МЕНЮ
Количка

Креатин монохидрат

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Е, колкото и добре да тренира човек, колкото и велики постижения да има в залата, колкото и да се раздава за организма и всекидневното му израстване, все някога той опира до нуждата от креатин. Това е една от най-употребяваните съставки от спортисти (професионални атлети и просто активни хора).

Поради десетките си и стотици ползи за организма с минимални странични проявления, това вещество води статистики и класации вече години наред. Всичко се дължи на уникалните му комплексни свойства, които не само, че са видими, но са и доказани научно.

Ако желаете да се чувствате добре, да имате изблици на енергия и да разполагате с ментален стимул да сте най-добрата версия на себе си – изберете креатина. Коя негова форма да изберем, обаче?

Точно на този въпрос ще се опитаме да ви дадем отговор днес като едновременно с това ще направим акцент и върху креатин монохидрат. Дочетете текста до неговия край и ще разберете какви тайни крие този невероятен продукт.

Най-добре залагайте на сигурно

Защо казваме, че тази хранителна добавка е сигурна? Защото тя е една от най-сигурните в света на суплементите като цяло.

Няма как едно от най-проучваните и изследвани вещества да не е добро, да не е сигурно и да не е правилен избор. Разбира се, трудността в избора му е по-скоро не дали да употребявате креатин, а кой креатин да подберете.

При креатин монохидрат (най-изследваната форма на най-познатото на науката) имаме задържане на вода в организма и по-конкретно в областта на мускулите. Когато го приемате, в мускулните депа се събира вода и така постигате абсолютно видим мускулен обем и по-лесно хидратиране на мускулатурата, което е важно при активно трениране.

Когато приемате креатин хидрохлорид, вие ще се радвате на отлична разтворимост в напитката, с която го приемате (сок, кафе, чай, мляко, вода). При него усвояемостта е съвсем малко по-добра в сравнение с монохидрата, заради което се покачва и цената на хидрохлорида.

Ако искате пълно ниво на усвояемост и абсолютен контрол върху задържането на вода, вие се нуждаете от кре-алкалин – буферираната формула на креатина. Това е креатин монохидрат на капсули, който не бива унищожаван от pH-то на стомаха.

Именно заради това, тази формула на креатина е и най-скъпа, но и най-ефективна дори и при ниски стойности на прием.

Workout.bg – само правилното, но и нужното

Между това един продукт да е правилен и необходим има разлика. Ако един суплемент ви влияе добре това не означава непременно, че имате крайна нужда от неговото присъствие в тялото ви.

Нещо повече – понякога и най-добре повлиялите вещества в организма се явяват напълно ненужни за него. Това, разбира се, няма да ви навреди, но все пак не е лошо човек да взима нужното, а не онова, което просто му влияе добре.

Пренасищането с вещества от един и същи вид, от една и съща група и с едно и също влияние невинаги е най-доброто нещо, което можете да предприемете. Ето защо по-горе ви разказахме за всички подробности около веществото, което разглеждахме днес.

Въпреки всичко ние ви очакваме в нашия онлайн магазин, за да вземете повече нужни съставки за своето здраве. Бъдете спокойни, защото качеството е на едно наистина много високо ниво.

Заповядайте в безкрая от здраве, с който разполагаме!

Креатинът е много популярен, защото увеличава мускулната маса, увеличава силата и подобрява цялостното представяне във фитнес залата. Освен това той има редица ползи за здравето.

Креатинът има много прилики с аминокиселините. Нашето тяло го произвежда от аргинин и глицин. Тялото го съхранява в мускулите. Креатинът променя клетъчните процеси, като повишава мускулната маса и ускорява възстановяването.

Креатинът може да намали симптомите и да забави прогресията на някои неврологични заболявания. Препоръчва се при болест на Алцхаймер и Паркисон, увреждане на мозъка и за подобряване на паметта при по-възрастни хора.

Креатинът е една от най-добре изследваните добавки и много рядко има странични ефекти. Може да забележите, че наддавате на тегло, но това е често търсен ефект от трениращите. Креатинът помага за увеличаване на мускулната маса и от там води до увеличаване на теглото, но не и на мазнините в тялото.

Креатинът понижава нивата на кръвната захар след хранене, но е необходимо да се направят повече изследвания, за да бъдат установени ефектите в дългосрочен план. Не е ясно все още дали креатинът има ефект за контрол на кръвната захар при диабет.

4.49 / 285