МЕНЮ
Количка

AAKG Powder 200 Г

AAKG Powder 200 Г
AAKG Powder 200 Г
  • Наличност: В наличност
  • Модел: AAKG Powder 200 Г
29.95 лв.
без ДДС: 29.95 лв.
Купи

OstroVit AAKG Powder 200 Г е висококачествена и пречистена хранителна добавка, която формула представлява комплекс от Л-аргинин и Глутарова киселина. Често може да откриете съдържанието на тази аминокиселина в много от различнитe видове хранителни добавки, за да даде всичко необходимо на спортистите, с което те ще бъдат способни бързо да постигат целите си.

Как работи OstroVit AAKG Powder 200 Г

Л-аргининът се използва за да увеличи азотния оксид, който разширява кръвоносните съдове в кръвния поток и стимулира кръвообращението.

Когато има достатъчно добър приток на кръв към мускулните клетки по време на тренировки, вие сте способни да влагате повече сила и да изпълнявате повече повторения, което гарантира по-бързи видими резултати.

Микронизираната формула на този суплемент позволява бързото и усвояване от организма. Съединението между аргинин и глутаровата киселени, се преобразуват в алфа-кетоглутарат, който работи много по-мощно за разлика от двете добавки поотделно. Аминокиселината аргинин се произвежда от тялото самостоятелно, но алфа-кетоглутаратър може да откриете единствено в хранителните добавки.

Благодарение на OstroVit AAKG Powder 200 Г, който подобрява притока на кръв и кислород в тялото, ще понижите кръвното си налягане и ще се радвате на по-добра еректилна функция, сексуална активност и издържливост.

Защо да поръчам тази хранителна добавка от онлайн магазина на Workout.bg

Това как изглеждате, как функционира организма ви, колко добре се представяте по време на тренировка и дори какво е най-честото ви настроение, е изцяло ваша отговорност. Ако наистина желаете да постигнете нещо, то тогава тренирайте редовно и не забравяйте да се храните правилно.

Колкото и да е сложен човешкият организъм, в днешно време имаме цялата информация на света, за да разберем какво би ни помогнало и какво не.

Workout.bg е един сайт, в който ще намерите всичко, от което се нуждаете на едно място. Спестете си усилията в търсене на качественото и нерви в напразно похарчените пари, защото ние сме тук и ви предлагаме най-доброто.

Информация за продукта
Разфасовка 200 Г
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 5 грама
Дози в опаковка 40
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър