МЕНЮ
Количка

CLA Fusion

CLA Fusion
CLA Fusion
  • Наличност: В наличност
  • Модел: CLA Fusion, 90 гел капсули
49.95 лв.
без ДДС: 49.95 лв.
Купи

Едно от най-важните хранителни вещества за бодибилдърите е откритата през 1978 г. конюгирана линолова киселина или накратко CLA (Conjugated Linoleic Acid). CLA представлява мастна киселина, с научно доказано действие, благоприятстващо ефективното изграждане на мускули, при същевременно намаляване на телесни мазнини.

В естествения ѝ вариант киселината се съдържа в млечните продукти и някои видове меса. Количеството ѝ в природни форми обаче е недостатъчно за възползването от нейните полезни свойства за достигане на крайната цел – идеално тяло. Затова са разработени множество продукти, които доставят на организма здравословни и достатъчни количества от киселината, така че той да бъде в оптимална степен подпомогнат от нейния положителен ефект.

Продукт, съдържащ оптимална доза CLA

За изграждането и поддържането на чиста мускулна маса са се погрижили производителите от Gaspari, изработвайки своя Nutrition CLA Fusion. Той съдържа само 1 съставка, а именно конюгирана линолова киселина в ефективна доза от 1000мг. Тя е извлечена от 100% натурален екстракт от шафраново масло, за да даде на тялото Ви всичко необходимо за най-добрата му работа.

Качеството на продукта е достойно, за да бъде включен той в нашия асортимент. Основното му предназначение е за ефективно изгаряне на мазнини.

CLA има и антиоксидантно действие, предпазващо от оксидативен стрес. Предполага се, че киселината има функция за подобряване на анти-катаболния процес и укрепване на имунната система.

Най-голям ефект за унищожаване на излишните мазнини киселината би имала, когато бъде приемана в рамките на нискокалорична диета и при постоянни тренировки.

За кого е подходящ приемът на Gaspari Nutrition CLA Fusion [90 Гел капсули, 90 Дози

Приемът на конюгираната линолова киселина на Gaspari е изключително подходящ и ефективен при спортисти, чиято цел е натрупване на повече мускулна маса, за сметка на елиминирането на излишното тегло.

Workout.bg – go hard or go home

Ние таргетираме супер хората със супер продукти, на супер цени. Сдобийте се с най-доброто от фитнес света и се убедете, че нашата мотивация е Вашето удовлетворение и успех!

Информация за продукта
Разфасовка 90 гел капсули
Производител Gaspari Nutrition
Дозировка
Една доза 1 гел капсула
Дози в опаковка 90 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Хранителни стойности
Калории 10 ккал
Мазнини
Мазнини 10 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър