МЕНЮ
Кошница

Креатин монохидрат

Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

В света на спортуването една добавка е издържала многократно на изпитанията на времето, помагайки на спортистите и новаците ентусиасти да разгърнат пълния си потенциал – креатин монохидрат. Това не е просто бял прах в букран, това е мощ, която повишава производителността и е изиграла ролята на тайно оръжие на безброй шампиони и обикновени войни в сферата на фитнеса.

Ако тренираш за сила и мускули, а все още не си пробвал креатин монохидрат, време е да го включиш в арсенала си. Сигурни сме, че после ще ни благодариш, защото малко са добавките, които могат да направят такава промяна, каквато тази съставка прави вече повече от век.

Невиждана производителност с креатин монохидрат

Зад  добавките с креатин монохидрат има много наука. Съставката е открита през 19-ти век и става обект на множество проучвания, тестове и накрая – става част от редовния арсенал на истински мотивираните да постигнат идеалната мускулна маса в залата и на спортното поле.

Той е мощен и скорострелен източник на енергия в мускулите, когато такава е необходима за изпълнението на кратки изтощителни упражнения с висок интензитет. Затова и силовите тренировки, при които се извършват множество упражнения с високи тежести са чудесно поле за изява на съставката, доставяща необходимото гориво за разпалване на ефикасността и постигане на по-добри резултати от очакваните.

Перфектна сила и мощ и стимулация на мускулния растеж – това получаваш, когато дадеш на мускулите си повече креатин, насърчаващ производството на протеини в областта. Ако търсиш по-големи, но и по-силни мускули, определено следва да заложиш на креатина.

Освен всичко останало, предлага предимства в областта на възстановяването след трениране и може да подсили когнитивното представяне също. Не чакай повече, няколко клика те делят от покупка, която ще промени съществено удовлетвореността ти от времето във фитнеса.

Всъщност това е формата на креатин, която е изследвана най-много във времето. Това е най-семплата и основна формула и се състои от креатин, свързан с водна молекула, от които се получава обикновено фитнес прах с около 88-90% съдържание на креатин. Смята се за една от най-утвърдените и безопасни, в същото време високоефективни добавки в индустрията за спортно хранене.

Трябва ли да има зареждаща фаза на креатин монохидрат? Мненията на повечето специалисти и преобладаващото мнение сред хората, които сами са изпитали ефекта на добавката сочат, че периодът на натрупване довежда до по-добри резултати, благодарение на осигурената ефективност.

Най-добрите добавки с креатин монохидрат на цени, способни да изкушават

Когато става въпрос за рентабилност на добавките с креатин монохидрат цената, която повечето производители дават, дори и за най-висококачествените си продукти, съдържащи съставката, се явява изключително достъпна. В Workout.bg може да изберете и по-големи разфасовки, така че да спестите още повече пари и да се радвате на ефикасността на уникален продукт за мускули и сила за по-дълго време.

Креатинът е много популярен, защото увеличава мускулната маса, увеличава силата и подобрява цялостното представяне във фитнес залата. Освен това той има редица ползи за здравето.

Креатинът има много прилики с аминокиселините. Нашето тяло го произвежда от аргинин и глицин. Тялото го съхранява в мускулите. Креатинът променя клетъчните процеси, като повишава мускулната маса и ускорява възстановяването.

Креатинът може да намали симптомите и да забави прогресията на някои неврологични заболявания. Препоръчва се при болест на Алцхаймер и Паркисон, увреждане на мозъка и за подобряване на паметта при по-възрастни хора.

Креатинът е една от най-добре изследваните добавки и много рядко има странични ефекти. Може да забележите, че наддавате на тегло, но това е често търсен ефект от трениращите. Креатинът помага за увеличаване на мускулната маса и от там води до увеличаване на теглото, но не и на мазнините в тялото.

Креатинът понижава нивата на кръвната захар след хранене, но е необходимо да се направят повече изследвания, за да бъдат установени ефектите в дългосрочен план. Не е ясно все още дали креатинът има ефект за контрол на кръвната захар при диабет.

4.49 / 286