Yandex
МЕНЮ
Кошница

Креатин монохидрат

51.95 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
73.00 лв.
Купи
55.96 лв. 69.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
29.75 лв. 35.00 лв.
Купи
43.16 лв. 53.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
51.00 лв. 60.00 лв.
Купи
2.92 лв. 3.65 лв.
Купи
25.56 лв. 31.95 лв.
Купи
29.95 лв.
Купи
34.95 лв.
Купи
29.49 лв.
Купи
84.95 лв.
Купи
29.95 лв.
Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

В света на спортуването една добавка е издържала многократно на изпитанията на времето, помагайки на спортистите и новаците ентусиасти да разгърнат пълния си потенциал – креатин монохидрат. Това не е просто бял прах в букран, това е мощ, която повишава производителността и е изиграла ролята на тайно оръжие на безброй шампиони и обикновени войни в сферата на фитнеса.

Ако тренираш за сила и мускули, а все още не си пробвал креатин монохидрат, време е да го включиш в арсенала си. Сигурни сме, че после ще ни благодариш, защото малко са добавките, които могат да направят такава промяна, каквато тази съставка прави вече повече от век.

Невиждана производителност с креатин монохидрат

Зад  добавките с креатин монохидрат има много наука. Съставката е открита през 19-ти век и става обект на множество проучвания, тестове и накрая – става част от редовния арсенал на истински мотивираните да постигнат идеалната мускулна маса в залата и на спортното поле.

Той е мощен и скорострелен източник на енергия в мускулите, когато такава е необходима за изпълнението на кратки изтощителни упражнения с висок интензитет. Затова и силовите тренировки, при които се извършват множество упражнения с високи тежести са чудесно поле за изява на съставката, доставяща необходимото гориво за разпалване на ефикасността и постигане на по-добри резултати от очакваните.

Перфектна сила и мощ и стимулация на мускулния растеж – това получаваш, когато дадеш на мускулите си повече креатин, насърчаващ производството на протеини в областта. Ако търсиш по-големи, но и по-силни мускули, определено следва да заложиш на креатина.

Освен всичко останало, предлага предимства в областта на възстановяването след трениране и може да подсили когнитивното представяне също. Не чакай повече, няколко клика те делят от покупка, която ще промени съществено удовлетвореността ти от времето във фитнеса.

Всъщност това е формата на креатин, която е изследвана най-много във времето. Това е най-семплата и основна формула и се състои от креатин, свързан с водна молекула, от които се получава обикновено фитнес прах с около 88-90% съдържание на креатин. Смята се за една от най-утвърдените и безопасни, в същото време високоефективни добавки в индустрията за спортно хранене.

Трябва ли да има зареждаща фаза на креатин монохидрат? Мненията на повечето специалисти и преобладаващото мнение сред хората, които сами са изпитали ефекта на добавката сочат, че периодът на натрупване довежда до по-добри резултати, благодарение на осигурената ефективност.

Най-добрите добавки с креатин монохидрат на цени, способни да изкушават

Когато става въпрос за рентабилност на добавките с креатин монохидрат цената, която повечето производители дават, дори и за най-висококачествените си продукти, съдържащи съставката, се явява изключително достъпна. В Workout.bg може да изберете и по-големи разфасовки, така че да спестите още повече пари и да се радвате на ефикасността на уникален продукт за мускули и сила за по-дълго време.

Креатинът е много популярен, защото увеличава мускулната маса, увеличава силата и подобрява цялостното представяне във фитнес залата. Освен това той има редица ползи за здравето.

Креатинът има много прилики с аминокиселините. Нашето тяло го произвежда от аргинин и глицин. Тялото го съхранява в мускулите. Креатинът променя клетъчните процеси, като повишава мускулната маса и ускорява възстановяването.

Креатинът може да намали симптомите и да забави прогресията на някои неврологични заболявания. Препоръчва се при болест на Алцхаймер и Паркисон, увреждане на мозъка и за подобряване на паметта при по-възрастни хора.

Креатинът е една от най-добре изследваните добавки и много рядко има странични ефекти. Може да забележите, че наддавате на тегло, но това е често търсен ефект от трениращите. Креатинът помага за увеличаване на мускулната маса и от там води до увеличаване на теглото, но не и на мазнините в тялото.

Креатинът понижава нивата на кръвната захар след хранене, но е необходимо да се направят повече изследвания, за да бъдат установени ефектите в дългосрочен план. Не е ясно все още дали креатинът има ефект за контрол на кръвната захар при диабет.

4.49 / 286