МЕНЮ
Количка

Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass

Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass
Ново
Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Game Changer Mass 3000 грама
119.95 лв.
без ДДС: 119.95 лв.

Опции

Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Сещате ли се за онези мобилни приложения, които ви помагат да следите какъв е балансът калориите в тялото ви? Те несъмнено са полезни, когато сте си поставили за цел да поддържате строг режим.

С времето обаче може да бъде досадно да вписвате всяка една храна, която приемате – колко мазнини, въглехидрати и протеин съдържа. Не само че изглежда странно отстрани, но и усложнява ежедневието ви.

Постоянно трябва да внимавате да не надвишите количеството калории, които трябва да приемете. Случва се да забравите или просто да ви домързи и да предположите, че една бисквита няма навреди на диетата ви.

За да не се тревожите дали сте приели необходимото за деня количество калории, използвайте Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass. Ние от Workout.bg ви уверяваме, че ще ви направи непобедими в залата, а тренировките ще се усещат като разходка в парка.

Нужен ли ми е Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass]

Ако се чувствате измамени от десетките съвети за хранене, които да ви помогнат да качите необходимото тегло, с което после сами да изваяте тялото си, гейнърът Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass е всичко, от което имате нужда.

Ниското съдържание на захар и четирите вида протеин, които той съдържа, ще разрешат проблема с качването на маса и ще ви мотивират да се справяте още по-добре в залата, а заради вкуса му ще ви се прииска да го хапвате като десерт след всяко хранене!

Workout.bg – запознайте се със света на фитнеса

Знаем колко е фрустриращо да не можеш да намериш това, което ти трябва. А още повече когато не знаеш какво изобщо ти трябва.

Това е напълно естествено. Затова има професионалисти, които да ви насочат в правилната посока. Екипът на Workout.bg е готов да поеме тази роля и да ви напътства, когато сте на  кръстопът.

Информация за продукта
Разфасовка 3000 ГР
Производител DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Хранителни стойности
Калории 599 ккал
Въглехидрати
Въглехидрати 96 ГР
От които захари 9.9 ГР
Мазнини
Мазнини 2.6 ГР
От които наситени 1.5 ГР
Минерали
Калций 275 МГ
Аминокиселини
Креатин монохидрат 2825 МГ
Л-валин (BCAA) 167 МГ
Л-изолевцин (BCAA) 167 МГ
Л-левцин (BCAA) 334 МГ
От които креатин 2454 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър