МЕНЮ
Кошница

Гейнъри

119.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
47.00 лв.
Купи
27.00 лв.
Купи
73.10 лв. 86.00 лв.
Купи
27.00 лв.
Купи
125.95 лв.
Купи
142.95 лв.
Купи
134.95 лв.
Купи
119.95 лв.
Купи
75.00 лв.
Купи
35.49 лв.
Купи
140.00 лв.
Купи
120.00 лв.
Купи
110.95 лв.
Купи
89.21 лв. 104.95 лв.
Купи
24.95 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
124.95 лв.
Купи
7.95 лв.
Купи
129.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 25 (2 страници)

В съвременния любителски спорт все по-разпространени са хранителните добавки, които осигуряват изключително високоскоростно възстановяване, осезаем мускулен растеж и ситост през по-голямата част от деня. Лесно достъпните калории винаги са били на мода при редовно спортуващите и именно заради това гейнърите са все така предпочитана добавка.

Спортистите обожават хранителните добавки, които осигуряват бързо набавяне на нужните калории, изразени в трите основни макронутриента – мазнини, въглехидрати и протеини. Тези незаменими хранителни добавки ви дават бързо чувство на ситост и усещане за полезно действие.

Ако желаете да не губите време в приготвяне и ядене, а нека не забравяме, че не всеки има възможността да се храни бавно и стойностно докато денят му е пълен с работни задължения и т.н.

С какво ще ни помогнат съвременните гейнъри

Това, което всички видове гейнъри ще направят с тялото ви, може да се нарече само по един начин – пълна трансформация. Разбира се, трябва да бъде взиман редовно и дозите да бъдат спазвани стриктно.

В противен случай рискувате да бъдете сериозно ощетени откъм ефекта на тази хранителна добавка. Всеки, който има затруднения с приемането на този суплемент, може да се свърже с нас – ние от Workout.bg сме винаги на разположение за всякакви клиентски въпроси.

Разбира се, не всеки човек може да си позволи да приема дори и гейнъри по всяко време на деня. За жалост, понякога се случва така, че работата превзема деня ни и се налага да пием шейк чак привечер или вечер, когато сме на масата и трябва да вечеряме.

Разбира се, не е необходимо да заменяте питателната храна с шейк. Може да спестите доза или две като се нахраните нормално, а шейка да оставите за момент, в който ще сте заети, за да сготвите, но пък ще имате време за кратка почивка с шейк.

За щастие, това са хранителни добавки, които нямат каквито и да е противопоказни ефекти. Можете да го пиете по всяко време, а и цикълът да започне дори и в средата на месеца или в каквото и да е тренировъчно развитие в залата.

Workout.bg – знаем как да ти помогнем днес

Още от времената, в които започвахме, усещахме, че ще успеем да зарадваме стотици, че дори и хиляди наши бъдещи потребители. Това, което правихме тогава, е да се надяваме, че някой ще оцени труда ни подобаващо.

Разбира се, както всяко начало, нашето също бе достатъчно трудно и понякога ни се искаше нещата да са доста по-лесни, но си припомняхме къде искаме да стигнем. Защо мотивацията ни беше толкова голяма ли?

Искахме да успеем заради вас – нашите лоялни потребители. Искахме вашият успех да е по-лесен като стъпи на нашия вече постигнат напредък.

Нямахме намерение да се отказваме, защото виждахме, че вие няма да го направите. Разбира се, трудностите ни вдъхновяваха да правим нещата още по-правилно и да спазваме вашите изисквания точно и конкретно.

С течение на времето, нещата се подобряваха, ние растяхме и се справяхме все по-добре и по-добре. Разбира се, имаше и моменти, в които не всичко вървеше по план, но това не ни спря да бъдем същите вдъхновени хора, които да се опитват да правят клиентите си максимално удовлетворени.

Никога не сме отстъпвали от своята позиция, която е свързана с политиката ни – да доставяме винаги най-качествените хранителни добавки и най-модерното спортно оборудване.

Гейнърите са добавки, които помагат за увеличаване на мускулната маса. Хората, които тренират интензивно имат нужда от повече храна, за да си доставят всички необходими хранителни вещества. Затова използват гейнъри, които са лесен начин за доставяне на допълнителни калории. Те съдържат микронутриенти, а понякога и допълнителни витамини и минерали.

Гейнърите причиняват стомашни проблеми при някои хора и затова се препоръчва в началото да се приемат по-ниски дози и да се увеличават постепенно. Имайте предвид, че ако приемате добавките без да тренирате, няма да натрупате мускулна маса, а повече мазнини.

Изборът на гейнъри трябва да се направи разумно и да се вземат предвид вашите индивидуални цели. Преглеждайте внимателно етикетите на продуктите. Някои например може да съдържат креатин и не е необходимо да приемате допълнително.

Количеството калории на порция е различно при различните продукти. Винаги преглеждайте внимателно етикетите, тъй като вариациите са големи. Има гейнъри, които съдържат 400 ккал на порция и други, които имат 1200. Калориите са много важни, защото трябва да се съобразите с храненето си и да покриете ежедневните си енергийни нужди и да качвате мускулна маса, а не мазнини.

Натрупването на чиста мускулна маса може да бъде предизвикателство, не по-малко от отслабването. Ако приемате твърде много калории ще получите доста нежелани ефекти и няма да натрупвате мускулна маса, а мазнини. Затова спортистите се обръщат към гейнърите, които им помагат да помагат да постигат целите си по-лесно.

4.53 / 241