МЕНЮ
Количка

Кре Алкалин

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

В залата, по време на тренировка, хората често дават всичко от себе си, но въпреки това не успяват да получат онези резултати, на които са се надявали толкова много. Това е нещото, което създава най-голяма предпоставка за спиране на активния начин на живот, с което си отива и безвъзвратно здравословното хранене, а от там и щастието в деня ви.

За да не се стига до всички тези негативни неща, ние имаме едно много добро решение за онези от вас, които искат едновременно някои от най-сложните за постигане ефекти от тренировките. Мускулната маса, високата доза на енергия по всяко време на деня и бързото възстановяване са неща, които невинаги могат да действат в симбиоза.

Ние разбираме вашите желания, и знаем, че можем да ви дадем точно тази хранителна добавка, която макар и малко по-различното си име, всъщност ви е до болка позната. Креатинът е спряган за цар на хранителните добавки за бърза, експлозивна сила, експресно възстановяване и осезаемо повишаване на мускулната маса.

Това, което не знаят хората, обаче е, че креатинът има различни форми, една от които е кре алкалин. Тя е може би най-концентрираната и силна форма на този суплемент, но кое я прави толкова успешна?

Защо да употребявате Кре алкалин

Кре алкалин е онова, което сте очаквали толкова дълго време, но то все не е идвало. Тази хранителна добавка ще направи революция в развитието на организма ви, стига да го пожелаете.

Ние знаем колко е важно за вас да постигате заложените цели, но нека все пак имаме нещо като аргументация. Кре алкалинът е форма на добре познатия ви креатин, но е поне с 10 пъти по-мощен от него.

Причината е, че класическите форми креатин монохидрат и креатин хидрохлорид се разграждат доста бързо под влиянието на киселинността на стомаха ви. Кре алкалинът идва под формата на капсули, които защитават активните съставки от високото pH на стомашните ви сокове.

Това осигурява златен прозорец от време, в което суплементите действат в организма и да достигат там, където трябва да се намират – в мускулните депа.

Workout.bg – ние сме вашата стабилна подкрепа

Когато ви е необходима стабилност и увереност, то ние сме насреща. Когато ви трябват наистина потвърдени резултати, ние сме хората, които ще ви ги осигурят.

Искаме да ви дадем всичко онова, на което сме способни, защото вярваме искрено в подкрепата, с която можем да ви дарим, а заедно с нея да ви дадем на достъпни цени само и единствено онова, което ви е необходимо!

Кре алкалинът е форма на креатин, чиито ползи са подобни на добавките с креатин монохидрат. Той е популярен още като буфериран креатин. Добавката помага за изграждането на мускулната маса, подобрява усвояването на креатина в мускулите и подпомага функционирането на имунната система.

Кре алкалинът е специално създаден, за да се справя със страничните ефекти на креатин монохидрата. Креатин монохидратът може да причини стомашно-чревни проблеми като болки и спазми, подуване и задържане на вода. Усвояването на кре алкалина е много по-добро. Той има всички предимства, които притежава и креатин монохидрата. От това идва и разликата в цената на двата продукта и затова кре алкалинът е по-скъп.

Добавките с кре алкалин повишават силата и мускулната маса. Те подобряват издръжливостта и енергийните нива, което ще ви направи по-ефективни и ще подобри представянето ви във фитнеса.

Препоръчителния прием на кре алкалин е между 1,5 и 3 грама на ден. Добавките се приемат под формата на прах или капсули и затова трябва да спазвате дозите, описани от производителя на продукта, който приемате.

Ако не обичате месо ще се разочаровате да разберете, че трудно ще повишите нивата на креатин. Храните, богати на кретин са пилешко, заешко, агнешко и свинско месо и риба. Червените боровинки съдържат креатин, но количествата са много ниски.

4.53 / 256