Yandex
МЕНЮ
Кошница

Фенилаланин

19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Искате да си набавите ценни незаменими аминокиселини? Добре дошли в нашия онлайн магазин, където в едноименната категория ви предлагаме качествени хранителни добавки със съдържанието на различни аминокиселини.

Тези съединения са много важни за всички активно спортуващи, защото те подобряват издръжливостта и подпомагат възстановяването на тялото след тежко физическо натоварване.

В текущата категория ви представяме суплементи със съдържанието на фенилаланин. Възможно е да чувате за тази аминокиселина за пръв път. Тя е част от основните градивни елементи на протеините и предшественик на тирозина.

След като попадне в организма финилаланинът се трансформира в невротрансмитерите допамин и неродреналин. Тези вещества отговарят за регулиране на настроението и реакцията на организма на стресови и напрегнати ситуации.

Приемът на тази аминокиселина чрез хранителни добавки подпомага за по-лесното управляване на стреса. Веществото е ценен помощник, който подпомага когнитивните функции и подобрява фокуса.

Защо е важно да приемате фенилаланин

Основната функция на аминокиселината е да се превърне в тирозин, след като навлезе в организма. Именно тирозинът има важна роля за сформирането на хормоните на щитовидната жлеза.

Финилаланинът влияе директно на биохимичните мозъчни процеси. Това вещество ще ви помогне ако се чувствате унили, разсеяни и демотивирани. Много скоро след като започнете приемът на фенилаланин чрез хранителни добавки ще почувствате увеличаване на енергийните нива, подобряване на когнитивните функции и много повече желание да извършвате ежедневните си задължения.

Важно уточнение е, че фенилаланинът е една от незаменимите аминокиселини. Това означава, че веществото не се произвежда в тялото ни и трябва да си набавим аминокиселината чрез външни източници.

Може да си набавите аминокислеината с разнообразна диета, която включва задължително яйца, соево брашно, фъстъчено брашно, сирене, магданоз. Хранителните добавки са много добър начин за набавяне на аминокиселини. Суплементите доставят на организма хранителни вещества, които се усвояват много по-бързо и лесно.

Активните спортисти трябва да се стараят да приемат достатъчно количество от всички аминокиселини. Тези вещества помагат не само за по-доброто физическо представяне във фитнеса, но и подобряват фокуса и концентрацията, които също за ключови за постигането на поставените спортни цели.

Хранителни добавки с фенилаланин от Workout.bg

Ако вече сте се убедили, че приема на фенилаланин е точно това, от което се нуждаете, за да се върнете в релсите на спокойния начин на живот, то е време да се разгледате онлайн магазина на Workout.bg.

Нашият екип от специалисти по здравословния и активен начин на живот подбраха най-качествените суплементи със съдържание на фенилаланин от световния пазар.

Представяме ви два от продуктите, които ви препоръчваме с две ръце. Приемът им ще подобри цялостното ви физическо и психическо състояние, но най-вече ще достави подкрепа за когнитивните ви функции и значително ще подобри настроението ви.

Първият продукт е Now foods l-phenylalanine 500 mg – чиста форма на аминокиселината фенилаланин. Хранителната добавка ще се погрижи за спокойствието ви и доброто ви настроение.

Ostrovit phenylalanine / l-phenylalanine powder е другото ни предложение за вас, което ще ви достави чиста прахообразна форма на фенилаланин. Продуктът се приема лесно и се усвоява много бързо от организма.

Следете нашето портфолио и очаквайте нови попълнения в категорията съвсем скоро. Workout.bg предлага качествени хранителни добавки с логото на известни производители. Разгледайте асортимента ни и заявете вашата поръчка.

Това е аминокиселина, която е градивен елемент на протеина. Фенилаланинът е от решаващо значение, за производството на други молекули, които са жизненоважни за организма като допамин, тирозин и епинефрин. Тялото ни не може да синтезира тази аминокиселина, затова е необходимо да си я набавяме от храни и добавки. Има две форми на фенилаланин и те се различават по своята молекулярна структура.

Фенилаланинът е важен за изграждането на мускулите и възстановяването на меките тъкани. Той се използват при кожни заболявания, депресия, артрит, болест на Паркинсон и загуба на тегло. Използва се за облекчаване на хронични болки. Може да се приема като хапчета, на прах или върху кожата като крем.

Едни от най-добрите растителни източници са ядките, семената, фасула и соята. Животинските продукти, които са богати на фенилаланин са яйцата, морските дарове и някои меса. Ако си доставяте достатъчно протеини чрез храната, вероятно получавате и необходимите аминокиселини и няма нужда да приемате допълнително.

Ако не превишавате препоръчителният прием на добавките е малко вероятно да усетите странични ефекти. Нежеланите реакции могат да включват умора, гадене, киселини, запек, главоболие, тревожност и проблеми със съня. Не бива да приемате фенилаланин ако имате високо кръвно, проблеми със съня или психиатрични проблеми. Няма достатъчно проучвания дали добавката е безопасна за бременни или кърмещи жени, затова не бива да се приема.

Ако често страдате от лошо настроение и депресии, фенилаланинът може да помогне, тъй като той подпомага производството на ендорфин. Ендорфините регулират настроението и са важни за освобождаването на хормони.

4.56 / 244