Кре алкалин


В залата, по време на тренировка, хората често дават всичко от себе си, но въпреки това не успяват да получат онези резултати, на които са се надявали толкова много. Това е нещото, което създава най-голяма предпоставка за спиране на активния начин на живот, с което си отива и безвъзвратно здравословното хранене, а от там и щастието в деня ви.

За да не се стига до всички тези негативни неща, ние имаме едно много добро решение за онези от вас, които искат едновременно някои от най-сложните за постигане ефекти от тренировките. Мускулната маса, високата доза на енергия по всяко време на деня и бързото възстановяване са неща, които невинаги могат да действат в симбиоза.

Ние разбираме вашите желания, обаче и знаем, че можем да ви дадем точно тази хранителна добавка, която макар и малко по-различното си име, всъщност ви е до болка позната. Креатинът е спряган за цар на хранителните добавки за бърза, експлозивна сила, експресно възстановяване и осезаемо повишаване на мускулната маса.

Това, което не знаят хората, обаче е, че креатинът има различни форми, една от които е кре алкалин. Тя е може би най-концентрираната и силна форма на този суплемент, но кое я прави толкова успешна?

Защо да употребявате Кре алкалин

Кре алкалин е онова, което сте очаквали толкова дълго време, но то все не е идвало. Тази хранителна добавка ще направи революция в развитието на организма ви, стига да го пожелаете.

Ние знаем колко е важно за вас да постигате заложените цели, но нека все пак имаме нещо като аргументация. Кре алкалинът е форма на добре познатия ви креатин, но е поне с 10 пъти по-мощен от него.

Причината е, че класическите форми креатин монохидрат и креатин хидрохлорид се разграждат доста бързо под влиянието на киселинността на стомаха ви. Кре алкалинът идва под формата на капсули, които защитават активните съставки от високото pH на стомашните ви сокове.

Това осигурява златен прозорец от време, в което суплементът да действа в организма и да достига там, където трябва да се намира – в мускулните депа. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да намерите този и много други суплементи на достъпни цени!

Workout.bg – ние сме вашата стабилна подкрепа

Когато ви е необходима стабилност и увереност, то ние сме насреща. Когато ви трябват наистина потвърдени резултати, ние сме хората, които ще ви ги осигурят.

Искаме да ви дадем всичко онова, на което сме способни, защото вярваме искрено в подкрепата, с която можем да ви дарим, а заедно с нея да ви дадем на достъпни цени само и единствено онова, което ви е необходимо!

4.53 / 256