Yandex
МЕНЮ
Кошница

Кре Алкалин

67.00 лв.
Купи
49.95 лв.
Купи
24.40 лв. 30.50 лв.
Купи
74.95 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Креатинът е продукт №1 в добавките за мускулна маса, поради доказаната си с десетилетия резултати ефективност. А знаеш ли коя съставка стои на пиедестала за добавка №1 в креатиновите продукти? Даваме ти отговора наготово – кре алкалин. Неслучайно това е избор #1 на професионалните атлети в целия свят, когато става въпрос за акцентиране върху мускулите, техните изграждане, сила, издръжливост и възстановяване.

Нека ти разкрием разковничето зад тези факти.

Каква е разликата при кре алкалин

Първо – тук говорим за патентована съставка, която се появи на пазара през 2001 г. Ето защо вече повече от 20 години продължава да се откроява като лидер сред добавките за увеличаване на мускулната маса.

Креатинът е естествен компонент, който се съхранява в мускулите и се използва като бърз източник на енергия по време на високоинтензвини краткорайни дейности като вдигане на тежести, скачане, спринтиране и пр. При мощното свиване на мускулите през тези активности, те се нуждаят от АТФ за енергия, а креатинът помага за по-бързото регенериране на АТФ от дифосфат, което повишава експлозивността.

Съответно креатинът помага за увеличаване на мускулната маса, сила и мощ. Има обаче една подробност за класическите креатинови добавки, коа ято променя уравнението – стомашните киселини са с по-високо pH от това на креатина в тях и това довежда до бързото му разграждане. Какъв е проблемът в това? То води до разпадане на съставката, преди тя да е имала възможността да достигне ефективно до мускулите и да им осигури нужната подкрепа.

Затова и на обикновените креатини им е необходима зареждаща фаза, както и по-голяма дозировка за постигане на желаната ефективност. Този проблем е поправен от кре алкалин.

Той представлява буфериран креатин, чиято киселинност е повишена, така че да се предотврати бързото разграждане на съставката. Така тя достига до мускулите непокътната и им осигурява необходимата подкрепа.

Кре алкалин – увеличена ефикасност при по-малка доза на по-изгодна цена

Това прави кре алкалина много по-добре усвоим, в сравнение с обикновените креатинови добавки. Производителите дори сочат, че може да се достигне до 10 пъти по-добра ефективност на съставката, в сравнение с класическия монохидрат. Това се дължи на факта, че съставката остава за по-дълго в тялото и съответно то може да се възползва в по-голяма цялост от нея.

Съответно получавате бонус предимство – не е необходимо да преминавате през зареждаща фаза (фаза на натрупване) на добавката. В крайна сметка семплата математика води до извода, че получавате много по-добра ефективност за същата цена, при сравнение с добавките с обикновен монохидрат с неконтролирано pH.

Кре алкалин от Workout.bg е чудесен избор за всеки, който иска да удължи тренировката си и да прескочи лимита, потискайки отказа при повишаване на млечна киселина. Ако търсиш най-ефективната добавка за мускули – това е твоето оръжие!

Кре алкалинът е форма на креатин, чиито ползи са подобни на добавките с креатин монохидрат. Той е популярен още като буфериран креатин. Добавката помага за изграждането на мускулната маса, подобрява усвояването на креатина в мускулите и подпомага функционирането на имунната система.

Кре алкалинът е специално създаден, за да се справя със страничните ефекти на креатин монохидрата. Креатин монохидратът може да причини стомашно-чревни проблеми като болки и спазми, подуване и задържане на вода. Усвояването на кре алкалина е много по-добро. Той има всички предимства, които притежава и креатин монохидрата. От това идва и разликата в цената на двата продукта и затова кре алкалинът е по-скъп.

Добавките с кре алкалин повишават силата и мускулната маса. Те подобряват издръжливостта и енергийните нива, което ще ви направи по-ефективни и ще подобри представянето ви във фитнеса.

Препоръчителния прием на кре алкалин е между 1,5 и 3 грама на ден. Добавките се приемат под формата на прах или капсули и затова трябва да спазвате дозите, описани от производителя на продукта, който приемате.

Ако не обичате месо ще се разочаровате да разберете, че трудно ще повишите нивата на креатин. Храните, богати на кретин са пилешко, заешко, агнешко и свинско месо и риба. Червените боровинки съдържат креатин, но количествата са много ниски.

4.53 / 256