МЕНЮ
Количка

Gaspari Nutrition Creatine/Qualitine

Gaspari Nutrition Creatine/Qualitine
Gaspari Nutrition Creatine/Qualitine
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Gaspari Nutrition Creatine / Qualitine
35.00 лв.
без ДДС: 35.00 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Искате 99,9% чиста креатинова добавка? Чистият микронизиран креатин монохидрат, който гарантира разтворимост на момента, ще ви даде свободата да можете да го приемате спокойно където и да се намирате.

Gaspari Nutrition Creatine / Qualitine е чисто прахообразно вещество, което не притежава мирис, не притежава вкус – качества, присъщи само за висококачествените хранителни добавки, съдържащи креатин. Ако искате да разчитате на адекватен суплемент, заложете на най-изследвания и познат на хората такъв – креатин монохидрат.

С какви ползи ще пристигне при вас Gaspari Nutrition Creatine / Qualitine

Креатинът е хранителна добавка, която превръща мускулите ни в гъби, попиващи водата в тялото и по този начин ги издува, увеличавайки обема им. Освен чиста доза обем, този механизъм на работа на креатиновите хранителни добавки, позволява редовната хидратация на мускулатурата, което обуславя и по-добрите резултати в залата.

Разбира се, намаляването на мускулната треска, повече сила и трудоспособност по време на тренировъчна дейност. Когато, обаче прибавите към всички тези резултати и факта, че приемате една от най-чистите форми на креатина, то крайната цел вече не изглежда толкова недостижима, колкото бе в началото, нали?

Защо на пазар в Workout.bg

Ние от Workout.bg държим на доволните клиенти и това си проличава лесно от първия чат или разговор. Нямаме проблеми с това да помогнем по най-добрия възможен начин, дори и да е трудно.

Очакваме вас и вашите близки и приятели из страниците на нашия онлайн магазин – Workout.bg!

Информация за продукта
Разфасовка 300 Г
Производител Gaspari Nutrition
Дозировка
Една доза 5 Г
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Аминокиселини
Креатин монохидрат 5 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър