Тежести за крака и ръце


Всеки човек, който тренира активно и се занимава с това стриктно да налага дисциплина върху себе си (правилно хранене, достатъчен нощен сън и т.н.) може да стигне до там, че да постигне максимален моментен потенциал.

Съвсем нормално е рано или късно да стигнете до такъв момент, в който да се чувствате прекалено силни за тренировките, които правите. За да се чувствате още по-добре, обаче вие ще усетите, че се нуждаете от повече натоварване.

Ето как се стига и до нашето решение, с което ще ви позанимаваме днес – тежести за крака и ръце. Те са нещото, което спасяват много хора от това да останат на едно място в развитието си.

С времето и резултатите ще спаднат ако изтървете момента, в който трябва да вдигнете натоварването. Съвсем нормално, мускулната маса спира своя растеж и стимулът си отива безвъзвратно.

Защо да тренираме с тежести за крака и ръце

Едно от важните неща в живота на човек, е да се чувства, че се развива правилно и съобразно това да покачва своето натоварване. Това твърдение важи за всеки един аспект на живота.

При тренирането можете да увеличите натоварването по два начина. Единият е с повече тежести, а вторият с увеличаване на тренировъчния обем.

И двата начина са напълно адекватни и носят големи ползи за здравето и довеждат организма до невероятно развитие. Тежестите за крака и ръце ще ви донесат неочаквани ползи за тялото и мускулатурата ви.

Workout.bg – знаем какво искате

Всеки човек има непреодолимото желание да бъде в центъра на светлината на прожекторите. Там, където е съсредоточен всеки поглед.

Ние много добре знаем, че и ти искаш да си там – при хората с развитата физика и със здравия дух, който придружава тялото им. Няма спор, че всеки би искал да направи нещата, които се изискват, за да стигне до момента, в който ще може съвсем спокойно да се съблече до кръста лятото.

За да си наистина добър в това, което правиш, обаче трябва да си готов да извадиш такъв потенциал от себе си, че нещата да изглеждат лесни, когато ги изпълняваш ти. За да постигнеш този момент, трудът, който трябва да инвестираш в собственото си развитие, е наистина в много големи размери, а един от начините е с допълнителни тежести за крака и ръце.

Истината е, че не всеки е готов да води този начин на живот. За жалост, всеки казва, че може да прави правилните неща, но всъщност просто не е способен да си го позволи.

Ако вие се чувствате напълно готови да поемете по този път – да тренирате, да се храните правилно, да спите достатъчно и да изпълнявате всеки аспект от живота си стриктно, то тогава резултатите със сигурност няма да закъснеят.

Нещо повече – резултатите дори ще ви изненадат. По начина, по който се чувствате ще определите дали да продължите по този начин или пък да намалите темпото – това е нещо, от което не бива да се притеснявате.

Съвсем нормално е човек да не се чувства в кондиция понякога и със сигурност не трябва да се плашите от подобен развой на събитията. Все пак, помнете, че не сте напълно професионален атлет – това оказва сериозно влияние.

4.50 / 280