МЕНЮ
Кошница

Фенилаланин

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

През 21-ви човек светът може да си изкара един единствен извод – никога не е имало толкова изморени и депресирани хора. Това води науката в посока, в която да изведе един продукт, който да носи едновременно и щастие, и бодрост на организма.

Така се ражда един продукт, хранителна добавка, която носи и двете, но в замяна не иска нещо освен редовен прием. В ежедневието си имате куп казуси за разрешаване, а толкова малко време, в което да го направите.

Решението за вечна енергия и експлозивност? Решението се крие в това да приемате фенилаланин.

Той ще ви помогне с куп неща, които ще видите в следващата част на четивото, а засега ще ви кажем единствено да се доверите на Workout.bg – мястото, където ще ви е нужна магия, за да не се влюбите в обявените цени.

С какво ще ни помогне фенилаланинът

Едно от основните неща, които са характерни за фенилаланина, е това, че приет в организма, той се превръща в Л-Тирозин – съставка, която участва в сформирането на хормоните на щитовидната жлеза.

Именно защото се намесва там, този елемент влияе директно на биохимичните мозъчни процеси, което веднага може да ви насочи към мисълта за това, че е доста важен в състава на тялото ви. Доказано е, че ако не приемате фенилаланин, то вие ще сте доста по-унили, безжизнени, демотивирани и сломени.

А ако човек няма мотивация да движи напред, коя би била силата, която може да обърне посоката му. Ако нямате достатъчно много от фенилаланин в организма си, постиженията в залата ще спаднат значително.

Workout.bg – всеки търси достъпната цена

Колкото и време да сте прекарали в интернет, търсейки нужната стока на възможно по-ниска цена, вие най-вероятно сте намирали магазини, в които предлагат по-малка разфасовка, но не и по-ниска цена. Това е твърде нечестно, защото всеки иска евтиното и качественото, но никой не му го предлага свободно.

Именно заради това с времето решихме да направим така, че всеки, който ни открие да разбере, че ние сме хората, които могат да го направят безкрайно щастлив от факта, че му дават спокоен достъп до любимите му стоки и при това евтино.

Когато дадеш на българина проверено качество, комбинирано с адекватна за пазара цена, той ще направи всичко възможно да купи от теб, без значение колко доказан си с името си. Това донякъде създава проблеми заради морето от недоброжелатели в интернет.

От друга страна, обаче прави така, че оформя едно определено ядро от магазини в интернет, които дават на потребителите спокоен достъп до евтини и маркови стоки. Точно това е и идеята на магазини като нашия – да правим хората щастливи.

Не можем да се отречем от собствената си политика – обичаме онези, които са съгласни с нашите виждания и споделят желанието и енергията, с които правим всичко. Въпрос на време е хората да осъзнаят, че сме един от най-добрите избори за тях.

В последните няколко реда на настоящото четиво ще апелираме да заповядате в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и различни спортни стоки. В него ще откриете всичко онова, от което имате нужда, защото ние знаем от какво се нуждае един истински активен човек.

Очакваме ви!

Това е аминокиселина, която е градивен елемент на протеина. Фенилаланинът е от решаващо значение, за производството на други молекули, които са жизненоважни за организма като допамин, тирозин и епинефрин. Тялото ни не може да синтезира тази аминокиселина, затова е необходимо да си я набавяме от храни и добавки. Има две форми на фенилаланин и те се различават по своята молекулярна структура.

Фенилаланинът е важен за изграждането на мускулите и възстановяването на меките тъкани. Той се използват при кожни заболявания, депресия, артрит, болест на Паркинсон и загуба на тегло. Използва се за облекчаване на хронични болки. Може да се приема като хапчета, на прах или върху кожата като крем.

Едни от най-добрите растителни източници са ядките, семената, фасула и соята. Животинските продукти, които са богати на фенилаланин са яйцата, морските дарове и някои меса. Ако си доставяте достатъчно протеини чрез храната, вероятно получавате и необходимите аминокиселини и няма нужда да приемате допълнително.

Ако не превишавате препоръчителният прием на добавките е малко вероятно да усетите странични ефекти. Нежеланите реакции могат да включват умора, гадене, киселини, запек, главоболие, тревожност и проблеми със съня. Не бива да приемате фенилаланин ако имате високо кръвно, проблеми със съня или психиатрични проблеми. Няма достатъчно проучвания дали добавката е безопасна за бременни или кърмещи жени, затова не бива да се приема.

Ако често страдате от лошо настроение и депресии, фенилаланинът може да помогне, тъй като той подпомага производството на ендорфин. Ендорфините регулират настроението и са важни за освобождаването на хормони.

4.56 / 244