направи истински фурор в това, което върши. В нашия случай, ние сме истински късметлии, че можем да се облегнем на своите клиенти в начинанията си.

Доста пъти сме си мислили с какво сме заслужили това, че можем да разчитаме до болка на своите клиенти и това, което ни е хрумвало, е, че всъщност явно доста пъти ние, от своя страна сме давали нужното на онези, които са имали дадена потребност.

Не можем да отречем и това, че основното ни занимание е концентрирано върху това да можем да предложим цялото разнообразие, което виждате всеки път, който посетите нашия сайт. Нещо повече – ние се опитваме да даваме всичко, на което сме способни, за да може целият ни асортимент да се увеличава с времето.

Не можем да си представим изведнъж как това, което градим вече толкова време, да се срине. Всъщност, това за нас би означавало напълно да подкопаем своите интереси, да прекратим тотално нашата дейност и да се чувстваме абсолютно безполезни.

Знаем, че тези три неща, изброени по-горе със сигурност няма да се харесат нито на нашите клиенти, нито на нас самите. Заради това всеки божи ден се събуждаме с мисълта днес да бъдем по-добра версия на себе си – същата мисъл, която минава през ума и на нашите клиенти.

За да може целият този кръг да продължава да се върти, ние знаем, че необходимо да бъдем доверен търговец на своите клиенти, а това означава безспирен труд, за да задържим тяхното доверие в нас.

За да е така, ние даваме и невъзможното, за да можем да предлагаме само най-доброто ниво на хранителни добавки и спортна екипировка, както и на други аксесоари, които ще са само в помощ на нашите клиенти.

Заповядайте и вие в нашето семейство, за да разберете какво означава да работиш с най-добрия в обслужването на клиенти магазин в България.

Очакваме ви!

Скачането на въже е чудесно за краката ви. То подобрява координацията и укрепва мускулите в областта на глезените и стъпалата. Скачането е чудесна загрявка за цялото тяло и подобрява издръжливостта.

С бързо темпо, скачането може да изгори над 300 калории, което е еквивалент на бягането. Скачането е високоинтензивно упражнение, което ще ви помогне да отслабнете и да увеличите издръжливостта на тялото. Скачането на въже не е само здравословен начин за отслабване, а възможност да подобрите цялостната си физическа форма.

Както при всяка тренировка, така и при скачането на въже ви е необходимо добро оборудване, за да извлечете максимума от всяка тренировка. Неподходящо въже, може да доведе до травми и неефективни тренировки.

Скачането на въже е едно от най-безопасните упражнения, когато става дума за спортни травми. То натоварва ставите по-малко отколкото бягането. Важно е да се прави правилно, за да се разпределя равномерно натоварването върху мускулите на краката.

Тези въжета са много популярни сред боксьорите. Използват се за подобряване на координацията и скоростта на движение на краката. То помага да се придобие пъргавина, която е ключова за боксьорите. Боксовите въжета са по-бързи от пластмасовите и платнените.

4.50 / 260