МЕНЮ
Кошница

За глезен

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Ортезата е нещото, което винаги е предпазвало клиентите ни от нежелани контузии. Нещо повече – ортезата е средството, заради което нашите потребители могат да си позволят часове спорт без излишни натоварвания, болезнени реакции от страна на организма и най-вече проблеми с краката в проблемните зони.

Ние знаем колко е важен спортът за теб и никога няма да си позволим да бъдеш лишен от него заради някаква глупава травма, която се опитва да те извади от пътя. Ние знаем, че спортът трябва да е на първо място забавление, след това трябва да е здраве, но как да се изпълнят първите две характеристики на това занимание, ако то е придружено от болка всеки път при практикуване?

Какви модели ортези за глезен предлагаме

Нашите модели ортези за глезен винаги са представлявали интерес за нашите потребители. Те са били онова средство, което ги е спасявало от грозните последствия в случаи на някакво претоварване и т.н.

Нещо повече – нашите потребители са били изключително изискващи, за да си позволим ние да предложим ортези за глезен, които не блестят със своето качество. Ето защо правим всичко най-добро, за да предоставим хранителни добавки с невероятни свойства, но правим и невъзможното, когато нещата опрат до предоставяне на правилните аксесоари и уреди.

Те трябва да са качествени, да бъдат в подкрепа, а не пречка за нашите потребители и най-важното е да бъдат усещани като първи приятел на спортиста. Така, той ще се чувства успешен, екипиран и подготвен за наистина всякакви ситуации.

Ако искате и вие да се чувствате така – просто ни потърсете в интернет и се гмурнете в морето от качествени хранителни добавки и спортни аксесоари.

Workout.bg – ще ви дадем достатъчно

Проблемите пред днешното общество се крият главно в това, че предлагането е супер голямо, а търсенето е още в по-големи мащаби. Ние знаем колко е важно за вас, като потребители, да получавате онова, което търсите.

Всяка друга оферта е меко казано прекалена, ненужна, а и защо да гледате още 1001 неща, ако вие търсите само онова – последното, което ви е нужно? Точно на този принцип създадохме и нашия онлайн магазин.

Нуждата на хората да получават точно онова, което търсят, винаги ще остане актуална, а магазините, които изповядват тази политика, винаги ще бъдат предпочитан избор на клиента.

Ето защо ние се стремим да не предлагаме излишни неща на своите клиенти, а винаги да бъдем максимално близо до тяхното ежедневие и да знаем във всеки един момент какво точно и колко точно да им предложим. Разликата между нас и останалите е, че те пробват кое е нужно и какво трябва без да знаят дали наистина е така.

Ние знаем какво ти е нужно и просто ти даваме правилното нещо в правилния момент. Няма проблеми да познаваш клиентите си – те ще се радват и ще се чувстват изключително ценни за своя търговец ако той познава нуждите им както никой друг.

Ето защо е важно да си находчив в нишата с хранителни добавки и продукти от спортен характер. Клиентите в тази ниша са много изискващи, но оценяват наистина много ако някой успее да им даде това, което търсят.

Ако и вие искате да имате сериозен и съвестен търговец срещу себе си – потърсете ни, ние ви очакваме готови с оферти.

Ортезите за глезени обикновено се използват за лечение на нарушения на ходенето, причинени от травми, неврологични или мускулно-скелетни нарушения. Те осигуряват подкрепа на стъпалата и глезените и ги предпазват от наранявания.

Ортезите са различни видове и вашият лекар ще ви препоръча модел, който да отговаря на нуждите и целите ви. Те се изработват от еластични материи, пластмаса или метал и имат различна твърдост.

За да може тялото да се адаптира към ортезата има един първоначален период на свикване, през който ще изпитвате дискомфорт. Препоръчва се първоначално ортезата да се носи един час и постепенно да се увеличава времето. Отнема известно време на свикнете с ортезата, по същият начин както отнема време да свикнете с нови обувки.

Еластичните ортези се използват за предотвратяване на повторни наранявания на глезените. Те се носят най-често след навяхвания на крака и са много по-удобни от ортезите, изработени от по-твърди материали. Техният размер може да се регулира, което много практично.

Това зависи най-вече от спорта, който практикувате, вида на настилката и обувките ви. Някои спортисти носят от години редовно ортези и има проучване, което доказва, че при тях нараняванията са много по-редки. Ако карате колело или тренирате във фитнеса, няма нужда да носите ортези, но ако тренирате футбол, ортезите са препоръчителни, за да ви предпазят от контузии.

4.50 / 199