МЕНЮ
Кошница

Трибулус Терестрис на Топ Цена

35.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
75.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
53.00 лв.
Купи
49.00 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
83.95 лв.
Купи
64.95 лв.
Купи
123.00 лв.
Купи
9.64 лв.
Купи
34.00 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
32.00 лв.
Купи
72.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 25 (2 страници)

Търсите висококачествен Трибулус Терестрис на отлични цени?

Много от активно трениращите дами и господа споделят, че имат сериозен проблем с това, че понякога губят значително ниво на мотивацията си. Тренировките дават резултати само ако се тренира регулярно и с еднакъв интензитет.

Ако нямате достатъчен стаж в залата, то вие със сигурност ще имате проблем при постигането на целите си и скоро ще стигнете момент на плато. Ние знаем колко е важно да не стигнете до този момент, защото той може да се окаже дори пагубен за цялостното ви развитие.

Ето защо за нас е важно да ви задържим в състояние на добра фигура, много тренировки и здравословното ви състояние да е изцяло в норма. Именно заради това предлагаме само сигурни, доказани и качествени хранителни добавки в нашия онлайн магазин.

Правим всичко по силите си, за да бъдем максимално близо до клиентите си и ето защо можете да ни откриете във всеки един аспект от деня си. Там сме, просто се пресегнете!

Трибулус терестрис - какво представлява и какво да очаквате

Трибулус Терестрис или Бабини зъби от Workout.bg

Трибулус терестрис е едно от най-силните вещества, които се считат за изключително мощен и напълно естествен източник на тестостерон както за мъже, така и за жени.

Да, жените също се нуждаят от мъжкия полов хормон.

Дами, не се притеснявайте да приемате тестостерон, за да поддържате баланса в тялото си.

Макар и мъжки, вие също имате нужда от този хормон в изключително ниски стойности, за да можете да функционирате напълно изрядно както в залата, така и извън нея.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин Workout.bg, за да се сдобиете с невероятно мощното вещество трибулус терестрис!

Трибулус терестрис от Workout.bg - онова, което желаете

Във всяка една ситуация, в която попаднете, вие имате решение, което може да се сметне за най-адекватно с оглед случилото се.

Не можем да гарантираме, че всеки път ще се чувствате напълно готови за това, което трябва да се направи, но нищо не пречи да опитате.

Бъдете максимално подготвени за всеки вариант, но знайте и това, че ние можем да ви дадем нечувани хранителни добавки, които са дали ефект на хиляди потребители преди вас.

Точно тези статистики и факти ни помагат да аргументираме мнението си, че те ще проработят и при вас, за да постигнете страхотните резултати, за които винаги сте мечтали.

Разбира се, фитнесът заради това е индивидуален спорт, защото всяка мярка важи за строгото лично развитие на всеки, който се занимава с него.

Ние усещаме, когато нещо е на път да бъде сгрешено и ще ви информираме своевременно за това, че даден продукт може повече да ви навреди, отколкото да ви помогне.

Нямаме моралното право да неглижираме ситуацията и ако сметнем, че има и най-малък риск за вашето здраве, сме на линия, за да ви предупредим и да ви дадем ясни аргументи за това, че нещо е или не е както трябва.

Развитието на всеки зависи от няколко неща като първото от тях е свързано с желанието му, второто е с начина му на трениране, а третият е от неговия търговец на аксесоари и хранителни добавки. Ние считаме, че всеки от вас има нуждата да бъде обгрижен с максимално много внимание, за да вземе правилното решение.

Очакваме ви при нас, за да вземете куп правилни решения, които да отключат целия капацитет на тялото ви.

Заповядайте при нас, за да откриете ползите и силата на Трибулус Терестрис!

Добавките се използват при камъни в бъбреците, за лечение на инфекции, за подобряване на мускулната сила и маса и за понижаване на кръвното налягане. Трибулус терестис подобрява симптомите на еректилна дисфункция, повишава тестостерона и затова много спортисти ги използват, за да подобрят спортните си постижения.

Ефективността на екстракта от трибулус може да се усили ако приемате правилното количеството в точно определено време. Това ще ви помогне да получите желаните резултати. Вземайте добавките сутрин веднага след като се събудите, защото нивата на кръвната ви захар ще бъдат ниски. Винаги приемайте трибулус терестис между храненията.

Като добавка за културизъм, трибулус терестис е трудно да се победи. Той съдържа един стероиден сапонин – протодиосцин. Протодиосцинът насърчава освобождаването на азотен оксид, което от своя страна увеличава притока на богата на кислород кръв към мускулите и позволява по-добро използване на хранителни вещества като протеини. Той допринася за повишаване на нивата на тестостерон, увеличава издръжливостта по време на тренировка и да помага за възстановяване на мускулите след тренировка.

Приемайте добавките в дозата, която производителят е отбелязал на опаковката. Повечето изследвания са насочени към приема на екстракт, който варира от 750 mg до 1500 mg на ден. Тази порция обикновено се разделя на три отделни дози през целия ден, за да се избегне излагане на тялото на значително количество активни химикали наведнъж.

Добавките с трибулус терестис намаляват нивата на кръвната захар и могат да ви накарат да се чувствате замаяни. Не бива да се приемат с лекарства за диабет, тъй като могат да взаимодействат с тях.

4.52 / 328