Yandex
МЕНЮ
Кошница

Протеинови Барчета & Протеинови Блокчета

3.19 лв.
Купи
4.21 лв. 4.95 лв.
Купи
12.80 лв. 16.00 лв.
Купи
40.00 лв. 50.00 лв.
Купи
3.68 лв. 4.60 лв.
Купи
1.23 лв. 1.45 лв.
Купи
48.00 лв. 60.00 лв.
Купи
42.00 лв. 52.50 лв.
Купи
43.20 лв. 54.00 лв.
Купи
42.00 лв. 52.50 лв.
Купи
3.83 лв. 4.50 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
22.40 лв. 28.00 лв.
Купи
57.60 лв. 72.00 лв.
Купи
57.60 лв. 72.00 лв.
Купи
28.00 лв. 35.00 лв.
Купи
9.99 лв.
Купи
4.99 лв.
Купи
52.80 лв. 66.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 69 (3 страници)

Имате нужда от протеинови барчета на отлична цена, за да си купите повече - направо на едро? А може би търсите здравословни протеинови блокчета без захар? Или просто искате да се информирате за ползите и цените им?

Тази категория от нашия онлайн каталог е създадена, за да представи различните видове протеинови барчета, които ще откриете в онлайн магазин за хранителни фитнес добавки Workout.bg.

Една от най-важните характеристики на днешното общество, е това, че всичко трябва да се случва максимално бързо. Няма спор, че хората, които имат определени изисквания, търсят изпълнението на тези изисквания и в това няма нищо лошо – те са потребители и това е тяхната работа – да изискват.

Ние нямаме проблеми с това да се изисква от нас – ние винаги ще се опитаме да изпълним вашите изисквания. Днес ще ви представим един тип продукти, които са изключително важни за днешното общество.

Те ще ви покажат какво е да си наистина динамичен, наистина да гониш всяка минута и най-важното – да ти бъде отнето по-малко време, но въпреки това да се справяш изключително добре с усвояването на важни за организма ти продукти. Днес ще видите нашите протеинови барове.

Защо ви предлагаме протеинови барчета

Не е лесно да трябва да готвиш убийствено много за всяко грамче протеин, нали? Да трябва да сядаш, да претопляш храна, да седнеш с вилица и нож и бавно, спокойно опразниш чинията.

Да, вкусно е, да приятно е, да красива порция може да се получи от ядене на храни, богати на протеин, но нека бъдем реалисти – трудно е всяко ядене да ни бъде правилно, бавно и богато на протеин. Именно заради това решихме да включим в нашия асортимент протеинови барове, които са също толкова богати на протеин, колкото вашите ядения.

Хубавото при този вид продукти, обаче е това, че те могат да бъдат погълнати буквално за минути. Точно така – за отрицателно време си набавяте всички нужни съставки.

Workout.bg – нещата, които обичате, са тук

Колкото и голям търговец да стане едно име, няма как той да си позволи да спре да обръща внимание на своите лоялни потребители. Той трябва постоянно да се допитва за желанията на онези, които са „виновни“ за неговия растеж – нещо, което понякога се забравя от големите имена в някои ниши.

Разбира се, всеки е достатъчно зает, за да бъде винаги навсякъде, но това в никакъв случай не е оправдание за нещата, които се правят или по-важното – не се правят по даден онлайн магазин. Развитието е в основата на много от нещата, които се наричат прогрес в дадена посока.

Ето защо ние сме от онези онлайн магазини, които винаги се стремят към сериозно развитие. Ние сме от хората, които може са забавят в нещо, но ще трябва да знаете, че го правим само и единствено заради успеха в даден момент.

Правим нещата по начин, по който другите не биха могли да го направят. Ето защо сме едни от най-добрите, ето защо сме от онези онлайн магазини, които знаят кое е добре за клиента и кое – не чак толкова.

От това постоянно гонене да сме най-добрите, ние сме свикнали, че абсолютно нищо не е временно и сме наясно, че нещата не трябва да се застояват дълго на едно и също място. Това не е от добрите сценарии, защото не всеки може да си позволи да чака – някои просто трябва да продължат напред.

Дотук добре, но истинската болка идва в момента, в който хората избират друг онлайн магазин, защото ние, например, сме забавили развитието си. Ето защо вярваме, че трябва да бъдем изключително внимателни в това, което правим и ето защо знаем, че трябва да се развиваме.

!

Когато избирате протеинов бар, прегледайте внимателно количеството захар. Въпреки, че протеиновите барове най-често се рекламират като здравословна закуска, някои от тях имат големи количества добавена захар. Протеиновите барове с шоколад, какао и плодове, често имат повече захар от останалите.

Ако искате да сте сигурни, че получавате достатъчно количество протеини е добре да търсите барове с поне 5 грама протеин. Те ще ви помогнат да се чувствате сити по-дълго време.

Това зависи от вида на протеиновите барове, които си хапвате. Ако сте избрали барчета направени от пълнозърнести храни с минимално количество добавена захар, тогава няма проблем да ги ядете всеки ден. Те са лесни за хапване в движение и могат да бъдат полезни. Въпреки това експертите казват, че винаги е по-добре да се храните здравословно, с храни богати на протеини.

Протеиновите блокчета съдържат между 150 и 400 калории. Ако търсите лека закуска, трябва да изберете по-нискокалоричен бар - под 200 калории. От друга страна, ако тренирате за наддаване на тегло или мускули, изберете блокче от 300 до 400 калории.

Протеиновите блокчета се различават по вида на протеин, който съдържат. Най-често се използват сурватъчен, грахов и соев протеин. Различните барове имат различно количество въглехидрати, фибри, мазнини и калории. Какво ще изберете зависи от вашият вкус, тренировки и начин на хранене.

4.48 / 176