МЕНЮ
Количка

Суроватъчен протеин изолат

Производител: Muscle Tech
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Производител: Universal Animal
128.00 лв.
без ДДС:128.00 лв.
Производител: Kevin Levrone
89.95 лв.
без ДДС:89.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
164.95 лв.
без ДДС:164.95 лв.
Производител: FA Nutrition
144.95 лв.
без ДДС:144.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
179.95 лв.
без ДДС:179.95 лв.
Производител: MUTANT
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Производител: Genius Nutrition
3.20 лв.
без ДДС:3.20 лв.
Производител: Genius Nutrition
3.20 лв.
без ДДС:3.20 лв.
Производител: Kevin Levrone
154.95 лв.
без ДДС:154.95 лв.
Производител: FA Nutrition
2.95 лв.
без ДДС:2.95 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
69.95 лв.
без ДДС:69.95 лв.
Производител: Vit24
36.45 лв.
без ДДС:36.45 лв.
Производител: FA Nutrition
91.95 лв.
без ДДС:91.95 лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Тренирате ли активно? Защо го правите – за да се чувствате добре, или просто желаете да поддържате форма?

Защо развитието на тялото ви да закъснява и да се чувствате все едно сте постоянно засекли на едно място? Не позволявайте на времето да ви пребори – то не заслужава тази чест.

Вложете свободните си часове или дни в неща, които не са съсредоточени единствено и само върху тялото ви и неговото трениране. Важно е да се чувствате ведри и отпочинали постоянно – това ще ви даде и стимул, за да продължавате напред с тренировъчния си процес.

Всеки от вас е тренирал с висок интензитет. От това следва да се чувствате изморени, но когато използвате правилните продукти под формата на хранителни добавки, то тогава възстановяването ви ще е в пъти по-добро и най-вече бързо – една от основните функции на протеина.

Ето сега разбирате защо всеки обича тези хранителни добавки – те дават необходимото количество на тялото ви, за да развива всяка една мускулна клетка и да я правят максимално устойчива на различни влияния като умора, тренировъчен стрес и т.н. Колкото повече тренирате, толкова повече ще ви помага протеинът.

Днес ще разберете за един невероятен вид протеин, който е предназначен за два типа хора – такива, които искат да приемат повече протеин на единица доза и за такива, които имат лактозна непоносимост.

Разбира се, въглехидратите са намалени до минимум и това повлиява сериозно на вкуса – този тип, с който ще ви запознаем, е далеч по-малко сладък от останалите видове протеини.

Защо да изберете суроватъчен протеин изолат

Суроватъчен протеин изолат се приема от най-различни хора – активно трениращи с тежести, както и такива, които са усилили кардиото до степен, в която се страхуват да не изгубят мускулна маса и искат да поддържат нивото ѝ високо. От който и вид да сте – изолатната форма на протеина ще ви направи абсолютно успешни.

Вашата работа е просто да ни се доверите, защото ние ви даваме протеин, произведен от едни от най-сериозните световни марки при това на изключително ниска цена. Заповядайте!

Workout.bg – онлайн магазин за разбирачи

Едно от нещата, които обичаме да правим, е да доставяме удоволствие на нашите клиенти. Те са хората, които ни градят и ни стимулират да се развиваме все повече и повече.

Заради това се стремим да сме в най-добрата възможна форма за тях, за да виждат примера от нас и те да се справят също толкова добре – това е нашата цел. Заповядайте и вие в семейството на Workout.bg, където ще намерите стотици оферти, много съмишленици и най-важното – успехи в спортен план.

Изолатите на суроватъчен протеин се получават чрез намаляване на съдържанието на мазнини и въглехидрати в суроватката. Този процес води до съдържание на протеин най-малко 90%. Благодарение на него, суроватъчните изолати имат по-ниско съдържание на лактоза от концентратите на суроватъчен протеин. Това го прави привлекателен избор за хора, които имат непоносимост към лактоза. Поради своя състав, изолатите на суроватъчен протеин са особено подходящи за продукти за спортно хранене.

Основната разлика се състои в метода на обработка. За да се получи сурватъчен изолат се използват различни методи на преработка и в резултат продуктите имат по-високо съдържание на протеини и по-малко мазнини. И двата продукта осигуряват идентични аминокиселини и се препоръчват за активни хора, които искат да увеличават мускулната си маса и сила.

Консумацията на протеин изолат ще ви помогне да останете сити по-дълго време и по този начин да консумирате по-малко калории. Сурватъчният протеин ви помага да изграждате чиста мускулатура и да губите мазнини. Трябва и да тренирате, защото самостоятелният прием на протеин, без усилия от ваша страна, няма да даде желаните ефекти.

Сурватъчният протеин изолат е най-чистата форма на сурватка и съдържа всички основни аминокиселини, от които тялото ви се нуждае, за да се възстанови. Той има много ниско съдържание на лактоза и често дори се консумира от хора, които имат непоносимост към лактоза. Изолатът се усвоява много лесно от тялото и се преработва лесно.

Препоръчваме ви да следвате инструкциите, които производителят е дал за прием. Най-често приеманата доза между 25 и 50 грама на ден, обикновено след тренировки. Ако не спазвате препоръчителните дози може да имате храносмилателни проблеми като гадене, болки, спазми и диария.

4.48 / 323