МЕНЮ
Кошница

Обръчи

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Много спортове включват доста по-нестандартно „въоръжение“. Ако в някои спортни дисциплини ти е достатъчно да разполагаш с топка, то в други са ти необходими уреди от различно естество, които със сигурност не се намират просто така в магазините.

Доста често в средата на търсенето разбираш, че ти е необходим специализиран магазин, който да ти даде необходимото тук, сега и веднага. Понякога, обаче разбираме, че ни трябва нещо спешно в един много неподходящ момент.

За да не изпадаме в паника, трябва да бъдем достатъчно организирани и да действаме сериозно в такива моменти, в които всичко трябва да се случи за няколко минути. Ние знаем колко е сложно да си навсякъде и по всяко време.

Заради това сме готови да ти предложим и спортни аксесоари, различни уреди и т.н. на супер ниски цени. А колкото до качеството на тези стоки – невероятно е, проверено!

Какви модели обръчи предлагаме

За да купиш обръч не ти е необходимо само да си виждал как изглежда. Понякога трябва и нещо, което се нарича експертиза, опит и т.н. – както и да го наречете, едва ли ще сгрешите.

Ние знаем, че едва ли ще тръгнете да купувате обръчи просто защото искате на тренирате с тях на лостовете до дома ви. Най-вероятно вашата прекрасна дъщеричка тренира балет, или пък вашата жена иска да се постегне в домашни условия и събота и неделя си позволява да обърне внимание на себе си, разтягайки се с обръч.

Ето защо ако обичате най-близките си нежни създания, вие искате те да тренират с качествени обръчи и други спортни аксесоари. Workout.bg е за такива ситуации – когато искате да направите смислена покупка и да се почувствате успели в някакъв аспект.

Качествените продукти, съставящи магазина ни, ще са онази причина, заради която да не губите вашия стимул и желание за тренировки и развитие.

Workout.bg – силни сме не само на едно място

Всеки човек има своите проблеми в ежедневието си. Всъщност, представете си, че всеки човек, който срещнете по улицата реално има адски големи проблеми, които във вашата глава може и да нямат адекватно решение.

В работата си с много хора, ние сме се нагледали на всякакви проблеми и намирането на решенията им не е от най-лесните неща. Ние знаем, че и вие имате един основен проблем, който след себе си води до още куп неприятности.

За да не търсите решението прекалено продължително и да не знаете накъде да се обърнете в един такъв момент, ние имаме предложение – просто посетете спортния си магазин и вътре ще ви бъдат сортирани предложения, които съответстват точно на вашите проблеми, които имате днес, сега.

За да сте още по-конкретни в изявяването на желания и изисквания – използвайте филтрите в търсенето. Това ще подпомогне и нас доста сериозно – ще знаем какво точно да ви препоръчаме, за да можем заедно да работим към това да премахнете главоболията в главата ви.

Всичко останало ще намерите отново при нас – ние сме винаги наоколо и ви чакаме да направите едно от най-разумните неща, които някога сте предприемали. Имаме предвид да се доверите на доказан онлайн магазин, който да ви направи истински успешни в това, което правите.

Очакваме ви!

За да бъде видим ефекта от въртенето на обръч, трябва да въртите поне 10 минути всеки ден. Упражненията освен, че ще ви помогнат да изгаряте мазнини, ще тонизират мускулите на тялото. С въртене можете да изгаряте около 400 калории на час.

Въртенето на обръч укрепва гърба ви, намалява мускулното напрежение и увеличава притока на кръв към гръбначният мозък. Това упражнение освен, че има много физически ползи се отразява много добре и на психичното здраве. Въртенето е забавно упражнение, при което мозъкът ви естествено се фокусира върху въртенето и ви откъсва от други стресови дейности.

Въртенето на обръч е от полза за поддържане на здравето на сърцето, защото укрепва сърдечните мускули. Упражненията помагат за намаляване на нивото на холестерол в кръвта, подобряват изпомпването на сърцето и поддържат кръвното налягане под контрол.

При въртенето на обръч изгаряте средно около 7 калории в минута. Това е чудесен начин да се забавлявате, да тренирате и да отслабвате. За да бъде трайно отслабването е хубаво въртенето да бъде съчетано със здравословно хранене и допълнителни физически дейности.

Има много различни видове обръчи. По-леките обръчи с голям диаметър са подходящи за хора, които са начинаещи. По-тежките обръчи са за хора, които имат повече опит. Не бива да се товарите с тежки обръчи в началото – допълнително тегло трябва да се добавя постепенно.

4.54 / 201