Yandex
МЕНЮ
Кошница

Хром таблетки

8.95 лв.
Купи
9.95 лв.
Купи
17.99 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Запознати ли сте с елемента хром и неговите свойства? Така си и знаехме. Малко хора знаят каква е ролята на хрома за поддържане на благоприятно здравословно състояние. Минералът има важно значение за процесите, които протичат в тялото ни.

Приемът му в определени количества може да помогне на хората, които са се посветили на здравословния начин на живот. Основната му роля се изразява в участието му в метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини. Този процес е много важен за активно спортуващите и всички хора, които стриктно поддържат здравословното си състояние.

Може да увеличите нивата на хром във вашето тяло с приема на някои храни, които имат съдържание на този минерал. Месото, пълнозърнестите продукти, броколите, ябълките и бананите са подходящи и вкусни източници на този минерал.

Да, храната е чудесен източник на важни минерали, сред които и хромът. Но в повечето хранителни продукти наличието на елемента е в много малки количества. Ако искате да увеличите приема на хром чрез по-бързо и лесно увоим метод ви предлагаме да започнете приема на суплементи със съдържание на минерала.

Хром таблетки – най-добрите хранителни добавки за прием на минерала

Нашият дългогодишен опит в сферата на хранителните добавки ни помага да отсеем добрите и качествени суплементи. Ние се стараем да обогатяваме портфолиото си с продукти на известни производители, които гарантират висококачествена подкрепа за вашето здраве.

В момента в категорията, която представя хранителните добавки със съдържание на хром ще намерите различни суплементи, които се различават по цена, форма и количество. По този начин успяваме да предложим много варианти, които да отговорят на индивидуалните изисквания и нужди на всеки клиент.

Vitacorp green coffee + chromium е фатбърнер, който е предназначен за прием от всеки, който се бори с горенето на излишни килограми. Allnutrition piperine + chrome продукт предназначен за поддържане на метаболното здраве и насърчава по-ефективната абсорбция на активни вещества.

Друг качествен суплемент в нашето портфолио е Now foods tri-chromium 500 mcg + cinnamon. Ефектът му се изразява в подобряване на цялостното здравословно състояние чрез регулиране на кръвната захар.

Как приемът на хром допринася за здравето

При засилен прием на хром в тялото се образува „ковчеже“ за макронутриенти. Това означава, че хромът подпомага задържането на полезни вещества, които приемаме чрез въглехидратите, мазнините и протеините.

Много хора, които се борят с излишните килограми се опитват да постигнат калориен дефицит – да изразходват повече калории, отколкото приемат. Разбира се, това има значение за свалянето на килограми, но ако нито едно полезно хранително вещество не остава в тялото ни как ще имаме енергия да изразходим повече калории?

Хромът в организма помага за задържането на оптимални нива на макронутриентите в тялото ни, което ни прави по-свежи и енергични.

Хромът е минерал, чийто действия за организма все още се изследват. С всяко следващо проучване се откриват все повече свойства на елемента, които носят благоприятни ползи за здравето. Ако и вие искате да подкрепите тялото си и да създадете „пазите“ на важните макронутриенти, които приемате с храната обмисляте консумацията на хранителни добавки със съдържание на хром.

В портфолиото на нашия онлайн магазин ви предлагаме качествени суплемени хром таблетки на достъпни цени. Разгледайте и заявете вашата поръчка от вашия доверен спортен помощник – Workout.bg.

Хромът е минерал, който подпомага превръщането на храната в енергия, тъй като усилва действието на инсулина. Той е изключително важен, защото участва пряко в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините.

Има твърдения, според които добавките с хром намаляват апетита и съответно намалявайки храната, която приемате започвате да отслабвате. Като цяло обаче, не са много ефективни при отслабване. Добавките с хром по-често се приемат от спортисти, които искат да увеличат мускулната маса.

Едни от най-богатите на хром храни са броколи, черен дроб, картофи, пълнозърнести храни, морски дарове и месо. Тъй като хромът е минерал, от който се нуждаете в малки количества, най-здравословният вариант е да си доставяте хром чрез храна. Ако се налага прием на добавки, не надвишавайте препоръчителните дози.

Недостигът на хром е рядко срещан. Дефицитът може да бъде причина за проблеми с холестерола, сърдечни заболявания и проблеми с кръвната захар при хора с диабет.

Всички добавки, включително и тези, които съдържат хром могат да взаимодействат с лекарства и да бъдат вредни. Добавките с хром не бива да се приемат с лекарства за щитовидната жлеза и лекарства за диабет. Ако приемате лекарства се консултирайте с вашия лекар, за да сте сигурни, че добавките няма да повлияят на действието им.

4.49 / 221