МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Масажен обръч за въртене 100 см / Hula Hoop

ARMAGEDDON Масажен обръч за въртене 100 см / Hula Hoop

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Масажен обръч за въртене 100 см / Hula Hoop
  • Добавен на: 2022-05-04
  • SKU: 1027
40.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Редуцирането на теглото е една от най-обсъжданите теми в света на фитнеса. Това не е изненадващо, тъй като наднорменото тегло представлява огромен проблем за съвременното общество. Поради тази причина трябва всеки един от нас да направи всичко възможно, за да поддържа добра форма и да направи тренировките си максимално ползотворни.

Това може да стане с подходящите фитнес аксесоари, които се отличават както с първокласно качество и издръжливост, така и с висока ефективност, която несъмнено ще мотивира всеки трениращ да продължава да изисква повече от себе си, за да постигне своите цели.

Ние от Workout.bg ви представяме ARMAGEDDON Масажен обръч за въртене 100 см / Hula Hoop – един от най-предпочитаните от нашите клиенти продукти, които освен че се значително подобряват тренировките, се предлагат и на изключително добра цена.

Предимствата на ARMAGEDDON Масажен обръч за въртене 100 см / Hula Hoop

Кардио тренировките понякога могат да бъдат наистина досадни и еднообразни. Да, класическото бягане е ефективно, но може да омръзне бързо, а и в някои случаи води до контузии на ставите.

Въпреки че използването на обръчи за въртене може да изглежда като нещо, което е привично само за децата, то всъщност е много ефективно. С ARMAGEDDON Масажен обръч за въртене 100 см / Hula Hoop можете да изгаряте до 400 калории на час.

Разбира се, този обръч не е като тези, с които сте се забавлявали като деца. Той е по-тежък, за да бъде натоварването по-голямо и съответно упражненията да бъдат по-ползотворни. Освен това е и с по-голям диаметър от обикновените обръчи.

Фитнес аксесоарите, които ви дават възможността буквално навсякъде да извършвате кардио тренировки, са едва ли не задължителни за всеки човек, който иска да се погрижи за здравословното състояние на тялото си.

Този обръч за въртене не само може да ви помогне за кратко време да редуцирате излишните килограми, но и да повлияе позитивно върху всички зони на гръбначния стълб, да ви направи по-гъвкави и да повиши вашата издръжливост. Изработен е от здрава пластмаса и качествена пяна за максимум удобство. Състои се от 8 части и се сглобява изключително лесно, за да можете да го използвате навсякъде.

Workout.bg – доверете се на качеството

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате и от други фитнес аксесоари и продукти като хранителни добавки, спрейове за готвене и натурални храни, с които да подобрите начина си на живот и да бъдете здрави и жизнени.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Диаметър 100 СМ
Тегло 1200 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Някои от предимствата от употребата на този продукт са;

  • Насърчава бързото изгаряне на мазнини;
  • Подпомага стягането и оформянето на цялото тяло;
  • Има масажиращ ефект;
  • Изработен е от качествени материали;
  • Удобен е за пренасяне.

Силови спортове:

  • Фитнес.