Yandex
МЕНЮ
Кошница

Кръвно налягане

24.76 лв. 30.95 лв.
Купи
37.00 лв.
Купи
10.36 лв. 12.95 лв.
Купи
7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
29.49 лв.
Купи
24.57 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
20.76 лв. 25.95 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
13.56 лв. 16.95 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
12.76 лв. 15.95 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
25.49 лв.
Купи
16.56 лв. 20.70 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
30.96 лв. 38.70 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 62 (3 страници)

Все повече и повече хора в съвременния свят са с проблеми, чиято поява се дължи на фактори, които не зависят пряко от тях. Организмът се влияе от куп неща, за които дори понякога и не знаем.

Важно е, обаче да сме наясно какво точно се случва в тялото ни. За наше улеснение, то ежедневно подава различни сигнали, които имат за цел да ни накарат да се замислим.

Няма спор, че повечето от нас дали заради високата динамичност на ежедневието ни, дали заради важни ангажименти в работата или в личния ни живот, нямаме време, което да посвещаваме на именно тези знаци, които тялото подава.

Правете разлика между лек дискомфорт и сериозни затруднения дали в движението, дали в преработването на храната, дали с отделянето на непотребните вещества и т.н. Проблемите с организма ни може да ни направят и много податливи на сезонни заразни болести, а това вече е проблем.

Един сезонен грип може да ни доведе до пълна глухота, например. Ако приемате нужните вещества, повдигащи и укрепващи имунитета, нещата ще са доста по-розови за вас и вашето здраве.

Кръвното налягане, за което ще говорим в настоящото четиво, част от онлайн магазина на Workout.bg, е сред един от най-сериозните проблеми на съвременния човек. Ние имаме решение за вашето състояние ако и вие сте част от извадката на хора, страдащи от подобен проблем.

Решения при колебливо кръвно налягане

Когато говорим за толкова сериозно явление, каквото е и кръвното налягане, тогава ни трябват експертни решения, идващи от най-големия специалист – природата. Тя е тази, която създава подобни явления, така че ключът към крепкото здраве е именно в нея.

За да проследим логично кои са решенията за подобен проблем, нека първо го дефинираме. Какво е ниско и какво високо кръвно налягане?

При ниско кръвно налягане имаме намалял кръвоток и по-ниско участие на кислород и хранителни вещества към телесните клетки. Тогава веднага се повяват неща като прималяване, замъгляване на зрението (причерняване), световъртеж и т.н.

За подобни състояния е добре да приемате повече билки или хомеопатични вещества. Редовното изпълняване на йога също не е лоша система, по която да вървите с цел генерален цяр.

При високото кръвно налягане имаме прекалено много непостоянно кръвообращение, а симптомите са аритмия, некоординирани мисли, усещане за тотално претоварване на ментално и физическо ниво. След това рязко може да ни удари и тежка умора.

Тук идеята е да се поспрем, да изпием чаша вода, да не правим резки движения и да не покачваме налягането в очите.

Workout.bg – нещата, които си струват

Да предложиш на клиента нещо, което той иска да види, е невероятно. Радостта, описана в очите му, когато намери при теб точно онова, което най-вероятно е търсил толкова дълго време, се забелязва адски лесно и повярвайте ни, чувството е невероятно!

Няма спор, че повечето търговци се опитват всячески да се доберат до колкото се може повече продукти, независимо от тяхната устойчивост, качество и ефективност. Когато говорим за продажба на хранителни добавки и аксесоари за активни спортисти, ние се превръщаме в половин аптека, така че не е добре да продаваме нестойностни неща.

За да няма излишни главоболия и търговецът, и потребителя, то най-доброто нещо, което може да се направи, е да се провери предварително колко надеждно е дадено нещо. Естествено, тук става въпрос да се провери устойчивостта на продукта преди закупуването му.

Това, обаче не е задължение на клиента, а на продавача. Нито един търговец, особено такъв на хранителни добавки, не трябва да си позволява да зарежда склада си с некачествени продукти – те може да се твърде опасни и да направят така, че развитието на цялата покупко-продажба да стигне дори до болница.

Последствията може да станат много страшни – такива, че нито едната страна да не желае да се стига до тях. Ние от Workout.bg не предлагаме качество, защото ни е страх от последствията и не искаме да ни хванат, а проверяваме всеки продукт, за да може вие – нашите клиенти да се чувствате напълно сигурни в това, което си купувате.

Достъпната цена не бива да ви лъже и да ви кара да се чувствате несигурни в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари. Напротив – качеството на предлаганите стоки е достойно да се изправи на онова на стоките, които се продават от официалните производители.

Те са същите невероятни на вкус, същите на грамаж, същите на вид и същите на разтворимост (ако говорим за прахообразни). Единствената разлика е, че ние не сме в ролята на производители и ни е грижа наистина много за онези хора, които искат да постигнат много в спортен аспект, но нямат големи възможности.

Бъдете щастливи, когато някой дава за вас мило и драго, но не забравяйте и да ни изпращате градивните критики, които най-вероятно понякога заслужаваме. Обичаме да се раздаваме за клиентите си, но това не означава, че го правим напълно безгрешно.

Елате и станете част от нашето голямо семейство. Очакваме ви!

Високото кръвно налягане, наричано хипертония е често срещан проблем. Воденето на здравословен начин на живот може да намали кръвното налягане. Съществуват и хранителни добавки, които помагат. Най-често те съдържат калий, магнезий, диетични фибри, фолиева киселина и коензим Q10.

Добавките се различават по своето съдържание и е добре да говорите с лекар преди да ги приемате. Някои може да взаимодействат с лекарствата за кръвно налягане и да имат неблагоприятен ефект.

Билковите добавки, които влияят на кръвното налягане включват арника, женшен, гуарана, женско биле, жълт кантарион и горчив портокал. Имайте предвид, че билковите добавки не са непременно безопасни и освен, че могат да повлияят на кръвното налягане, могат и да взаимодействат с лекарства.

Калцият е важен за здравословното кръвно налягане, защото помага на кръвоносните съдове да се стягат и отпускат. Освен това калцият е нужен за повечето функции на тялото и е от решаващо значение за здравите кости. Специалистите винаги съветват калцият да се получава от храната, но ако не получавате достатъчно, добавките с калций са добър вариант.

Зеленолистните зеленчуци, като спанак, зеле, рукола и копър са едни от най-добрите храни, които помагат за понижаване на кръвното налягане. Освен тях помагат и бананите, цвеклото, горските плодове, млечните продукти, рибата и семената.

4.47 / 296