МЕНЮ
Количка

Протеинови барове

Производител: FIT SPO
FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar е продукт, който е създаден само и единствено с мисъл към крайния клиент, който ще го консумира. Основната персона, към която се стремим, е запознат с тънкостите на храненето фитнес ентусиаст, който със сигурност може да изчисли своя прием на въгле..
2.99 лв.
без ДДС:2.99 лв.
Производител: BEZZO
Представете си тренировките на ежедневна база. Те заемат една немалка част от деня ви, а в неговия край е добре да сте заредени с енергия. Ако искате да се заредите моментално с нужната доза протеин, който да забави катаболните процеси в организма, то едно 80-грамово протеиново барче BEZZO 30% BEZZ..
2.80 лв.
без ДДС:2.80 лв.
Производител: FIT SPO
Активен човек сте и имате нужда от постоянен прилив на енергия, за да можете да изпълнявате стриктно всичко онова, което сте си заложили по план в залата? Желаете ли да имате възможността да тренирате с разширен обем, амплитудата на упражненията ви да е по-широка и всичко в залата да минава с лекота..
2.79 лв.
без ДДС:2.79 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Искате ли да получавате лесно и бързо всичко, от което имате нужда? Става дума не само за различни продукти (суплементи, аксесоари и фитнес уреди) – питаме ви директно за хранителните вещества, които ви трябват, за да изградите тялото си по най-добрия начин. Те са изключително важни, за да може орг..
4.50 лв.
без ДДС:4.50 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Залата е вашето хоби и бавно усещате, че се превръща в начин на живот? Искате да получавате винаги най-доброто, защото давате най-доброто от себе си за вашето тяло? Тогава просто се доверете на професионалната ни преценка и оставете на нашата намеса да поправи някои от грешните практики и навици, к..
4.00 лв.
без ДДС:4.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Търсите още по-вкусна и хранителна алтернатива, с която да заситите организма си с необходимите вещества? Искате вашият външен вид да се влияе от сладки десертчета? Търсите точното сладко десертче, което всъщност да не е точно захарно изделие, а по-скоро да е „сладко“? Ние от онлайн магазина, създа..
4.00 лв.
без ДДС:4.00 лв.
Производител: DYMATIZE
Много производители на различни артикули, независимо от тяхното приложение, както и без значение дали са хранителни или нехранителни като тип стока, славят себе си, че са на върха в производството, в качеството и в доставянето на изделията. Така ли е в действителност? Истината е някъде в средата. В..
1.45 лв.
без ДДС:1.45 лв.
Производител: FIT SPO
Желаете ли да впечатлявате със своето тяло? Искате ли всички да са заслепени от вида, по който изглеждате, без това да влияе на начина ви на хранене с последствия, породени от резки промени и куп ограничения, чийто смисъл невинаги е напълно ясен? Днес ще ви запознаем с FIT SPO Fit Spo Crunchy! Защ..
3.80 лв.
без ДДС:3.80 лв.
Производител: DYMATIZE
Тренировките във фитнеса никога не са били по-важни. Предвид заседналия начин на живот, който водим днес, важно е да имаме системно движение, което да ни поддържа във форма и кондиция за нещата, които постоянно ни заливат като отговорности. Ангажиментите, които чакат на нас, понякога са доста повеч..
4.50 лв.
без ДДС:4.50 лв.
Производител: FIT SPO
Ако прекарвате часове във фитнес залата, то най-вероятно поне веднъж сте си задавали въпроса защо да разчитате да разчитате на протеинови барове, за да изглеждате добре. Е, знаете ли, че има хора, които запълват своите междинни хранения именно с протеинови десерти, от какъвто тип е и FIT SPO Flap Ja..
2.29 лв.
без ДДС:2.29 лв.
Производител: FIT SPO
Много хора свързват тренировките с мъки и тежки усилия. Приемат ги като задължение, сякаш някой им е заповядал да ходят определен брой пъти във фитнеса и да правят определен брой серии за бицепс. При вас обаче е различно – щастливи сте, че е дошъл денят за тренировка. Нямате търпение да покажете на..
3.00 лв.
без ДДС:3.00 лв.
Производител: FIT SPO
Протеиновите барове са известни с това, че имат високо съдържание на протеин, но това далеч не е всичко, което могат да ви дадат тези невероятни продукти. Благодарение на всички свои благоприятни за тялото ви свойства, продукт от този тип е изключително подходящ за хората с натоварено ежедневие и им..
3.49 лв.
без ДДС:3.49 лв.
Производител: BEZZO
Поредната тежка тренировка минава, а вие сте изтощени? Залата е изцедила всяка капка сила, пот и енергия от вас и в момента се чувствате меко казано като парцал? Напълно нормално е да изпитвате нужда от това да си възвърнете част от изгубените макронутриенти, а и малко приятен вкус на протеинов бар..
2.80 лв.
без ДДС:2.80 лв.
Производител: FIT SPO
Да отслабваш с лакомо похапване на десерти? Да си винаги готов и възстановен само с постоянното похапване на десерти? Интересували ли сте се някога как можете едновременно да похапвате вкусотии и мускулите ви да растат? Ако ние от Workout.bg ви кажем, че можете да го правите? Готови ли сте за това ..
2.49 лв.
без ДДС:2.49 лв.
Производител: FIT SPO
Какво е нужно, за да изваете перфектните форми на тялото? Упоритост – със сигурност. Подходяща среда – несъмнено. Изригваща енергия – определено. Последният споменат елемент е вероятно и най-необходимият, за да могат усилните тренировки да ви се отплатят максимално. Ако изразходвате голяма част от..
3.79 лв.
без ДДС:3.79 лв.
Производител: BEZZO
Поредната тежка тренировка, нали? Чувствате неземна умора, защото залата ви е поставила на колене и този път! Иззела е от вас всяка възможна молекула гориво и в следствие на това сега не можете да се помръднете? Нормално. Имаме решение точно за теб! Протеиновият бар е най-често плодов десерт с огр..
27.00 лв.
без ДДС:27.00 лв.
Производител: FIT SPO
Липсата на енергия по време на тренировки може да бъде голям проблем. Особено след като сте пробвали всички методи, за да може тялото ви да е заредено напълно за дните, в които сте решени, че ще дадете всичко от себе си във фитнес залата. Не се отказвате, знаете какво искате и какво можете, знаете,..
3.50 лв.
без ДДС:3.50 лв.
Производител: FIT SPO
Искате ли да сте много по-подвижни? Ами по-фини? Ако с първите две не сме уцелили, то със сигурност със следващото ще познаем точно какво искате да направите със себе си. Тренирате от доста време и все едно и също ви проваля? Най-вероятно това са междинните хранения, когато просто „нещо огладнеете“..
3.30 лв.
без ДДС:3.30 лв.
Производител: FA Nutrition
В забързаното ежедневие, не винаги можем да набавим нужното ни количество протейн, което ни е необходимо. Тук на помощ ни идва именно WOW! Protein Bar / Low Sugar – протеинов бар с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на протейн и въглехидрат той е подходящ  за хора с високо физическ..
4.45 лв.
без ДДС:4.45 лв.
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)

Една от най-важните характеристики на днешното общество, е това, че всичко трябва да се случва максимално бързо. Няма спор, че хората, които имат определени изисквания, търсят изпълнението на тези изисквания и в това няма нищо лошо – те са потребители и това е тяхната работа – да изискват.

Ние нямаме проблеми с това да се изисква от нас – ние винаги ще се опитаме да изпълним вашите изисквания. Днес ще ви представим един тип продукти, които са изключително важни за днешното общество.

Те ще ви покажат какво е да си наистина динамичен, наистина да гониш всяка минута и най-важното – да ти бъде отнето по-малко време, но въпреки това да се справяш изключително добре с усвояването на важни за организма ти продукти. Днес ще видите нашите протеинови барове.

Защо ви предлагаме протеинови барове

Не е лесно да трябва да готвиш убийствено много за всяко грамче протеин, нали? Да трябва да сядаш, да претопляш храна, да седнеш с вилица и нож и бавно, спокойно опразниш чинията.

Да, вкусно е, да приятно е, да красива порция може да се получи от ядене на храни, богати на протеин, но нека бъдем реалисти – трудно е всяко ядене да ни бъде правилно, бавно и богато на протеин. Именно заради това решихме да включим в нашия асортимент протеинови барове, които са също толкова богати на протеин, колкото вашите ядения.

Хубавото при този вид продукти, обаче е това, че те могат да бъдат погълнати буквално за минути. Точно така – за отрицателно време си набавяте всички нужни съставки.

Workout.bg – нещата, които обичате, са тук

Колкото и голям търговец да стане едно име, няма как той да си позволи да спре да обръща внимание на своите лоялни потребители. Той трябва постоянно да се допитва за желанията на онези, които са „виновни“ за неговия растеж – нещо, което понякога се забравя от големите имена в някои ниши.

Разбира се, всеки е достатъчно зает, за да бъде винаги навсякъде, но това в никакъв случай не е оправдание за нещата, които се правят или по-важното – не се правят по даден онлайн магазин. Развитието е в основата на много от нещата, които се наричат прогрес в дадена посока.

Ето защо ние сме от онези онлайн магазини, които винаги се стремят към сериозно развитие. Ние сме от хората, които може са забавят в нещо, но ще трябва да знаете, че го правим само и единствено заради успеха в даден момент.

Правим нещата по начин, по който другите не биха могли да го направят. Ето защо сме едни от най-добрите, ето защо сме от онези онлайн магазини, които знаят кое е добре за клиента и кое – не чак толкова.

От това постоянно гонене да сме най-добрите, ние сме свикнали, че абсолютно нищо не е временно и сме наясно, че нещата не трябва да се застояват дълго на едно и също място. Това не е от добрите сценарии, защото не всеки може да си позволи да чака – някои просто трябва да продължат напред.

Дотук добре, но истинската болка идва в момента, в който хората избират друг онлайн магазин, защото ние, например, сме забавили развитието си. Ето защо вярваме, че трябва да бъдем изключително внимателни в това, което правим и ето защо знаем, че трябва да се развиваме.

!

4.48 / 175