МЕНЮ
Количка

BCAA 1000 150 К

BCAA 1000 150 К
BCAA 1000 150 К
  • Наличност: В наличност
  • Модел: BCAA 1000 150 К
32.95 лв.
без ДДС: 32.95 лв.

Опции

Купи

Замисля ли ли сте се, защо всички професионални спортисти приемат хранителни добавки? Е, причината е много проста, те са напълно запознати с това, какво му е необходимо на тялото, за да расте на обем и в същото време да гори излишните калории.

Всичко, което виждате под формата на хранителна добавка е създадено, за улеснение на активните хора и спортисти. При ежедневни активности запасите от богата храна в организма, свършват бързо и не са достатъчни за осъществяване на някои процеси, към които се стремите. Приемът на хранителни добавки за не толкова активни хора е препоръчителен, но за трениращите задължителен, ако желаят да имат прогрес и да са здрави.

С какво ще ми помогне приема на OstroVit BCAA 1000 150 К

BCAA са аминокиселините с разклонена верига или наричаните още л-левцин, л-валин и л-изолевцин. Това са най-употребяваните и известни аминокиселини сред всички спортисти, защото дават много положителни ефекти върху тялото.

Тяхната функция е да подобрят физическите постижения, да действат като предпазен щит за мускулите, да помогнат на тялото да произвежда повече сила и енергия и също така са най-големият помощник за синтеза на протеини в тялото. Всичко това, с което ще ви помогнат води към едно единствено нещо и то е по-бързи резултати и добре функциониращо тяло.

Workout.bg - ние ви очакваме

След като се убедихте колко са важни тези аминокиселини, особено ако сте в групата на трениращите, то в момента се чудите как да изберете най-добрият производител на такива и добавката ви наистина да е качествена и ефективна. Не се чудете и се свържете със специалистите от Workout.bg, защото те ви очакват и ще ви разяснят всичко необходимо, за да вземете правилният избор.

Информация за продукта
Разфасовка 150 капсули
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 5 капсули
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Аминокиселини
Л-валин (BCAA) 2500 МГ
Л-изолевцин (BCAA) 2500 МГ
Л-левцин (BCAA) 5000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър