Креатин монохидрат

BSN Creatine 216 Г състав
BSN Creatine 216 Г

73.00 лв.

BSN Creatine 216 Г е американска хранителна добавка, която е насочена към културисти, щангисти, бодибилдъри или тези, които искат да имат големи мускули и повече сила. С какво ще ми помогне BSN Creatine 216 Г Креатинът монохидрат е една от най-търс..

FA Nutrition CORE Crea състав
FA Nutrition CORE Crea

41.95 лв.

Ако търсите специфично химично съединение, което да преобърне представите ви за това как можете да изглеждате, то FA Nutrition CORE Crea може да го направи. Желаете ли да постигнете промяната лесно и тя да е не само зашеметяваща, но и устойчива във в..

FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100 състав
FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100

29.95 лв.

FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100 [30/120 Таблетки] Специален продукт за шампиони, независимо къде – дали в кварталната зала, дали под светлината на прожекторите. Всеки обича ефекта на креатина, но дали ще може да премахнем задържането на вода в..

FA Nutrition Tri Creatine Malate 300 гр състав
FA Nutrition Tri Creatine Malate 300 гр

34.95 лв.

С гордост ви представяме един от страхотните продукти на FA Nutrition, който пристигна в онлайн магазин Workout.bg! Тъй като винаги държим на това качеството в нашия магазин да е на топ ниво, няма как да не представим специално този продукт, който от..

FA Nutrition Xtreme Creatine състав
FA Nutrition Xtreme Creatine

29.95 лв.

Креатинът е изключително познат в света на хранителните добавки, което го прави и един от най-лесните за доверяване суплементи. Широката му употреба би трябвало вече да ви е предизвикала и вие да го изпробвате. Ако все още не сте сигурни – прочетете ..

Gaspari Nutrition Creatine / Qualitine състав
Gaspari Nutrition Creatine / Qualitine

35.00 лв.

Искате 99,9% чиста креатинова добавка? Чистият микронизиран креатин монохидрат, който гарантира разтворимост на момента, ще ви даде свободата да можете да го приемате спокойно където и да се намирате. Gaspari Nutrition Creatine / Qualitine е чисто п..

MuscleTech Cell Tech Performance 1360 Г състав
MuscleTech Cell Tech Performance 1360 Г

73.00 лв.

Все по-често във фитнес залата нещата опират до възстановяване и мускулна маса. Ако допреди години хората са обръщали сериозно внимание на изпълнението на дадено упражнение, то днес всеки се е обърнал изцяло към резултатността, отколкото към начина, ..

MuscleTech Cell Tech Performance 2721 Г състав
MuscleTech Cell Tech Performance 2721 Г

123.00 лв.

MuscleTech Cell Tech Performance 2721 Г e научно разработена формула на хранителна добавка, съдържаща Креатин, аминокиселини с разклонена верига (BCAA), витамини и минерали. Създаден е за хора, които имат проблем в покачването на мускулна маса, иска..

SWEDISH Supplements Creatine Creapure Powder състав
SWEDISH Supplements Creatine Creapure Powder

38.45 лв.

Търсите хранителна добавка без никакви забележки? Искате перфектно качество без това да се отразява на цената и да я покачва драстично? Знаете ли, че ние от онлайн Workout.bg имаме точното за вас? Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да разгледате..

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Е, колкото и добре да тренира човек, колкото и велики постижения да има в залата, колкото и да се раздава за организма и всекидневното му израстване, все някога той опира до нуждата от креатин. Това е една от най-употребяваните съставки от спортисти (професионални атлети и просто активни хора).

Поради десетките си и стотици ползи за организма с минимални странични проявления, това вещество води статистики и класации вече години наред. Всичко се дължи на уникалните му комплексни свойства, които не само, че са видими, но са и доказани научно.

Ако желаете да се чувствате добре, да имате изблици на енергия и да разполагате с ментален стимул да сте най-добрата версия на себе си – изберете креатина. Коя негова форма да изберем, обаче?

Точно на този въпрос ще се опитаме да ви дадем отговор днес като едновременно с това ще направим акцент и върху креатин монохидрат. Дочетете текста до неговия край и ще разберете какви тайни крие този невероятен продукт.

Най-добре залагайте на сигурно

Защо казваме, че тази хранителна добавка е сигурна? Защото тя е една от най-сигурните в света на суплементите като цяло.

Няма как едно от най-проучваните и изследвани вещества да не е добро, да не е сигурно и да не е правилен избор. Разбира се, трудността в избора му е по-скоро не дали да употребявате креатин, а кой креатин да подберете.

При креатин монохидрат (най-изследваната форма на най-познатото на науката) имаме задържане на вода в организма и по-конкретно в областта на мускулите. Когато го приемате, в мускулните депа се събира вода и така постигате абсолютно видим мускулен обем и по-лесно хидратиране на мускулатурата, което е важно при активно трениране.

Когато приемате креатин хидрохлорид, вие ще се радвате на отлична разтворимост в напитката, с която го приемате (сок, кафе, чай, мляко, вода). При него усвояемостта е съвсем малко по-добра в сравнение с монохидрата, заради което се покачва и цената на хидрохлорида.

Ако искате пълно ниво на усвояемост и абсолютен контрол върху задържането на вода, вие се нуждаете от кре-алкалин – буферираната формула на креатина. Това е креатин монохидрат на капсули, който не бива унищожаван от pH-то на стомаха.

Именно заради това, тази формула на креатина е и най-скъпа, но и най-ефективна дори и при ниски стойности на прием.

Workout.bg – само правилното, но и нужното

Между това един продукт да е правилен и необходим има разлика. Ако един суплемент ви влияе добре това не означава непременно, че имате крайна нужда от неговото присъствие в тялото ви.

Нещо повече – понякога и най-добре повлиялите вещества в организма се явяват напълно ненужни за него. Това, разбира се, няма да ви навреди, но все пак не е лошо човек да взима нужното, а не онова, което просто му влияе добре.

Пренасищането с вещества от един и същи вид, от една и съща група и с едно и също влияние невинаги е най-доброто нещо, което можете да предприемете. Ето защо по-горе ви разказахме за всички подробности около веществото, което разглеждахме днес.

Въпреки всичко ние ви очакваме в нашия онлайн магазин, за да вземете повече нужни съставки за своето здраве. Бъдете спокойни, защото качеството е на едно наистина много високо ниво.

Заповядайте в безкрая от здраве, с който разполагаме!

4.49 / 285