МЕНЮ
Кошница

Гимнема

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Един от най-големите проблеми на днешното общество, това е липсата на каквато и да е имунна защита. Системите за справяне с външните инфекции обикновено са слаби, а храненето е все по-„замърсено“ от всякакви набухватели, оцветители и ароматизатори.

Всички те, комбинирани, причиняват сериозни щети на храносмилателната и имунната системи, което от друга страна позволява развитието на всякакви болестотворни колонии вътре в организма. Никак не ни е приятно да знаем, че в точно този момент някой допуска поредната грешка в своето хранене, но няма как да предотвратим всичко, нали.

Заради това сме готови да помогнем на онези, които сами са се сетили, че има някакъв проблем с тяхното хранене. Тук сме, за да ви помогнем – нека започваме!

С какво ще ви помогне веществото гимнема

Ние, като един от лидерите на пазара за хранителни добавки, знаем колко е важно да разполагате и с времето си, и с пълното си крепко здраве. Това е нормално за динамичен човек от съвремието, какъвто най-вероятно сте и вие.

Потребителите на Workout.bg знаят, че ние даваме само най-доброто, както е и в случая с гимнема – естествен екстракт от Гимнема Силвестре – растение, което прави организма ви истинска броня. Не само ще спрете колебанията в килограмите, не само ще спрете да страдате от различни проблеми със здравето, но и ще си направите голяма услуга за бъдещето.

Всичко е въпрос на време от момента, в който вземете гимнема за първи път и момента, в който тя започне да действа наистина. Просто ще усетите разликата в енергичността си, в желанието си за тренировки, както и във всичко, което наистина обичате да правите.

Workout.bg – кои сме ние

Когато някои ви попита откъде закупувате своите хранителни добавки, вие най-вероятно нямате точен отговор, защото при всяка покупка вие сменяте своя търговец. Ако наистина е така, то тогава не е никак лоша идея да се замислите дали не е време да спрете избора си само върху един единствен източник на хранителни добавки и спортни стоки.

Като един от най-големите лидери на пазара, можем да ви помогнем с това да изберете възможно най-правилно от разнообразието на нашия асортимент. Да, знаем, че предлагаме супер много стоки, някои от тях с директен сертификат за качество, издаден от самите производители.

Марките също се различават по някои свои характеристики, но това в никакъв случай не трябва да ви притеснява, а дори напротив. Някои предлагат по-подсладени (с естествени подсладители) продукти, докато други се грижат за пълната чистота в съставките.

Някои от марките не се притесняват да експериментират при добавянето на различни плодови екстракти, докато други залагат на натуралния вкус при хранителните си добавки. Разбира се, всеки има правото да избира своя вкус и качествата на своята добавка и да направи така, че тя да пасне на неговата хранителна програма.

Нямаме никакви притеснения относно това, което ще поискате, защото имаме абсолютно всяко нещо, което можете да изискате от нас. Разбира се, за онези, които не сме подготвени, ще ви кажем откъде е най-достъпно и най-качествено да си ги закупите.

Очакваме и вас в нашия онлайн магазин, за да получите възможно най-доброто нещо, на което ще се натъкнете. Заповядайте!

Добавките с гимнема се използват за различни заболявания, като диабет, малария и ухапвания от змии. Билките намаляват желанието за захар. По този начин те помагат на хората да ограничат приема на сладки храни. Гимнема има и антидиабетни свойства. Добавката понижава нивата на кръвната захар. Тя не може да се използва като самостоятелно лекарство за диабет, но има много положителни ефекти при хора с висока кръвна захар.

Тези добавки помагат за понижаване на нивата на лошия холестерол, кръвната захар и освен това повлияват на усвояването на мазнините. По този начин екстрактите помагат за загубата на тегло. Добавките с гимнема намаляват апетита за сладко и по-този начин консумирате по-малко калории и отслабвате.

Добавките понижават кръвната захар и ако се получи опасно спадане това може да доведе до нежелани реакции като световъртеж, гадене и замаяност. Гимнема не бива да се приема в комбинация с инжекции с инсулин, аспирин или жълт кантарион. Тази билкова добавка е сравнително безопасна, но ако приемате лекарства се консултирайте с лекар.

Най-често добавките се предлагат под формата на капсули и от 100 мг и се приемат от 2 до 4 пъти на ден. Спазвайте препоръчителните количества, които производителят е дал върху продукта. Приемът във високи дози може да доведе до нежелани реакции и трябва да бъдете внимателни, въпреки че продуктът е билков.

Едно от най-впечатляващите предимствата на добавките с гимнема е, че те започват да работят много бързо. Веднага след като приемете добавката ще усетите действието и и то ще продължи около час след приема.

4.52 / 279