OstroVit

Производител: OstroVit

OstroVit AAKG Powder 200 Г

29.95 лв.

OstroVit AAKG Powder 200 Г е висококачествена и пречистена хранителна добавка, която формула представлява комплекс от Л-аргинин и Глутарова киселина. Често може да откриете съдържанието на тази аминокиселина в много от различнитe видове хранителни до..

OstroVit AAKG Shot 80 МЛ

2.50 лв.

OstroVit AAKG Shot 80 МЛ е химично съединение, което носи 5000 мг полезна за организма течност само при един прием, която ще засили напомпването на мускулите и ще повиши силата и издържливостта по време на тренировка. Аргининът и Алфа-кетоглутарат с..

OstroVit AOL Arginine Ornithine Lysine 120 К

25.95 лв.

Липсата на енергия може да бъде придизвиканa от много фактори. Единият от тях е натовареното ежедневие, което водим ежедневно. Въпреки това, ако сте от тези хора, които обичат спорта и не пропускат тренировката си, то тогава бихте могли да си помогне..

OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Powder 200 Г

26.95 лв.

Ако търсите качествена хранителна добавка, която е пречистена от всякакви консерванти и оцветители и единственото, което ще ви даде е невероятни ползи върху външния вид и състоянието на организма ви, то тогава OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Po..

OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К

26.45 лв.

OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К е хранителна добавка съдържаща една от най-важните за организма аминокиселини L-Аргинин. Тази незаменима аминокиселина участва в синтеза на азотен оксид, който дава много положителни ефекти върху тялото..

OstroVit Arginine Powder 210 Г

24.95 лв.

OstroVit Arginine Powder 210 Г е аминокиселината Aргинин под формата на прахообразна хранителна добавка. Приемът и е от изключителна важност за организма, защото производството на тази аминокиселина, не е възможно естествено от орgанизма и трябва да ..

OstroVit BCAA + Glutamine 1100 150 К

27.95 лв.

OstroVit BCAA + Glutamine 1100 150 К е висококачествена хранителна добавка, която помага за по-добрата функция на организма. Невероятното му качество и пречистеност не съдържа никакви консерванти, изкуствени оцветители и овкусители. Какви ползи ще м..

OstroVit BCAA + Glutamine Powder 1100 200 Г

22.45 лв.

В съвременният свят, където всичко е достъпно и лесно за употреба, не остават по назад и вълшебните хапчета, прах и всякакви субстанции на хранителни добавки, с които много хора увеличават мускулите си или губят килограми по много по-бърз начин. Пре..

OstroVit BCAA 1000 150 К

32.95 лв.

Замисля ли ли сте се, защо всички професионални спортисти приемат хранителни добавки? Е, причината е много проста, те са напълно запознати с това, какво му е необходимо на тялото, за да расте на обем и в същото време да гори излишните калории. Всичк..

OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г

38.95 лв.

OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г е прахообразен продукт, който спомага на организма да произвежда повече енергия и сила в период на трениране и подлагане на тялото на стресови за него обстоятелства, като същевременно задейства важни за организма процеси. ..

OstroVit BCAA 2:1:1 Powder 200 Г

22.45 лв.

Известните полски производители от компанията за хранителни добавки OstroVit, създадоха един качествен и невероятно полезен продукт, който ще се превърне в най-добрият ви съюзник по време на тренировъчен и хранителен режим - OstroVit BCAA 2:1:1 Powde..

OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г

21.95 лв.

Висококачествената хранителна добавка на OstroVit съдържа в нея три от най-важните аминокиселини за всички, които са отдали живота си на повече активност и се стремят към тяло с перфектни форми и добро здраве. OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г е BCAA..

OstroVit BCAA Instant Powder 400 Г

45.95 лв.

Колкото и да е силна мотивацията и волята на един човек да тренира непрестанно и да се храни правилно, винаги идва моментът, в който тялото ви се обажда че е изтощено, изпитва болка или просто тренирате твърде много и резултати няма. Тези моменти до..

OstroVit BCAA Plus 400 Г

32.45 лв.

OstroVit BCAA Plus 400 Г е висококачествена хранителна добавка, в която формула се съдържат незаменимите аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и към плюс на невероятните им ползи, специалистите от известната марка OstroVit са добавили и чудесните ..

OstroVit Economy WPC 80.eu Whey Protein Concentrate

84.95 лв.

Животинските протеини са напълно усвояеми от организма за разлика от растителните. Това се дължи на факта, че те най-много се доближават до човешкия организъм. Трябва обаче да знаете, че те се нуждаят от повече време за да бъдат усвоени от тялото и ..

OstroVit Hemp Protein/Vege

34.45 лв.

OstroVit Hemp Protein Vege 700 Г е растителен протеин, който е подходящ за вегани и вегетарианци, които искат висококачествен протеинов източник, без да развалят хранителните си навици и да се налага да консумират месо. За кого е подходящ OstroVit H..

OstroVit Micellar Casein

35.45 лв.

Мицеларните и калциевите казеини са считани за най-добрите източници на бавно усвояемите протеини. Важно е да се знае, че в сравнение със суроватъчните пудри, те не дават толкова голям ефект върху мускулния растеж, но пък повлияват много по-добре вър..

OstroVit Pea Protein Vege

30.45 лв.

Вегетарианските протеини все повече добиват популярност и стават все по-търсени от хора, които искат да си осигурят един сигурен начин за ежедневно набавяне на така важните за организма белтъчини. Най-хубавото при тях е, че освен високото протеиново..

OstroVit Soy Protein Isolate Vege 700 Г

26.45 лв.

OstroVit Soy Protein Isolate Vege 700 грама е създаден с приоритет към веганите, които желаят да снабдят тялото си с нужното количество белтъчини, без това да променя хранителните им предпочитания. Този протеин се създава чрез изолирването на обезмас..

OstroVit Vege Protein Blend 700 Г

38.95 лв.

Ако търсите бързо усвояем протеин, който не съдържа животински примеси, то растителни протеини са точно за вас. Създадени за вегани и хора, които имат лактозна непоносимост, OstroVit Vege Protein Blend 700 грама ще снабдява тялото ви с нужното количе..

OstroVit Whey Protein 2000 Г

97.95 лв.

Протеините са много важна част от ежедневието на всички хора. Тези, които най-често се сещат първи, за ползите от него и важността на това да се приема ежедневно са спортистите, защото те са стигнали до извода, каква е тайната на здравата и голяма чи..

OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 2270 Г

113.95 лв.

OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 2270 грама е суроватъчен протеин концентрат с високо протеиново съдържание, което е 80% и снабдява тялото с пълен аминокиселинен профил. Създаден е за трениращите, които желаят помощ в качването на мускулна маса ..

OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 900 Г

44.95 лв.

OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 900 грама е висококачествен суроватъчен протеин концентрат, който действа мигновено върху изграждането на чиста мускулна маса, създава красиви и релефни мускули и предотвратява мускулните натоварвания след тежка ..

OstroVit Whey Protein Isolate 700 Г

56.95 лв.

Суроватъчните протеини изолат се считат за едни от най-високо квалифицираните. Те са най-големият източник на белтъчини, като дават над 90% богат на аминокиселини животински белтък. Характерното за тях е, че не съдържат никакви мазнини, въглехидрати ..

Показва 1 до 24 от 26 (2 страници)