МЕНЮ
Кошница

Бор добавка

9.45 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Днес ще ви позанимаваме с едно много интересно вещество, за което хората често не знаят, че съществува във формата на хранителна добавка, във формата на прахообразно или пък под формата на капсули.

Естествено, предвид, че не познават съществуването му, хората едва ли знаят и за чудотворните му ефекти върху неща като метаболизъм, отделяне на непотребни вещества и т.н. Това е напълно нормално и ние го разбираме, защото имайте предвид, че тази хранителна добавка не е нова, но информация за нея все още несе намира лесно.

Ние като иноватори се чувстваме длъжни да ви въведем в това, което може борът като хранителна добавка. Уважаеми читатели, днес ще ви представим едно феноменално изпълнение на химията, едно лабораторно чудо, което ще ви спаси от куп диагнози в бъдеще.

Това е четиво, което е посветено на бора и неговите феноменални ползи за организма. Неща, за които вие едва ли знаете на този етап.

Едно от основните неща, които трябва да запомните, е това, че разполагаме с бор в Workout.bg. Това най-вероятно ще ви зарадва, но не бързайте да поръчвате преди да сте прочели онова, което искаме да ви споделим.

Бор като хранителна добавка

По-горе споменахме, че това вещество е важно за метаболизма. Сега трябва да допълним, че всъщност, става въпрос за обмяната на вещества като калций, магнезий и витамин Д.

Тези вещества биват моментално усвоени и приети от организма и не биват изхвърлени ако засилите рязко приема си на бор. Няма значение от марката, символизираща производителя – на всичко, което предлагаме ние в Workout.bg, може да се разчита, така че бъдете така разумни и се доверете на опита.

Ние знаем какво правим и не се притесняваме да го заявим. Елате в нашето семейство и бъдете здрави, за да можем да ви помагаме така, както заслужавате да правим.

Workout.bg – знаем какво ви трябва

Да си търговец в България със сигурност не е лесна задача. Повярвайте ни, за да стигнем до този етап, в който се намираме в момента, дадохме немалко, а и знаем още колко усилия трябва да дадем.

Нещо повече – знаете ли, че онези от вас, които са ни се доверявали някога, не са останали недоволни? Не се притеснявайте, ние знаем, че в началото доверието е нещо сложно, а дори звучи и невъзможно.

За щастие, ние знаем точните подходи, за да ви дадем онова, от което имате нужда в точния, правилен момент. Не е лесно за един търговец да знае абсолютно всичко, да бъде в крак с всичко и да знае кое, къде и в какъв момент трябва да се даде.

Заради това разчитаме на супер опитен екип от специалисти, който може да ви помогне в момент, в който сте изправени пред дилема. Тогава човек често има нужда да бъде подтикнат към това, което е избрал, но просто малко не му достига, за да вземе окончателно решение.

Няма да крием, че това ни харесва като идея – да ви даваме необходимото, за да можете още утре да покажете пълния си потенциал в поредната тежка тренировка, която ви предстои. Винаги сме си се представяли в подобна светлина и за нас тя е нещото, което ни приляга най-много.

Да си мозъкът в тренировките на хората, да си горивото в техния процес на физическо изграждане, е нещо, което трябва да превърнем в наше амплоа. Според нас там ни бива най-много и не мислим да се отклоняваме от пътя, който сме поели.

Това, което вие трябва да разберете от ситуацията е, че Workout.bg ще продължи да го има, независимо от всичко, независимо от онова, което се говори – няма да си ходим. Ще сме точно до вас, точно тогава, когато сме ви най-нужни.

Заповядайте в нашето семейство, за да спортувате здравословно, за да се изграждате като атлети и като хора – очакваме ви тогава, когато ви е най-трудно. Готови сме!

Добавките с бор се използват като помощно средство за изграждане на мускули и повишаване на нивата на тестостерон, за подобряване на мускулната координация и при лечение на артрит.

Страничните ефекти от приема на твърде много бор включват повръщане, главоболие, диария и лошо храносмилане. Винаги приемайте добавките в препоръчителните дози и се консултирайте с лекар ако приемате други лекарства.

Добавките с бор се препоръчват на хората с нисък тестостерон. Приемът на бор увеличава метаболизма на тестостерона в тялото. Добавките помагат за поддържане на балансирани нова на тестостерона и подобряват сексуалната функция.

Ако предпочитате да си доставите бор по естествен път ви препоръчваме да хапвате повече бобови растения, сини сливи, стафиди, авокадо и сушени кайсии. Количеството бор в растителните храни зависи от съдържанието на бор в почвата и водата, където са отглеждани.

Да, добавките могат да се дават на деца и бременни жени, но трябва да се спазва дозировката и да се съобрази с възрастта на децата, за да не се получат странични ефекти.

4.46 / 256