МЕНЮ
Кошница

Простата

42.18 лв. 62.95 лв.
Купи
54.91 лв.
Купи
19.99 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
36.00 лв.
Купи
18.47 лв.
Купи
24.80 лв. 31.00 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
33.60 лв. 42.00 лв.
Купи
32.00 лв. 40.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
75.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
56.25 лв. 83.95 лв.
Купи
31.88 лв. 37.50 лв.
Купи
37.60 лв. 47.00 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
29.99 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

Едно от нещата, които адски много притесняват мъжете на възраст, са проблемите с тялото, когато годините напреднат. Всеки казва, че е „здрав като бик“ до 30—годишна възраст.

Рязко, обаче след 30 удря чувството, че вече старостта приближава, възрастта преминава една граница, която до преди известно време не е била и мислима дори. Това сякаш променя мъжът и са възможни евентуални засилвания на желанието той да се поддържа.

Понякога имаме и промени на прическата, боядисване на брадата, веждите и бакенбардите, за да се прикрият и малкото бели косъмчета. Това може да бъде сметнато за налудничаво, но нека не забравяме, че мъжете са доста по-суетни от жените – просто говорят по-рядко за това.

Нека не се панираме – Workout.bg има решение за ситуацията.

Какви хранителни добавки за простата да приемаме

Органът простата е спрягана за едно от слабите места на съвременния мъж. Той страда от какво ли не, но простатата е онова, което може да го накара да спре да се чувства уверен и да се отдаде на разочарование и депресия.

Съвременният мъж не заслужава това и ние знаем какво му е необходимо – хранителна добавка, която да спаси положението в най-правилния момент. Бъдете готови да преобърнем представите ви за времето и неговите влияния върху организма.

Да си дойдем на думата – органът простата е орган, който е свързан с отделителната система на мъжа. Всичко знаем, че тя може да… „алармира“.

Това бе леко хумористично, но за да сме на 100% акуратни, ще трябва да кажем, че мъжът на новото време трябва да поддържа простатата си далеч преди тя да се обади, че има проблем. Не сме напълно сигурни, че всеки представител на силния пол разбира какво всъщност означава да си напълно готов за момента на остаряване.

Заради това ще ви предоставим решението на тепсия, за да можете просто да се протегнете и да решите проблемите си, свързани с този алармиращ орган. Запомнете, че храните и хранителните добавки, богати на желязо и други подобни, укрепващи вещества ще ви направят напълно защитени от такива възпаления на подобни важни органи.

Workout.bg – ценим вас и вашето време

Оцененият клиент винаги е бил доста по-благодарен от този, на който не се обръща почти или абсолютно никакво внимание. Никога не сме си позволявали да бъдем неуважителни към своите потребители.

Неслучайно започнахме с подобни изречения последната част от този текст. Всъщност, откакто прохождахме на пазара за хранителни добавки и спортни аксесоари в България, ние се заехме с тази мисия – винаги да бъдем на първа линия при създал се проблем.

Онези, които са пазарували от нас, го знаят – познават отношението ни към детайла, колко е важно за нас като търговци да повдигаме постоянно нивото на качеството на нашите стоки. Онова, което предлагаме, винаги трябва да е проверено не само от производителя, но и от нас самите.

Не можем на сляпо да дадем на наш потребител продукт, който да не е проверен по какъвто и да е начин. Сигурността у нас идва точно от това – проверяваме всичко, което продаваме.

Чувстваме се добре от факта, че можем да заразяваме буквално нашите клиенти с това спокойствие преди, по време и след покупката на продукта. Сайтът винаги е трябвало да предлага варианти за лесно пазаруване – все пак това е основното, което нашите клиенти правят в него.

Вчера, днес и утре са нашите дни, защото трениращите хора не почиват. Те винаги търсят възможностите, с които да напреднат с развитието на телесното си състояние и ние уважаваме това.

Не можем да скрием и факта, че много голяма част от нашия екип знае как да направи нещата още по-добри за вас. Имаме хора, които от години се занимават с всевъзможни спортове, дисциплини в тях, както и с другата страна на спорта – правилното, балансирано хранене и възстановяване.

Тези компоненти определят кой ще има добри и бързи резултати, кой ще постигне нещата бързо, но неустойчиво и кой ще знае как да избегне фазите на застой. Всички тези неща са толкова комплексни, че дори едно от тях да не върви по план, промяната ще се усети почти веднага.

Не правете грешката да надценявате себе си и да подценявате всичко освен тренировките. Това ще ви обрече на провал още преди да сте започнали каквото и да е.

Бъдете търпеливи – тялото ще ви даде добрата визия, но вие му дайте разбиране. Пътят е дълъг, но с Workout.bg нещата ще достигнат до правилния момент бързо и безопасно.

При увеличена простата най-често помагат добавките, които съдържат сау палмето, пигеум, бета-ситостерол и коприва. Имайте предвид, че билковите лекарства не винаги са безопасни и могат да взаимодействат с други лекарства, които приемате.

Хората, които се хранят с повече плодове и зеленолистни зеленчуци по-рядко страдат от проблеми с простата и дори да имат такива, те рядко се влошават. Здравословната диета и начин на живот са най-добрата превенция.

Тиквените семки съдържат бета-ситостерол, съединение, подобно на холестерола и намиращо се в някои растения. Проучвания показват, че бета-ситостеролът може да подобри притока на урина и да намали количеството урина, останала в пикочния мехур след уриниране. При симптоми на уголемена простата се препоръчва ежедневен прием на екстракт от тиквено семе.

Червените и розовите плодове и зеленчуци съдържат ликопен. Колко по-наситен е цветът им, толкова по-високо е съдържанието на ликопен. Той е естествен пигмент, който забавя прогресията на заболявания на простата. Източници на ликопен са доматите, динята, морковите, червените чушки, папаята и кайсиите.

Добавките, които съдържат селен, сау палмето и витамин Е намаляват риска от рак на простата. Няма категорични доказателства, за това дали предпазват, но могат да бъдат от полза при заболявания на простата и да благоприятстват лечението, което провеждате.

4.53 / 236