МЕНЮ
Количка

OstroVit

Производител: OstroVit
Вие сте спортуващ ентусиаст и правите всичко по силите си, за да имате естетически форми и приятна физика? Харесва Ви да поддържате тялото си в оптимална визия, но не искате да се лишавате от всички зашеметяващи вкусове, които природното гурме предлага? От Workout.bg имаме добра новина за Вас – всич..
36.45 лв.
без ДДС:36.45 лв.
Производител: OstroVit
Фъстъченото масло не е единственият ядков продукт, който има способността да задоволи потребността за сладко-солено изживяване, подкрепено от богата кремообразна текстура и висока полезна хранителна стойност. Маслото от кашу може да се нареди гордо до фъстъченото масло и дори да го измести в някои о..
30.95 лв.
без ДДС:30.95 лв.
Производител: OstroVit
Кой не обича фъстъчено масло? Може би само хората, които имат алергия към фъстъци. Е, за тях имаме също толкова вкусна и наситена с хранителни вещества алтернатива – маслото от кашу OstroVit 100% Cashew Butter Crunchy [500 грама]. Фъстъченото масло е висококалорично, но въпреки това се сочи като ед..
13.95 лв.
без ДДС:13.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit AAKG Powder 200 Г е висококачествена и пречистена хранителна добавка, която формула представлява комплекс от Л-аргинин и Глутарова киселина. Често може да откриете съдържанието на тази аминокиселина в много от различнитe видове хранителни добавки, за да даде всичко необходимо на спортистите..
29.95 лв.
без ДДС:29.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit AAKG Shot 80 МЛ е химично съединение, което носи 5000 мг полезна за организма течност само при един прием, която ще засили напомпването на мускулите и ще повиши силата и издържливостта по време на тренировка. Аргининът и Алфа-кетоглутарат събирайки се заедно, дават на мускулите мощна сила,..
2.50 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Производител: OstroVit
Л-карнитин – широка тема. Отслабването – още по-широка. Как да го постигнем и то да е устойчиво – безбрежна тема! Ако и вие сте в огромния затвор на информацията, свързана с отслабването, то вече сте намерили ключа от своята килия и е време да излезете навън. Ние сме Workout.bg и искаме да ви помог..
49.95 лв.
без ДДС:49.95 лв.
Производител: OstroVit
Липсата на енергия може да бъде придизвиканa от много фактори. Единият от тях е натовареното ежедневие, което водим ежедневно. Въпреки това, ако сте от тези хора, които обичат спорта и не пропускат тренировката си, то тогава бихте могли да си помогнете по един лесен и достъпен начин. OstroVit AOL A..
25.95 лв.
без ДДС:25.95 лв.
Производител: OstroVit
Ако търсите качествена хранителна добавка, която е пречистена от всякакви консерванти и оцветители и единственото, което ще ви даде е невероятни ползи върху външния вид и състоянието на организма ви, то тогава OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Powder 200 Г е точно за вас. Защо ми е необходим пр..
26.95 лв.
без ДДС:26.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К е хранителна добавка съдържаща една от най-важните за организма аминокиселини L-Аргинин. Тази незаменима аминокиселина участва в синтеза на азотен оксид, който дава много положителни ефекти върху тялото. С какво ще помогне OstroVit Arginine 1000 mg L-..
26.45 лв.
без ДДС:26.45 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit Arginine Powder 210 Г е аминокиселината Aргинин под формата на прахообразна хранителна добавка. Приемът и е от изключителна важност за организма, защото производството на тази аминокиселина, не е възможно естествено от орgанизма и трябва да се набавя чрез храна или добавка. Какви са ползит..
24.95 лв.
без ДДС:24.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA + Glutamine 1100 150 К е висококачествена хранителна добавка, която помага за по-добрата функция на организма. Невероятното му качество и пречистеност не съдържа никакви консерванти, изкуствени оцветители и овкусители. Какви ползи ще ми ми даде OstroVit BCAA + Glutamine 1100 150 К Ам..
27.95 лв.
без ДДС:27.95 лв.
Производител: OstroVit
В съвременният свят, където всичко е достъпно и лесно за употреба, не остават по назад и вълшебните хапчета, прах и всякакви субстанции на хранителни добавки, с които много хора увеличават мускулите си или губят килограми по много по-бърз начин. Предизвикайте тялото си да работи на пълни обороти с ..
22.45 лв.
без ДДС:22.45 лв.
Производител: OstroVit
Замисля ли ли сте се, защо всички професионални спортисти приемат хранителни добавки? Е, причината е много проста, те са напълно запознати с това, какво му е необходимо на тялото, за да расте на обем и в същото време да гори излишните калории. Всичко, което виждате под формата на хранителна добавка..
32.95 лв.
без ДДС:32.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г е прахообразен продукт, който спомага на организма да произвежда повече енергия и сила в период на трениране и подлагане на тялото на стресови за него обстоятелства, като същевременно задейства важни за организма процеси. Защо да употребявам OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г То..
38.95 лв.
без ДДС:38.95 лв.
Производител: OstroVit
Известните полски производители от компанията за хранителни добавки OstroVit, създадоха един качествен и невероятно полезен продукт, който ще се превърне в най-добрият ви съюзник по време на тренировъчен и хранителен режим - OstroVit BCAA 2:1:1 Powder 200Г Защо да употребявам OstroVit BCAA 2-1-1 Po..
22.45 лв.
без ДДС:22.45 лв.
Производител: OstroVit
Висококачествената хранителна добавка на OstroVit съдържа в нея три от най-важните аминокиселини за всички, които са отдали живота си на повече активност и се стремят към тяло с перфектни форми и добро здраве. OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г е BCAA, което наименование е съкращение на аминокиселини..
21.95 лв.
без ДДС:21.95 лв.
Производител: OstroVit
Колкото и да е силна мотивацията и волята на един човек да тренира непрестанно и да се храни правилно, винаги идва моментът, в който тялото ви се обажда че е изтощено, изпитва болка или просто тренирате твърде много и резултати няма. Тези моменти дори и да не ви откажат, могат да бъдат сериозен про..
45.95 лв.
без ДДС:45.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA Plus 400 Г е висококачествена хранителна добавка, в която формула се съдържат незаменимите аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и към плюс на невероятните им ползи, специалистите от известната марка OstroVit са добавили и чудесните съставки на таурин, глицин и глутамин. Комбинация..
32.45 лв.
без ДДС:32.45 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA Shot 80 MЛ е хранителна добавка, която е създадена за обогатяване на ежедневното хранително меню на всеки един, нуждаещ се от една оптимална доза с полезни аминокиселини. Защо да употребявам OstroVit BCAA Shot 80 MЛ Този продукт помага за подтискане на катаболните процеси, които влия..
2.50 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Производител: OstroVit
Аминокиселините пряко участват в изграждането на мускулите и тяхната основна грижа е да спомогнат за регенерацията на тъканите. Те са едни от най-значимите елементи, които подпомагат мускулната активност и са включени в процеса на пренасяне на кислород в организма. Затова аминокиселините представля..
38.95 лв.
без ДДС:38.95 лв.
Производител: OstroVit
Приемът на аминокиселини е съществен бустер на ежедневните тренировки и стои в основата на подобряване тяхната ефективност и продължителност. Функции на бета-аланина Бета-аланинът е изомер на аланин, който има важна роля в произвеждането на карнозин. Дипептидът, от своя страна, спомага за осез..
26.45 лв.
без ДДС:26.45 лв.
Производител: OstroVit
Все още не сте достигнали мечтания брой повторения и оставате с чувството, че не сте извлекли максимална полза от своята тренировка? Желаете да подобрите своята издръжливост и най-после да увеличите степента на натоварване? От Workout.bg Ви предлагаме решение за всеки наболял спортен проблем и подх..
24.95 лв.
без ДДС:24.95 лв.
Производител: OstroVit
Основна роля при възстановяването на тъканите изиграват аминокиселините. Те спомагат процеса на пренасяне на кислород в тялото и би могло да се каже, че след водата, именно те са най-важният елемент, участващ в изграждането на клетките. Аминокиселината бета-аланин играе важна роля за повишаване кол..
2.50 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Производител: OstroVit
Интересувате ли се от хранителни добавки, които могат ефективно да подобрят процеса на тренировка и да способстват достигане на по-големи резултати от нея? Науката е произвела верни помощници в пътя ни към извайване на идеалното тяло и ние от Workout.bg искаме да открехнем вратата към един от тях. ..
35.95 лв.
без ДДС:35.95 лв.
Показва 1 до 24 от 46 (2 страници)