МЕНЮ
Количка

Протеини за мускулна маса на топ цени

Показва 1 до 24 от 114 (5 страници)

Все повече хора правят грешката да търсят и купуват хранителни добавки в Интернет, без да са напълно наясно с какво точно се захващат и какво точно купуват. Хубаво е, когато сме на път да направим някаква покупка (особено от онлайн) да знаем какво точно купуваме, за да правим информиран избор при нужда от бърз растеж на мускулна маса.

Именно заради това, ние от Workout.bg ще ви даваме възможно най-подробна информация за всеки наш продукт, който сме изложили пред вас. За нас е необходимост клиентите ни да са истински информирани с действителни, реално доказани факти преди да правят каквито и да е било вложения в своето тяло.

Суплементите са все по-важна част от живота на всеки фитнес ентусиаст. Случва се понякога така, обаче, че именно хранителните добавки, за които се говори, че ще ни помогнат, всъщност да ни навредят до такава степен, че изпълнението на каквито и да е било спортни активности да се превърнат в нещо неприятно.

Било то стомашно-чревни разстройства, било то някакви други проблеми или възпалението на хроничните травми, с които тъкмо сме свикнали да живеем – все неща, които могат да възпрепятстват спортните постижения. Именно, за да не се стига до такива моменти, е напълно нормално човек да се информира предварително, да прочете отзиви, да изиска информация.

За да не търсите безнадеждно информация навсякъде из Интернет пространството, ние сме се погрижили да я намерите тук – около категорията, в която е събрано цялото ни богатство от съответния вид хранителна добавка, или около продукта, в който сме вложили старанието си да бъде представен пред вас.

Всеки продукт идва с изричната гаранция от страна на производителя за баланс качество-цена, така че можете да сте напълно сигурни в това, че пазарувате наистина изгодно. В замяна на това получавате качеството на съответния производител на хранителната добавка.

Протеини за мускулна маса

Протеините са един от най-известните видове суплементи. Истината е, че всеки човек, стъпвал във фитнес поне два пъти в живота си, знае за различните видове протеини.

Първия път, в който е влязъл във фитнес залата, човекът е чул за съществуването на добавки с протеин, а втория път вече е пробвал разтвор от някаква протеинова пудра.

Лошото, обаче, е това, че като се говори за известна хранителна добавка, всеки мисли, че разбира за нейните положителни качества. В това, обаче, се крие сериозен риск, защото абсолютно всеки един човек поставя здравето си като залог за това просто да постигне някаква желана визия.

Протеинът, обаче, със сигурност не е от най-вредните хранителни добавки, а дори напротив. Днес ще ви изброим някои от невероятните неща, които този вид хранителна добавка ще сътвори във вашето тяло.

Белтъчините са една от най-основните хранителни добавки, която е изключително важна както за развитието на мускулатурата, така и за нормалното протичане на основните жизнени процеси на цялото тяло. Нещо повече – протеините са „виновни“ за регенерацията на мускула, т.е. те ни помагат да се възстановяваме бързо, безпроблемно и наистина качествено.

Мускулните тъкани са нещо, което се износва изключително много по време на тренировъчния процес. Реално, тренировките са самонараняване, от което, обаче, има положителен ефект.

Наред с всичко изброено до този момент, за протеиновите добавки можем да кажем още, че те значително укрепват нашия имунитет и спомагат за това да се чувстваме наистина жизнени. Приемайки протеин под формата на добавки редовно, вие винаги ще се чувствате положително заредени и пълни с енергия, за да изпълните поредната тренировка, която да донесе ползи за тялото ви.

Протеинът спомага за правилното и равномерно хидратиране на целия организъм по време и след тренировка в залата. Правилната хидратация подпомага това тялото да не е напълно изтощено след тренировъчния процес.

Протеиновите добавки освен на белтъчини, са и добър източник на въглехидрати (с изключение на суроватъчния изолат). Ако се чувствате безжизнени и нямате абсолютно никакви сили за това да провеждате редовно тренировките си, то ние ви препоръчваме да засилите приема си на протеинови пудри.

Съществуват няколко основни вида протеинови добавки:

  • Многокомпонентни протеини;
  • Нощни протеини (казеин);
  • Протеин за жени или за бременни;
  • Протеин за отслабване;
  • Протеин за натрупване на значително количество чиста мускулна маса;
  • Телешки протеин.

Защо всички фитнес маниаци трябва да приемат протеини

В зависимост от източника на протеина, (месен, млечен или суроватъчен) добавката се приема по различен начин, съобразен и с организма. Това е напълно нормално, защото ако човек иска оптимални резултати, то добре е да се информира за правилния прием на хранителната добавка.

Ако около вас няма човек, който да е достатъчно компетентен относно тези неща, то бъдете достатъчно загрижени за здравето си и се консултирайте с вашия личен лекар или отидете при някой професионален, лицензиран треньор. Това ще направи вашия прием наистина контролиран и оптимален, съобразен изцяло с вашето здраве и тяло.

Защо да изберем протеинови добавки

Протеиновите добавки са известни, изпитани от много хора и най-важното е, че върху тях са направени стотици изследвания, за да е наистина сигурно, че вие приемате само най-доброто. От друга страна, протеиновите добавки имат наистина много силно влияние върху повечето процеси, свързани с развитието на общото ни здравословно състояние.

Протеиновите пудри са подходящи за всеки спортист, практикуващ всеки спорт. Още по-хубавото нещо за този вид хранителни добавки, е това, че можете да ги откриете в наистина всякакви форми – от прахообразно състояние, през директна течна форма, та докато стигнем до протеиновите барчета, които са най-мобилното решение за хора, които водят динамичен начин на живот.

Бъдете сигурни, че няма да останете и момент без да сте достатъчно заситени с белтъчини. Това е един от най-развитите видове хранителни добавки в света, така че запасете се още сега с всеки различен вид и вкус от магазина на Workout.bg!

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Като се заговори за магазина на Workout.bg, то не е зле да познавате и мястото, от което купувате продукт, който ще вкарате вътре в своя организъм. До органите в тялото ни трябва да стигат само проверени продукти и не е никак правилно да си правим експерименти с източника на хранителната добавка.

Когато говорим за здраве, то Workout.bg е мястото, което мисли за вашето здраве. Стриктни сме към това да ви предлагаме само най-доброто, най-достъпното и най-провереното.

Клиентското здраве винаги е стояло на първо място за нас и компромиси в тази насока никога не са се правили. Бъдете част от нашето семейство, за да се чувствате здрави!

За растежа на мускулите и тяхното възстановяване при спортуващите хора е необходим повече протеин, отколкото при тези, които не тренират. Дозата зависи от интензивността на тренировките и килограмите на човека, който ги приема.

Непосредствено след тренировка тялото изпитва най-голяма нужда от протеини, за да подпомогне процеса на възстановяване. Затова и най-подходящото време е след като приключите с тренировката.

Няма добавки, които могат напълно да заменят здравословното хранене. Ако се храните пълноценно ще получите много повече хранителни вещества, освен протеините. С тях може да заместите междини закуски.

Един от митовете за протеините е, че при приема им съществува риск от дехидратация. Ако приемате ежедневните препоръчителни дози вода, няма риск от никакви бъбречни или други здравословни проблеми.

Да, приемането на протеини подпомага отслабването. Протеинът се разгражда трудно от организма и тялото трябва да изразходи повече калории, за да го обработи. Съществуват протеинови шейкове, които имат високо съдържание на протеини и съдържат въглехидрати и мазнини. Те могат да заместят хранене, като с тях ще приемете много по-малко калории.

4.48 / 236