Yandex
МЕНЮ
Кошница

Суроватъчен протеин изолат

100% Isolate Gold Standard
100% Isolate Gold Standard
НАЙ-ПРОДАВАН -20 %
116.00 лв. 145.00 лв.
Купи
42.40 лв. 53.00 лв.
Купи
61.60 лв. 77.00 лв.
Купи
87.99 лв.
Купи
74.40 лв. 93.00 лв.
Купи
128.00 лв. 160.00 лв.
Купи
62.97 лв. 89.95 лв.
Купи
83.97 лв. 119.95 лв.
Купи
186.96 лв. 219.95 лв.
Купи
143.65 лв. 169.00 лв.
Купи
181.97 лв. 259.95 лв.
Купи
143.20 лв. 179.00 лв.
Купи
65.95 лв.
Купи
ISO BUILD Protein Isolate
ISO BUILD Protein Isolate
НАЙ-ПРОДАВАН -15 %
72.25 лв. 85.00 лв.
Купи
89.50 лв.
Купи
75.96 лв. 94.95 лв.
Купи
4.00 лв.
Купи
68.00 лв. 80.00 лв.
Купи
76.00 лв.
Купи
181.97 лв. 259.95 лв.
Купи
164.95 лв.
Купи
149.95 лв.
Купи
233.60 лв. 292.00 лв.
Купи
24.65 лв. 29.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 45 (2 страници)

Представяме ви нашата обновена категория, в която ще намерите висококачествени хранителни добавки със състав от суроватъчен протеин изолат. Независимо дали сте активен спортист, редовен посетител на фитнес залата или спортувате за здраве, приемът на продукти със съдържание на протеин изолат ще ви помогнат да постигнете върховете на вашия физически потенциал.

Суроватъчният протеин изолат е вашето секретно оръжие в битката за мускулна маса и сила. Той ви предоставя висококачествен протеин, който е бързо усвояем и лесен за употреба.

В категорията на Workout.bg сме подбрали хранителни добавки с логото на световноизвестни производители на пазара на най-добрите спортни помощници. Продуктите със съдържание на протеин изолат имат важна роля за постигането на вашите спортни цели и поддържането на мечтаната фигура.

А още по-добрата новина е, че всички суплементи в категорията се предлагат на невероятно достъпна цена.

Силата на формулата на суроватъчния протеин изолат

Тайната на впечатляващия ефект от приема на този вид протеин се крие в неговия състав. Изолат протеин е висококачествена форма на протеина, която е извлечена от млякото. Този вид протеин е бил изолиран, за да се отстранят почти всички нежелани вещества - оставяйки само най-чистия, най-мощен протеин.

Суроватъчният протеин изолат е изключително богат на аминокиселини, които са от съществено значение за растежа и възстановяването на мускулите. Той също така съдържа малко или никакви въглехидрати и мазнини, което го прави идеален за тези, които искат да изградят чиста мускулна маса без добавяне на излишни калории.

Основното предимство на суроватъчния протеин изолат е неговото бързо усвояване. Това предполага възстановяване на организма и бърз растеж на мускулите веднага след тренировка. Хранителните добавки с този състав са изключително подходящи за прием след интензивни тренировки, когато тялото ви има нужда от бърза доставка на протеин за възстановяване.

Протеин изолатът се предлага под формата на прахообразна хранителна добавка, което го прави лесен за прием. Може да си направите протеинов шейк, смути или дори да го добавите към вашите любими рецепти.

Суроватъчен протеин изолат за отслабване – подходящ ли е

Вече знаете, че суроватъчният изолат е идеален за помощник за максимизиране на тренировката. Този вид протеин е подходящ за прием и в цел сваляне на килограми и поддържане на изваяна фигура.

Консумацията на протеин изолат ще ви помогне да останете сити по-дълго време и по този начин да консумирате по-малко калории. В съчетание с правилните тренировки сурватъчният протеин ви помага да изграждате чиста мускулатура и да губите мазнини.

При нас ще намерите най-добрата протеин изолат цена на пазара.

Изолатите на суроватъчен протеин се получават чрез намаляване на съдържанието на мазнини и въглехидрати в суроватката. Този процес води до съдържание на протеин най-малко 90%. Благодарение на него, суроватъчните изолати имат по-ниско съдържание на лактоза от концентратите на суроватъчен протеин. Това го прави привлекателен избор за хора, които имат непоносимост към лактоза. Поради своя състав, изолатите на суроватъчен протеин са особено подходящи за продукти за спортно хранене.

Основната разлика се състои в метода на обработка. За да се получи сурватъчен изолат се използват различни методи на преработка и в резултат продуктите имат по-високо съдържание на протеини и по-малко мазнини. И двата продукта осигуряват идентични аминокиселини и се препоръчват за активни хора, които искат да увеличават мускулната си маса и сила.

Консумацията на протеин изолат ще ви помогне да останете сити по-дълго време и по този начин да консумирате по-малко калории. Сурватъчният протеин ви помага да изграждате чиста мускулатура и да губите мазнини. Трябва и да тренирате, защото самостоятелният прием на протеин, без усилия от ваша страна, няма да даде желаните ефекти.

Сурватъчният протеин изолат е най-чистата форма на сурватка и съдържа всички основни аминокиселини, от които тялото ви се нуждае, за да се възстанови. Той има много ниско съдържание на лактоза и често дори се консумира от хора, които имат непоносимост към лактоза. Изолатът се усвоява много лесно от тялото и се преработва лесно.

Препоръчваме ви да следвате инструкциите, които производителят е дал за прием. Най-често приеманата доза между 25 и 50 грама на ден, обикновено след тренировки. Ако не спазвате препоръчителните дози може да имате храносмилателни проблеми като гадене, болки, спазми и диария.

4.47 / 325