МЕНЮ
Количка

L-Carnitine + Green Tea Liquid

L-Carnitine + Green Tea Liquid
L-Carnitine + Green Tea Liquid
  • Наличност: В наличност
  • Модел: L-Carnitine + Green Tea Liquid [500 мл, 33 Дози]
32.45 лв.
без ДДС: 32.45 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Л-карнитинът е вид хранителна добавка, чието най-известно действие е свързано с отслабването. Нашата работа винаги е била свързана с това да успяваме да сбъдваме желанията на нашите клиенти – с това сме известни.

Поемаме ангажимент и със сигурност ще дадем максимума от себе си, за да го изпълним в срок. Л-карнитинът OstroVit L-Carnitine + Green Tea Liquid прави същото като нас – дава ви гаранция за успех и го постига в срок.

Резултатът – организмът ви се чувства добре, балансирани са повечето процеси в него и всичко сякаш се движи като една добре смазана машина. Готови ли сте да получите топ отношение, както и топ резултати? Работете с нас – хората от Workout.bg!

Какъв е смисълът от приема на OstroVit L-Carnitine + Green Tea Liquid

OstroVit L-Carnitine + Green Tea Liquid [500 мл, 33 Дози] е хранителна добавка, която представлява комбинация от два от най-силните детокс-елемента и вещества за отслабване на пазара. Това е зеленият чай и класическият л-карнитин.

Какво повече ви е нужно – на практика нищо по-специално. От тук нататък всичко зависи единствени и само от вашата дисциплина и самоконтрол.

Workout.bg – позволете ни да направим живота ви по-смислен

Движението е смисълът на живота – чували ли сте го и преди? Ако да, то със сигурност вече знаете, че не е никак маловажно твърдение, а и най-вероятно сте се убедили в неговата правота на 100%.

Ние от Workout.bg също знаем, че е важно да имате вяра в собствените си възможности и можем да се обзаложим, че дори и да нямате такава на оптимално ниво, то ние можем да ви я вдъхнем. Готови сме да работим заедно с вас, за да постигнете лесно онова, което винаги сте искали!

Мечтаното тяло е точно зад завоя, така че просто погледнете зад ъгъла – то ви чака!

Информация за продукта
Разфасовка 500 МЛ
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 15 МЛ
Дози в опаковка 33 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър