МЕНЮ
Кошница

Боксови чували

Няма добавени продукти в тази категория.

Все повече и повече хора се посвещават на бойни спортове. Те учат на дисциплина, на самоконтрол, на по-ниска емоционалност в напрегнати ситуации и тренират еднакво добре и духа, и тялото.

За да сте успешни, обаче трябва да имате доверен източник на хранителни добавки и спортни аксесоари. Това ще ви даде сериозен старт дори и ако сте започнали вчера.

Няма проблеми да разчитате на нас, защото не ни е страх от това да поемем ангажимент към нашите клиенти, че всичко, което предлагаме, е на много високо ниво. Радваме се, когато нещата вървят наистина добре.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където ще намерите възможно най-доброто, на което сте се надявали на българския пазар за спортни артикули.

Причините да използвате боксови чували

Когато използвате боксови чували, вие давате шанс на тялото си да навлезе по-бързо в бойните спортове. Всички боксови чували имат невероятното свойство да имитират човешката тежест и човешкото присъствие.

Това, което ще развиете като използвате такъв тип артикули е да свикнете с нечие присъствие и да можете да нанасяте правилни удари по него – това, което е и основна цел в бойните спортове. Прескочете преградата на страха от това да ударите, бъдете успешни в любимия си спорт.

Workout.bg – помагаме във всички спортове

Каквато и спортна дисциплина да практикувате, вие имате нужда от надежден помощник в нея. Няма спор, че колкото и да е трудно, ние винаги можем да ви помогнем с някоя и друга идея или стока, за да постигнете още по-добри резултати в това, с което се занимавате.

Няма да крием, че подбираме артикулите си по възможно най-стриктния начин, за да може всяко ваше представяне в залата да е възможно най-доброто – по-върховно дори от това, което сте си представяли. Артикулите ни са закупени директно от производители с гръмки и доказани във времето имена.

Всеки човек, който има близост с бойните спортове, знае колко е трудно да постигаш резултатите си в тези дисциплини. Ето защо ви трябва доверен партньор, който да ви предоставя цялата налична продукция на именно тези доказани производители.

Ние знаем, че вие давате мило и драго, за да можете да повдигнете производителността си в спорта, но за да стане това, на вас ви е необходим някой търговец, който споделя същите идеи като вашите. За да се получи това, обаче трябва да го намерите.

Ако все още не познавате този търговец, то ние от Workout.bg сме на линия за всеки ваш въпрос и за удовлетворяване на всяко ваше изискване – просто ни се доверете и ни дайте шанс. Всичко останало дайте в нашите ръце, за да можем в един момент да сме най-доверения ви фактор в спорта.

Не е страшно да разчиташ на някого, особено ако знаеш, че единственото, което иска той, е да ти помогне по най-добрия и ефективен начин. Нямаме проблеми с това да сме най-доброто, на което можете да разчитате, защото знаем колко сме добри в това, с което се занимаваме.

Истината е, че нямаме проблеми да поемаме и отговорност, дори когато нещата не са толкова добре развиващи се. Заповядайте в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари, откъдето ще намерите всичко, което ви е нужно, за да изглеждате и да се чувствате добре.

Боксовите чували се различават по тежестта си. По-тежките модели са чудесни за силови тренировки. При тях трябва да сте сигурни, че таванът ви може да се справи с теглото на чувала. По-леките боксови чували предлагат по-малко съпротивление, по-лесни са за удряне и са по-бързи. Какво ще изберете зависи предимно от вашите лични предпочитания.

Общото правило при избор на боксов чувал е, че той трябва да тежи приблизително половината от вашето тегло. Това означава, че ако вие сте 100 килограма, най-добре е да изберете боксов чувал, който тежи 50 килограма.

Чувалите се изработват от кожа или изкуствени материали. Кожените са най-често използваните, тъй като са изключително издръжливи и удобни. Не е необходимо да купувате боксов чувал от естествена кожа, може да изберете и изкуствена. Това ще ви спести разходи. Изкуствените материи са подходящи за по-влажни помещения, защото са устойчиви на влага.

Пълнежът е много важен, защото от него зависи твърдостта и теглото на чувала. Най-тежките торби се пълнят с пясък и текстилни материали, а някои и с комбинация от двете.

Бързите боксови круши се използват от спортистите, които искат да подобрят издръжливостта си и скоростта на ударите. Те са във формата на сълза или топка и се използват за традиционни боксови обучения. Бързите круши са значително по-леки от другите и изграждат сила в раменете.

4.50 / 305