МЕНЮ
Кошница

Ехинацея

38.00 лв.
Купи
11.87 лв.
Купи
29.45 лв.
Купи
18.95 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
43.00 лв.
Купи
13.95 лв.
Купи
53.00 лв.
Купи
38.00 лв.
Купи
24.95 лв.
Купи
22.60 лв.
Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

На много места описвана като истинско бижу за всяка диета, забързваща целите на спортуващия, ехинацеята е истинско откритие за съвременния човек. Може би в миналото хората са вярвали доста повече на този хранителен продукт, но в последно време тази съставка се позабрави и за това са виновни изцяло производителите на хранителни добавки.

Всъщност, вината е споделена – учените също допуснаха грешка заради съсредоточаването си върху химичните препарати за постигане на бърз и огромен растеж на мускулите и бързото отслабване, че съвсем забравиха за добрите стари хранителни добавки за здраве. Съответно с това спадна и техния прием от страна на масовия клиент.

Вече хората тренират повече за да изглеждат добре, а не за здраве и това явление се отразява и върху начина на мислене на трениращите. Дори тренировъчните програми се измениха изцяло в полза на това хората да се чувстват напомпани или здраво натренирани вместо да се чувстват тонизирани или да бъдат усмихнати след края на сесията си в залата.

Както и да е, ние от Workou.bg все още вярваме в старомодното трениране за здраве и в настоящия текст ще ви запознаем с една хранителна добавка, която единствено и само ще ви помогне да бъдете в пъти по-тонизирани. По пътя към крепкото здраве се преминава и през стадии, в които е необходимо да се приемат засилено някои определени хранителни добавки.

С какво ще помогне тази хранителна добавка

Този тотален успех на откритията от научна гледна точка е вашия коктейл „Здраве“, който ще ви превърне в истински машини. Няма да има дистанция, която да ви се опре ако говорим за бягане сутрин, а единствената пречка, която може да ви застане на пътя е недостиг на време за все по-дълъг и по-дълъг крос на гладно.

По своята същност ехинацеята е растение. Успоредно с всичко останало тя е имала и доста интересни свойства, които влияят върху дихателните пътища на човека.

Ако в момента е студен месец от годината и вие се нуждаете от това да прочистите питащата, по които въздухът влиза в тялото ви, то една инхалация в домашни условия би свършила перфектна работа. Всъщност, ако вече сте заболели от някаква инфекция (поради настинка или грип), инхалацията с ехинацея ще намали общата продължителност на проблема.

Ехинацеята е сериозен имуностимулатор, който помага на адски много хора да укрепят здравето си ако наскоро са имали някакви по-сериозни проблеми като пневмония или вирус, който се е отразил силно неблагоприятно върху тялото им. Растението е толкова мощен приятел на имунната ни система заради полизахаридите, намиращи се в горната част на цялото устройство на растението.

Именно от тази част се произвеждат и капсулите и течните форми на хранителната добавка, които съдържат активен екстракт от растението. Те ще са средството, което ще ви държи винаги тонизирани и свежи, независимо в коя част на деня се намирате.

Според последни сериозни изследвания, ехинацеята е адски мощен съюзник срещу чести набези на пикочно-полови инфекции в организма. В това число влизат всякакви по рода си пиелонефрити, цистити, влагалищни или гъбични инфекции, както и неприятният херпес.

Workout.bg – всичко за спорта на любимото място

Едно единствено нещо, което наистина разбрахме и запомнихме от момента, в който стъпихме на пазара за хранителни добавки в България, е това, че всеки клиент желае своето. Естествено, той го търси и възможно най-изгодно, а и предвид динамичната финансова обстановка в страната ни, нещата ще продължат да се въртят около това.

Защо, обаче, е важно за един търговец да се адаптира сериозно към всяко нещо, което се случва около него? Толкова ли е решаващо нивото на адаптация или няма проблеми да се закъснее в този аспект?

Всъщност, тъй като няма значение от колко време се занимаваш с дадено нещо, а онова, което има влияние, е това колко желание имаш за справянето с дадена задача, ние от Workout.bg идеално разбираме тази философия. Приехме я с времето, в което се мотивираме все повече и повече от предния ден.

Подобно на тренировките, развитието на онлайн магазина ни е систематично, постепенно и най-важното – изключително успешно, когато говорим за изгодни предложения. През годините разбрахме, че е важно да се балансира между разнообразие и достъпност, защото клиентът иска да вижда ниски цени на много места в един и същи магазин.

Това влияе изключително много на психологическата настройка на потребителя, когато е мотивиран да пазарува и да вложи доверието си в някой търговец. А продавачи на хранителни добавки и спортни стоки – много, но наистина малко са надеждните такива.

Ние сме поели по пътя към това да докажем, че сме далеч от тях. Искаме да получим вашето доверие в моменти, в които е трудно да го инвестирате някъде.

Всъщност, това е и единственото, което желаем от вас – доверете ни се, за да можем да бъдем до вас в трудното. Останалото е наша отговорност – а именно да сме готови да отговорим на всеки ваш въпрос и да имаме смелостта да ви кажем, че не знаем нещо.

Естествено, веднага след запитване, по което не сме компетентни, ние ще потърсим нужната информация, за да ви отговорим също толкова професионално, колкото сме обещали, че ще го направим в най-кратък срок.

Заповядайте при нас!

Ехинацеята се използва от векове за лечение на различни заболявания, като грипове, настинки, възпаления, мигрена и други. Това е билково лекарство, което има високо съдържание на антиоксиданти и подобрява имунитета.

Ехинацеята е доста добре приемана и безопасна, но има случаи, при които са се появили странични ефекти като обриви, гадене, стомашни болки и задух. Те са по-често срещани при хора, които имат алегрии към цветя като маргаритки, хризантеми, невен и други.

Ехинацеята е безопасна, но не бива да се приема от хора, които имат автоимунни разтройства, множествена склероза, СПИН, HIV или туберкулоза. Тя не бива да се съчетава с имуносупресори, защото може да взаимодейства с тях.

Ехинацеята се използва, за да подпомогне лечението на кашлици и настинка, бронхити, грипове, ушни инфекции и други болести. Тя има много положителен ефект и помага за заздравяването на рани и засилва имунната система.

4.53 / 257