МЕНЮ
Кошница

Кожа, коса и нокти

7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
28.42 лв.
Купи
25.60 лв. 32.00 лв.
Купи
22.68 лв.
Купи
Мнения за ефекта от Beauty Elixir / Caviar Collagen - Shot
Beauty Elixir / Caviar Collagen - Shot
НАЙ-ПРОДАВАН -20 %
3.96 лв. 4.95 лв.
Купи
11.95 лв.
Купи
8.45 лв.
Купи
10.99 лв.
Купи
26.40 лв. 33.00 лв.
Купи
15.96 лв. 19.95 лв.
Купи
33.60 лв. 42.00 лв.
Купи
63.20 лв. 79.00 лв.
Купи
22.40 лв. 28.00 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
65.60 лв. 82.00 лв.
Купи
18.40 лв. 23.00 лв.
Купи
17.52 лв. 21.90 лв.
Купи
16.56 лв. 20.70 лв.
Купи
25.52 лв. 31.90 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 92 (4 страници)

Ако има едно нещо, което може да се каже със 100-процентова сигурност за днешните времена, това е, че нивото на суетата расте сред хората. Няма никакъв спор, че преди години човечеството навлезе в един етап на своето развитие, характерен с огромната грижа за естетическия вид на един човек.

Е, това от една страна бе прието добре от значителен процент от хората, но от други това бе един ненужен тласък в индустрия, свързана с много пари, болка от операции и изкривяване на разбиранията. Човешките ценности се промениха и вече всеки гледа външния вид на събеседника си пред това какво в действителност може да си каже с него.

Както и да е, ние от Workout.bg смело можем да твърдим, че се адаптирахме към този вид успешно и при това доста бързо. Организирахме артикулите си по такъв начин, че те да са максимално удобни за всеки вид потребители и да срещат техните изисквания.

За целта, в настоящия текст трябва да ви запознаем с една от линиите си продукти, свързана със здравето на кожата, косата и ноктите на човека. За нас е от изключителна важност клиентите ни да се чувстват здрави и чак тогава да започнат да мислят за фигурата си.

Именно заради това се съсредоточаваме изключително много върху сериите ни за витамини, мултивитамини, минерали и хранителни добавки за растеж и здравина на ноктите, косата и кожата на потребителите. Нека пристъпим към нещата, с които ще ви помогнат този вид суплементи.

С какво ще ни помогнат тези суплементи

Най-вероятно сте забелязали, че става дума за множествено число суплементи. Те, както и останалите за мускулен растеж, отслабване и т.н., се характеризират с различни показатели и е важно да бъдат разглеждани максимално подробно и отделно едно от други.

Въпреки това, обаче, индустрията няма точно този вид възгледи относно тези суплементи и доста често ги събира в едно шишенце хранителна добавка. Днес ще раздробим максимално тези шишенца и ще разберем какво се крие под лъскавата опаковка.

Ще се опитаме да дадем отговори на въпроси от вида на „Защо да ги използвам?“, „Заслужават ли си парите, които ще дам?“, „Как да ги приемам правилно?“ и т.н.

Първата в списъка на най-добрите и действащи хранителни вещества, носещи балансирана грижа за кожата, косата и ноктите, е кератинът. Той е едно от веществата, които чисто и просто носят жизненост и красота.

Да, сияещите нокти и коса не се постигат просто ей така с щракване на пръст, например. Естествено, постигането им е процес, свързан с адски много грижа и последователност в приема на различни хранителни добавки.

Кератинът, обаче, е нещото, което обръща играта във ваша полза във всяко отношение, когато сте се мотивирали да внесете качествени и лесно забелязващи се промени във вашето тяло. Кератинът е и една от съставките, които най-често влизат в битката със стареенето на кожата.

Това е и основната причина, поради която козметичната индустрия използва това вещество. Заедно с него, в суплементите за грижа за кожа, коса и нокти, влизат и други ключови нутриенти като Колаген (хидролизиран) и Хиалуронова Киселина.

Най-вероятно сте чували и за двата, но никога не сте си представяли в действителност какви промени могат да нанесат върху тялото ви. Те са изключително необходими вещества, когато става въпрос за постигане на жизнен, младежки вид на кожата ви.

Именно заради това, в повечето процедури за подмладяване, се използва хиалуронова киселина. Тя е едно от чудесата, открити от човечеството по отношение на вечната младост и сияйна красота.

Да продължим с кератина. Всъщност, той е един от най-силните протеини, откривани някога на планетата ни. Той е основна, органична част на кожата, косата, ноктите и зъбите ни.

Обикновено, сме свикнали да чуваме, че щом едно нещо е органично, то рано или късно свършва, но в този случай не се стряскайте. Кератинът може и да намалее, но никога няма да свърши безвъзвратно.

Естествено, никога не е лошо ако се постараете да го повишите в тялото си, за да си гарантирате невероятен растеж и блясък на косата, здравина на ноктите, много стегнат и младежки вид на кожата си.

Кератинът бива два вида – твърд или мек. Всичко зависи от аминокисеините, свързали се предварително, за да създадат кератина.

Говорейки за тези аминокиселини, те сами по себе си притежават уникални свойства, а свързани, създавайки кератина, го орисват да е един от най-ценните протеини. За жалост, по-голямата част от кератина, с който се среща човека в тялото си, е мъртъв поради постоянното стареене и раждане на клетките.

Всъщност, всичко в тялото ни с кератина се развива както растежа на косата. Новите косъмчета на главата ни избутват старите и това се случва постоянно, за да може косата ни винаги да изглежда свежа и поддържана.

Кератинът, обаче, е доста трудно разтворимо вещество поради това, че съдържа цистеин дисулфид. Всяко лошо за добро, обаче, защото именно заради това вещество, се образуват дисуфидни мостове, които са изключително здрави спираловидни съединения.

Заради тях се изгражда и здравината на кожата, ноктите и косата. Сега вече знаете защо е добре да приемате хранителни добавки, съдържащи кератин.

Ноктите и косата на човек са склунни лесно да се изсушават и да се начупват. Това е изключително неприятен процес, който трябва да бъде спрян с правилната подготовка на организма и нужната дисциплина.

Храни като желатин, например, помагат страшно много на косата, кожата и ноктите да се развиват правилно. Колкото по-дебел е кератиновият слой, толкова по-здрави са ноктите и косата на човек.

Именно изграждането на такъв слой е вашата цел номер едно. Приемайте хранителни добавки с подобен произход като описания и ще сте сигурни, че всичко при вас е повече от „наред“.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Още от встъпването ни на българския пазар за хранителни добавки и спортни артикули, ние сме си поставили цел – да бъдем винаги отзивчиви и да ви даваме необходимата подкрепа. Пътят към оптималното здраве е тежък и осеян с много трудности.

Понякога, всичко, от което се нуждае един спортуващ, е някой да му каже: „Давай, ти можеш!“. Заради това ние от Workout.bg сме тук, за да бъдем този „някой“.

Е, когато посетите нашия сайт, ще разберете повече за нашите ценности и мисли. Ще видите какво сме преживяли от създаването си до днес.

Бъдете сигурни, че ще направим всичко, за да се чувствате здрави, стегнати и уверени в самите себе си!

Добавките за коса, кожа и нокти обикновено съдържат антиоксиданти като витамин А, С, Е, Коензим Q10, биотин, цинк, желязо, омега киселини и витамини В-комплекс.

На всеки продукт можете да видите инструкции за прием. Обикновено те се приемат веднъж дневно. Важно е да се приемат редовно, за да бъдат максимално полезни за организма.

Тези добавки помагат когато вашият косопад и проблеми с кожата и ноктите са в резултат на неправилно хранене и витаминни дефицити в тялото. Ако вашите проблеми с косата, кожата и ноктите са свързани със здравословни проблеми, трябва първо да се излекувате. След това проблемите ще изчезнат.

За растеж на косата е хубаво да приемате Витамин А, В, С, D, E, желязо, цинк и да консумирате протеини. Можете да си доставяте витамините и минералите чрез правилно и балансирано хранене. Ако не успявате да получавате достатъчно от тях чрез храната е добре да приемате добавки.

Има някои витамини за коса, кожа и нокти, които трябва да избягвате ако кожата ви е предразположена към акне. Биотинът е често срещан в добавките, защото кара косата и ноктите ви да растат, тъй като увеличава количеството на кератин. Това за съжаление води до запушване на пори и се появяват комедони, черни точки и акне.

4.51 / 272