МЕНЮ
Количка

Black Line/Anabolic Mass Gainer

Black Line/Anabolic Mass Gainer
Black Line/Anabolic Mass Gainer
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Kevin Levrone Black Line/Anabolic Mass Gainer
164.95 лв.
без ДДС: 164.95 лв.

Опции

Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Смятате ли, че се раздавате много в тренировъчния процес? Ако да, то защо мускулната ви маса не е толкова голяма, колкото сте планирали в началото?

Всъщност, вината не е задължително да е във вас. Грешката най-вероятно е минимална и има една съставка, която може да отключи целия потенциал на организма ви.

Тази съставка, според все повече експерти, е продуктът Kevin Levrone Black Line / Anabolic Mass Gainer, който ще ви превърне в не просто една по-добра версия на вас самите, а ще ви направи издръжливи, добри в упражненията, постоянни в залата и осезаемо по-силни.

Това са качества, които стоят в основата на възпитанието на фитнес ентусиаста във вас. Ето защо се създават хранителни добавки като тази, на която обръщате внимание днес.

Защо да се доверите на Kevin Levrone Black Line / Anabolic Mass Gainer

Това е един усъвършенстван продукт, който бива избиран отново и отново от спортисти, занимаващи се дори професионално с бодибилдинг. Той е направен за онези, които искат да постигнат успеха на 100% и са готови да дадат колкото е необходимо.

Причините са няколко – покачването на осезаемо количество активно тегло, подобрена издръжливост, издигната на максимум бързина на възстановяване след тежки тренировки. Залата вече ще бъде любимото ви място, след като започнете приема на Kevin Levrone Black Line / Anabolic Mass Gainer.

Съставките са:

  • Суроватъчен протеин концентрат;
  • Хидролизиран суроватъчен протеин изолат;
  • Хидролизиран казеин;
  • Суроватъчен протеинов изолат.

Workout.bg – тук сме, за да бъдете успешни

Няма по-красиво чувство от това да видиш как твой клиент постига свои собствени успехи. Това е нещо, което трудно може да се сравни с останалата част от работата.

Да, натоварващо е да мислиш за проблемите на някого, свързани с понижени възможности в залата, невъзможност за вдигане на килограми, които преди са били лекота и т.н. Иска ни се такива оплаквания да станат рядкост по българските зали и заради това работим неуморно именно в тази посока.

Имаме варианти и за теб и твоето телесно развитие – заповядай при нас, екипа на Workout.bg!

Информация за продукта
Разфасовка 7000 Г
Производител Kevin Levrone
Хранителни стойности
Калории 392 ккал
Въглехидрати
Фибри 0 Г
Въглехидрати 60 Г
От които захари 10 Г
Мазнини
Мазнини 3.5 Г
От които наситени 2.2 Г
Минерали
Калций 50 МГ
Аминокиселини
Креатин монохидрат 750 МГ
Таурин 30 Г
Сол
Сол 0.19 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър