МЕНЮ
Кошница

Лежанки

Няма добавени продукти в тази категория.

Още от момента, в който задействахме нашия проект, ние знаехме, че искаме да сме мултиадаптивни и ултра можещи. Дори нещо повече – искахме да сме заедно с вас и вкупом да можем да постигаме целите си.

Вие да сте перфектни в залата с вдигането на тежести, а ние да сме абсолютно необходими и потребни със съветите, които можем да ви дадем тогава, когато ви е най-трудно. Без значение какво и как искате да постигнете – ние имаме необходимото във всеки аспект.

За да няма хора, които не могат да направят нещо поради липса на точно определен уред, или нещо друго в план оборудване, ние създадохме една категория в нашия онлайн магазин. Тя е свързана изцяло с тренировъчната дейност.

В нея ще намерите варианти да си направите домашна фитнес зала, което е част от мечтата на всеки един атлет, независимо дали говорим за мъж или жена.

Какви модели лежанки предлагаме

Както и при всяко друго нещо, при нас ще намерите от всичко по много. Няма значение за какво говорим – за лежанки тип пейка, за лежанки с наклон, за лежанки за коремна преса – имаме го.

Нуждаем се от вас и вашето доверие, за да вървим напред в посока, която да помага на всички ни. Това е нещото, което ни трябва.

Разбира се, най-големи сили получаваме от това, че виждаме някои от вас да успяват в това, което правят. Виждаме как изпълнявате целите си.

Това е Workout.bg – семейство, създадено само от можещи!

Workout.bg – нещата, които ви трябват, са тук

Да притежаваш неща, които да ти вършат работа – това е безценно. Всъщност, далеч по-ценно е това, че имаш качеството, което ти помага да избираш да инвестираш само в онова, което наистина ти е необходимо.

Когато трябва да прехвърлим контекста на това качество в спорт и тренировки, няма нещо, което да ви се опре, защото означава, че сте достатъчно организирани, за да си закупите точно онова, което ви е необходимо, за да успеете да подобрите общото си състояние и развитие.

Е, ако трябва да сме напълно честни, трябва ви и още нещо, което да ви направи достатъчно можещи в непрофесионалния спорт и това е съвестния търговец, който да ви подкрепя. Разбира се, ако още не сте го намерили, не се притеснявайте, защото грешката със сигурност не е у вас.

Най-често пропуските са в търговците, които просто не знаят как да подканят клиентите си към тях самите. Това е нерядко срещана грешка, което абсолютно нормално, води до по-малко хора, които наистина знаят и боравят с качествена информация за нещата, които си купуват.

Това, от друга страна, може да доведе до съвсем ясно изразени проблеми в областта на физическото развитие – различни хронични болести заради редовно и продължително прекаляване с някои вещества и т.н.

Ето, само в няколко реда успяхме да ви опишем проблемите, които биха могли да се получат ако не се внимава достатъчно много с нещата, с които се сдобивате и които пиете. Освен всичко останало, човек трябва да внимава и за това, което тялото му може да понесе.

Съвсем нормално е да съществуват и хора с проблеми като инсулинова резистентност или с лактозна непоносимост. Тогава трябва да се пренасочите към хранителни добавки, за които е обяснено, че помагат в заобикалянето на тези проблеми.

Всичко това се получава, обаче с много четене, с много информиране, с много търсене на информация, която, за съжаление, често остава скрита за нас – обикновените хора.

Тук идваме, за да се намесим ние от Workout.bg. Идваме с куп полезна и потребна информация.

Пристигаме, за да сме максимално полезни и да ви дадем възможност да разберете факти за неща, за които е твърде възможно да не сте и чували преди. Дали ще е хранителна добавка, дали ще е фитнес аксесоар или уред, дали ще е спортна дреха – няма значение, ние го имаме.

Когато избирате уреди за домашен фитнес трябва да се съобразите с пространството, с което разполагате. Има различни размери лежанки, някои от които могат да се сгъват. Лежанките са предвидени за употреба от хора с различно тегло. Помислете кои членове на вашето семейство ще използват лежанката, за да се съобразите с препоръчителните максимални килограми на уреда.

Всички, които се занимават с вдигане на тежести, знаят че лежанките ви позволяват да правите разнообразни упражнения и да се съсредоточите върху определени области на тялото, които не бихте могли да тренирате в изправено положение. Те могат да бъдат голяма инвестиция, в зависимост от модела, който ще изберете, но определено се изплащат във времето.

Едни от най-често срещаните лежанки са тип пейка и те са най-достъпните. Те нямат възможности за някакви настройки, но въпреки това могат да се използват за различни упражнения. Друг модел лежанки са тези с регулируем наклон, които предлагат варианти за тренировка на повече мускулни групи. Третата опция са така наречените олимпийски пейки, които не са подходящи за домашна употреба, поради големият си размер. На тях могат да се поставят лостове и тежести, да се регулира облегалката и да се тренира цялото тяло.

Сгъваемите лежанки не са толкова дълготрайни, колкото стандартните. Те са чудесен вариант за всеки, който не разполага с много място в дома си и не отстъпват по характеристики на другите модели. Въпреки това, ако разполагате с достатъчно място по-добре не се насочвайте към сгъваемите лежанки.

Поставяйки лежанката в различни позиции, можете да тренирате различни мускулни групи. Те са много комфортни и лесни за настройване. Препоръчваме ви да избирате регулируеми лежанки на доказани производители, тъй като е важно пейката да бъде издръжлива, комфортна и стабилна, за да се ползва години наред.

4.55 / 226