Yandex
МЕНЮ
Кошница

Умора

7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
2.54 лв. 2.99 лв.
Купи
4.72 лв. 5.55 лв.
Купи
66.40 лв. 83.00 лв.
Купи
42.40 лв. 53.00 лв.
Купи
19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
38.21 лв. 44.95 лв.
Купи
36.01 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
19.20 лв. 24.00 лв.
Купи
2.20 лв. 2.75 лв.
Купи
23.04 лв. 28.80 лв.
Купи
34.56 лв. 43.20 лв.
Купи
23.04 лв. 28.80 лв.
Купи
37.60 лв. 47.00 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 111 (5 страници)

Едно от нещата, които сериозно възпират света да се развива още по-успешно, още по-бързо и още по-адекватно, е умората. Тя е онзи проблем в хората, който понякога се появява внезапно, убива всякакво желание за работа, за развитие и за стремеж напред.

Тогава човек започва да търси оправдания как едно нещо да не се случи, как една работа да не бъде свършена така, както се очаква от него да направи и т.н. Ние хората сме странни същества и често търсим методи, чрез които да контролираме неща, които естествено не са създадени да бъдат контролирани.

Ето защо днес ще ви покажем точните хранителни добавки, които да ви направят истински врагове на умората и на чувството за отпадналост. Ще усетите мигновен ефект и много положителни влияния в различните аспекти от живота си.

Защо чувстваме умора толкова лесно

Както вече казахме и по-рано в текста си, умората при едни хора настъпва доста по-бързо, отколкото настъпва при други. Това е продиктувано от много фактори, но най-важния сред тях е предварителната настройка към нещата.

Ако тръгнете песимистично към отмятането на едно конкретно нещо, то вие най-вероятно ще сте се изморили още преди да сте започнали сериозно да се занимавате с него. Ние знаем колко е важно за вас съвестно да отмятате ежедневните си ангажименти, но все пак не забравяйте да обръщате внимание на себе си.

Да изпитваш умора не е страшно нито срамно, та ако тренировъчната зала е причината да изпитвате това чувство, то опитайте с креатин. Той естествено подсилва чисто психическата настройка към тренировката и така косвено ви кара да се чувствате в пъти по-енергични.

Ако се чувствате изморени на ежедневна база, то магнезият е вашето спасение. По една таблетка сутрин на гладно и ще забравите за сутрешната умора при ставане.

Workout.bg – тук сме, за да ви помогнем!

Workout.bg – причината да сте по-добре още утре

Едно от най-важните неща, които трябва да научиш, когато развиваш онлайн магазин, е да си динамично настроен във всеки един ден. Ние знаем колко е трудно да си навсякъде и по всяко време – това ни е работата и смятаме, че се справяме добре в това, което правим.

Не можем да сме безучастни, когато виждаме колко много потенциал имат нашите клиенти, когато тренират, а защо не и след това? Всъщност, ние често си позволяваме да предлагаме на своите клиенти неща, които те не са и търсили досега.

За да потърси човек нещо конкретно, той най-вероятно е инвестирал времето си в доста обширно търсене на информация за това понятие. Ето защо е много важно да бъдем на точното място, в точния момент, когато се стигне до желание за покупка.

Търсим винаги връзката с клиента – обичаме да познаваме онези, на които разчитаме най-сериозно. Да, правилно разбирате, вие – нашите клиенти, сте основната причина, поради която продължаваме да правим това, което обичаме.

Онлайн магазинът ни е с политика, настроена към търсенето на интереса на клиента, така че едва ли ще имате проблеми с пазаруването от нас. Хубаво е да усещаш, че някой ти се доверява и последното нещо, което искаш да направиш, е да се предадеш доверието, което е инвестирано в теб.

Очакваме те в нашия интернет оазис, за да намериш всичко онова, което искаш в един онлайн магазин. Бъди готов да видиш невиждани, епични оферти!

Добавките, които най-често се приемат при психически и физически стрес съдържат ашваганда, желязо, магнезий, коензим Q10 и витамин В12. Те имат различни въздействия, но са отлични източници на енергия и ще ви помогнат да се чувствате по-бодри.

Дефицитът на желязо може да бъде причина за анемия и да ви кара да се чувствате по-изморени. Освен това натовареното ежедневие, при което сме подложени на стрес и напрежение може да доведе до липса на желязо при всеки, независимо от пола и възрастта. Добавките могат да ви помогнат да повишите енергията си и да ви дадат тласъкът, от който се нуждаете.

Най-често проблемите с умората произтичат от различни фактори. Физическото и психическото напрежение, както и недостатъчното количество сън са голям проблем и хората търсят лечение и добавки, за да се справят. Резултатите от приема са различни при различните хора и зависят от състоянието им.

Родиола розеа се използва в азиатската традиционна медицина от векове. Тя не само ще ви помогне да намалите стреса и напрежението, но ще подобри и настроението ви. Тя е чудесен избор, когато изтощението е причинено от интензивни физически натоварвания.

Някои хора могат да получат леки странични ефекти от добавките и при такива случаи се препоръчва да спрете приема веднага. Ефектите са различни в зависимост от съдържанието на продуктите. Освен, че могат да помогнат за повишаване на нивата на енергия, добавките могат да взаимодействат с лекарства, затова внимателно прегледайте съдържанието на продуктите, преди да започнете прием.

4.51 / 205