Yandex
МЕНЮ
Кошница

Алергии

39.00 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Динамиката, мръсният въздух, лошото и небалансирано хранене, постоянната липса на време, многото ангажименти, постоянното движение под стрес и на високи обороти – все причини, заради които в един миг стигаме до развитието на различни алергии, които могат да ни се отразят по един доста грозен начин.

Представете си, че организмът ни е една крепост, чиято ограда позволяваме да пада. Всяка тухличка, която слагате, за да я укрепите сериозно, струва усилия и ограничения.

Важното е, че всяка частица от тази крепостна стена, е сложена посредством хубав навик, който сте изградили във времето. Стремете се да давате колкото се може повече от себе си, за да градите хубави навици, а не лоши и проблемни такива.

Да, пиенето и тютюнопушенето са коварни заместители на хранения, от тях могат и да се свалят килограми, но захранването на организма е нулево. Какво правим тогава – разчитаме на т.нар. празни калории.

Как да се спасим срещу неприятните алергии

Тези алергии, които мъчат съвременното общество, са изцяло плод на това, че всеки води тотално погрешен начин на живот. Ето защо не е лоша идея да се позовете на сериозни източници на калории, а ако не можете да си позволите да се храните нормално поради липса на време, приемайте от специалната ни серия хранителни добавки за затъпяване на симптомите на алергии.

Ние сме тук, за да ви избавим от всички неприятни влияния на съвременния свят, така че ни се доверете и ни накарайте да се гордеем от съвместния ни труд!

Workout.bg – хората, които ще са винаги зад вас

Ние обичаме мисълта да се грижим за нашите клиенти. Те са всичко за нас и в никакъв случай не можем да ги оставим да ни се доверяват, а в същото време да нямаме покритие.

Това въпросно „покритие“ със сигурност се изгражда посредством много работа и страшно големи усилия, които са изцяло насочени в посока към постоянен растеж и развитие. Ние знаем цената, която сме платили, за да сме на върха, а вие наясно ли сте какво е добре да дадете, за да сте вечен лидер сред околните.

Когато става дума за физическа активност, тогава въпросителните са прекалено много. Зависимости от рода на това колко сме издръжливи, колко заредени сме с енергия и желание да постигаме все повече и повече – ето, прекалено много са, за да можем да отговорим еднакво убедително на всяко.

Няма спор – всички имаме идеята да станем една много по-добра версия на себе си, но не всеки е готов да даде максимума от себе си, за да го постигне наистина. Ако вие считате себе си за следващия постигнал онова, което иска с тялото си, то тогава доверете ни се и скачайте в битката рамо до рамо с нас – няма да съжалявате нито за секунда.

Ние знаем колко е трудно да бъдем с всеки от вас поотделно и именно заради това в сайта на Workout.bg можете да се свържете с нас и да ви обърнем безусловно внимание, за да ви обясним за едно или за друго нещо.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да разгледате и решите кои артикули са онези, които ще ви дадат по-голямо ускорение по пътя ви към постигането на целите, които сте си поставили. Чакаме ви с нетърпение!

Най-често при сезонните алергии се използват добавки, които съдържат бромелаин, кверцетин, N-ацетил цистеин, омега 3 рибено масло, витамин С, витамин D, МСМ и пикогенол. Те ще ви помогнат да се справите с досадното кихане, подсмърчане и сълзене на очите.

Пробиотиците се препоръчват за хора, които страдат от алергични заболявания на дихателните пътища. Те поддържат имунната система и по естествен начин облекчават алергиите. Пробиотичните храни като кисело зеле и кисело мляко, също са изключително полезни, тъй като процесът им на ферментация създава полезни бактерии, подобни на организмите, открити в пробиотичните добавки.

Копривата има противовъзпалителни качества. Растението съдържа хистамин, който е полезен за противодействие при алергични атаки. Копривата е ефективна при сезонни симптоми на алергия и се използва за лечение на главоболие, мигрена и алергичен ринит.

Етеричните масла от мента, евкалипт и лимон са едни от най-добрите масла за алергии. Ментата действа като отхрачващо средство, а лимоновото масло помага за изхвърляне на токсините, които причиняват възпаления и засилва имунната функция.

При алергии се препоръчва прием на витамин С. Той предотвратява образуването на хистамин, който е причината за най-често срещаните сезонни оплаквания като хрема и сълзене. Витамин С повишава имунитета и предпазва от инфекции.

4.56 / 176