МЕНЮ
Кошница

Gaspari Nutrition

Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

Някои производители нямат нужда от подробно описание. Необходимо е само да прочетете името и вече знаете, че това, което брандът представлява, се отличава с уникалност и истинско качество.

Това важи за компанията за хранителни добавки Gaspari Nutrition, която носи името на една от легендите в бодибилдинга – Рич Гаспари. Споменахме, че няма нужда да се впускаме в дълги обяснения, но вратите към света на фитнеса са отворени към всички – някои начинаещи може би не знаят за някои от най-важните лица на културизма.

Рич Гаспари започва професионалната си кариера като културист на 20-годишна възраст. Той става най-младият професионалист и поставя световен рекорд. Единият от първите му успехи е през 1986 г., когато печели конкурса „Лос Анджелис Про“, като в следващите години покорява все повече и повече върхове.

Именно невижданият му успех го превръща в легенда в спорта и това е и причината съвременните фитнес ентусиасти да имат възможността да се възползват от суплементите, които се предлагат в над 40 страни по света.

Ние от Workout.bg знаем, че и вие бихте искали да изпробвате ефектите от хранителните добавки на Gaspari Nutrition. Затова и сме ги включили в категориите на нашия онлайн магазин.

Защо да използвате суплементите на Gaspari Nutrition

Разбира се, нормално (а и едва ли не задължително) е в днешно време потребителите да са скептични относно продуктите, които купуват онлайн. Много често производителите и дистрибуторите разчитат на имена, ПР и други маркетингови трикове, за да убедят хората да купуват техните продукти.

Истината обаче никога не може да бъде скрита. Ако един продукт не е качествен и неефективен, прост ще спре да бъде купуван. Ето защо Гаспари Нутришън не разчита просто на името, а е подплатило с доказателства, че продуктите им отговарят на най-високите стандарти за качество.

Историята на бранда започва още през далечната 1998 г. в САЩ, а това не може лесно да бъде подминато. Малко производители успяват да задържат позицията си като лидер в определена сфера за толкова дълго време.

Какви продукти включва селекцията на бранда

Продуктите, които компанията на Рич Гаспари предлага, са изключително много – от аминокиселини и протеини до гейнъри и други хранителни добавки за мускулна маса.

Суплементите от този бранд са изключително ефективни при редица проблеми – крампи, бавно възстановяване, умора, както и още много други.

В онлайн магазина на Workout.bg сме събрали някои от най-често търсените хранителни добавки на американския производител, като ги предлагаме на невиждано изгодни цени, за да може всеки от вас да извае перфектното тяло.