МЕНЮ
Количка

Изгаряне на мазнини

Производител: OstroVit
Л-карнитин – широка тема. Отслабването – още по-широка. Как да го постигнем и то да е устойчиво – безбрежна тема! Ако и вие сте в огромния затвор на информацията, свързана с отслабването, то вече сте намерили ключа от своята килия и е време да излезете навън. Ние сме Workout.bg и искаме да ви помог..
49.95 лв.
без ДДС:49.95 лв.
Производител: Everbuild
Несъмнено сте си пожелавали един ден да изглеждате като излезли от корицата на модно списание. Колкото и да се твърди, че подобни форми на тялото са невъзможни, всеки е способен да ги постигне. Редуцирането на тегло е една от основните причини да посещаваме фитнес залите, да наемаме фитнес инструкт..
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Производител: DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Има ли безотказно средство за отслабване или всичко се корени в добрия хранителен режим и ежедневно движение? Колкото и гръмки реклами да ни заливат отвсякъде, всички знаем, че вълшебно стопяване на мазнините само с 1 продукт и без никакво усилие е по-скоро невъзможно и такива обещания са силно преу..
59.95 лв.
без ДДС:59.95 лв.
Производител: OstroVit
Свикнали сме да считаме, че комплексните формули невинаги са толкова добри, колкото ни се иска. Все пак изхождаме от това, че един фокусиран продукт би бил много по-лесен за усвояване, с конкретно действие и т.н. Устойчивостта на фокусираните продукти, обаче е по-малка от тази на комплексните форму..
22.45 лв.
без ДДС:22.45 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Основната съставка на суплемента е конюгираната линолова киселина, която се употребява най-често с цел засилване изгарянето на мазнини при осъществяването на физически упражнения. Транс мастната киселина се съдържа в естествени източници като различни видове месо и в млечните продукти. Набавянето на..
39.95 лв.
без ДДС:39.95 лв.
Производител: Gaspari Nutrition
Едно от най-важните хранителни вещества за бодибилдърите е откритата през 1978 г. конюгирана линолова киселина или накратко CLA (Conjugated Linoleic Acid). CLA представлява мастна киселина, с научно доказано действие, благоприятстващо ефективното изграждане на мускули, при същевременно намаляване на..
49.95 лв.
без ДДС:49.95 лв.
Производител: Muscle Tech
Всеки добър спортист знае кои са незаменимите полезни свойства на т. нар. термогенни фатбърнъри и е включил в своите сумплементи поне един такъв. Снабдяването с висококачествен и ефективен фатбърнър гарантира по-висока успеваемост в процеса към постигане на изваяна физика. Хранителните добавки с те..
100.00 лв.
без ДДС:100.00 лв.
Производител: Muscle Tech
Едни от най-ефективните продукти в борбата с мазнините са термогенните фатбърнъри. Тяхното наименование прозтича именно от основната им функция – да таргетират и елиминират мастните натрупвания. Характерно за тях е също, че освен ефикасни са и щадящи към организма – не предизвикват сериозни нежелани..
100.00 лв.
без ДДС:100.00 лв.
Щом сте тук, това означава че всеки ден се трудите неуморно, за да постигнете перфектната физика. Това обаче не е най-лесната задача, а основният ключ, освен постоянството, е доверяването на точните помощници. В пътя към достигане на мечтаните форми, верен спътник са здравословните хранителни добавк..
80.00 лв.
без ДДС:80.00 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit Isotonic Powder + BCAA, L-Carnitine, L-Glutamine е поредният комплексен продукт в арсенала на Workout.bg. Това е невероятна комбинация от основни аминокиселини, разклонени във верига, л-карнитин и глутамин. Предлагаме го в два грамажа – такъв от 500 гр. и от 1500 гр. за онези, които считат..
18.95 лв.
без ДДС:18.95 лв.
Производител: OstroVit
Л-карнитинът е вид хранителна добавка, чието най-известно действие е свързано с отслабването. Нашата работа винаги е била свързана с това да успяваме да сбъдваме желанията на нашите клиенти – с това сме известни. Поемаме ангажимент и със сигурност ще дадем максимума от себе си, за да го изпълним в ..
32.45 лв.
без ДДС:32.45 лв.
Производител: MAXXWIN
Има случаи, в които ни е страх да се качим на кантара заради килограмите, които не знаем дали сме успели да свалим през изминалата седмица. Тренирали сме усърдно цяла седмица, не сме пропускали и ден тренировка, водим строг хранителен режим, но все нещо не достига. Имаме чувството, че само ние не м..
21.95 лв.
без ДДС:21.95 лв.
Производител: MAXXWIN
Нека да признаем – тренировките могат да бъдат много изтощаващи, а понякога резултатите идват толкова бавно, че се колебаем дали изобщо искаме да продължаваме. Така рискуваме да загубим постоянство. Гледаме се в огледалото и виждаме, че няма никаква разлика дори след продължителни, усърдни фитнес с..
19.95 лв.
без ДДС:19.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit L-Carnitine 1000 е суплемент, който се предлага под формата на таблетки. Аминокиселината е създадена, за да регулира процесите в организма, отговарящи за телесното ни тегло. Когато сме активни хора, трениращи редовно, за да постигнат мечтаното тяло, ние изразходваме главно въглехидрати и п..
25.95 лв.
без ДДС:25.95 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
Olimp Sport Nutrition L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT е хранителна добавка, която служи като допълнение на една балансирана хранителна диета. Тази хранителна добавка съдържа известната аминокиселина L-карнитин в комбинация с Витамин B6, които ще ви помогнат да загубите излишните килограми и да си оси..
71.00 лв.
без ДДС:71.00 лв.
Случвало ли ви се е да отворите онлайн магазин за хранителни добавки и да се чудите кой продукт е най-подходящ за вас? Различните характеристики често ни объркват и вместо да ни помогнат да направим правилния избор, ни влияят негативно, а така изгубваме внимание и търпение. Интернет източници посто..
30.00 лв.
без ДДС:30.00 лв.
L-Carnitine Forte / Carnipure + Acetyl
Наличен
Производител: SWEDISH Supplements
L-карнитинът е естествена аминокиселина, която има важна роля в крайната фаза за разрушаване на излишните мазнини. В тази фаза L-карнитинът спомага за транспортирането на мастните клетки до митохондриите, където се осъществява тяхното окисляване, водещо до разграждането на мазнините. В резултат на п..
37.45 лв.
без ДДС:37.45 лв.
Производител: MAXXWIN
Нашето тяло трябва да бъде и наш приоритет. Нормално е да искаме най-доброто за него, да поддържаме здрав организъм. За това са нужни здравословно хранене и редовна активност. В някои случаи обаче колкото и упорито да тренираме, колкото и умерено да се храним, има нещо, което не достига. Няма нищо ..
32.95 лв.
без ДДС:32.95 лв.
Производител: FA Nutrition
Спокойно можем да предположим, че отслабването едва ли е любимото занимание на голяма част от нас. Храните, които най-много харесваме, обикновено са ни враг, когато искаме да намалим теглото. Това не значи, че не обичаме да бъдем активни. Дългите фитнес тренировки ни зареждат, правят ни по-жизнени ..
2.75 лв.
без ДДС:2.75 лв.
Производител: OstroVit
Една доза. Чиста формула. Нищо излишно. Точното решение за активни хора, свикнали на динамика в ежедневието. Тренирате всекидневно или през ден? Нямате много време да приемате различни суплементи? Прескачате от ангажимент в ангажимент, но между задълженията имате нужда от освежаване и набавяне на ..
2.50 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Производител: OstroVit
Онлайн магазин Workout.bg иска гордо да ви представи нов продукт, който не само ще ви издигне на ново ниво в спортната ви подготовка, но и ще ви направи много по-мотивирани на ежедневна база. Желанието за тренировки расте, заедно с издръжливостта, респективно и времето, прекарано в залата. Резултат..
24.45 лв.
без ДДС:24.45 лв.
Производител: Everbuild
Има дни, в които сме прекалено изтощени, за да извършваме каквато и да било дейност. Дори редовно да посещаваме фитнес залата, винаги има моменти, в които просто ни липсва необходимата енергия, за да довършим тренировките си. Особено през зимните месеци, когато се стъмва бързо и нямаме търпение да ..
39.00 лв.
без ДДС:39.00 лв.
Производител: OstroVit
Проектирането на мечтаното тяло е може би още една важна част по пътя към постигането му. Друго важно перо в цялостния план, това със сигурност е да имате на чие професионално мнение да се опрете. Нашата работа идва тук – да можем да ви дадем възможността да пробвате този път да стигнете още по-нап..
43.45 лв.
без ДДС:43.45 лв.
Производител: Kevin Levrone
Винаги когато наближават летните месеци правим обещания със себе си – ще използваме времето, за да успеем да постигнем желаното и да изваем перфектното тяло. За тази цел безспорно са нужни мотивация и усърдни тренировки. За да може обаче целта да не е просто блян, а реален резултат, който да ни дос..
49.95 лв.
без ДДС:49.95 лв.
Показва 1 до 24 от 31 (2 страници)

В днешно време, световното население страда все повече и повече от проблеми със затлъстяването и нежеланите килограми се превръщат бавно в основен враг на човечеството. Задачата на производителите на хранителни суплементи става все по-тежка.

На практика, трябва да се създаде една чудотворна хранителна добавка, която да служи като невероятен източник и на енергия, и на стопяване на килограмите като едновременно с това спомага за увеличаване на пълноценното възстановяване. Спомагането за набавяне на достатъчно количество сън също е сред нещата, които биха направили живота на спортиста в пъти по-добър.

През нощта човешкият организъм почива и тогава е един от най-подходящите времеви прозорци, в които човек може да се възстанови по един наистина уникален начин. Няма спор, че всеки желае да стопи килограмите, но няма как това да се случи без наистина да се активизираме в името на това да постигнем желаните цели.

С какво ще ни помогнат добавките за изгаряне на мазнини

Хранителните добавки за изгаряне на излишните килограми са нещо, от които абсолютно всеки човек има нужда. Те помагат на телата на спортуващите да са в пъти по-насърчени в свалянето на килограмите, защото буквално улавят клетките на мазнините в стомаха и естествено ги изхвърлят през тялото.

Тази наглед лесна операция далеч не е от най-елементарните действия в тялото и то се нуждае от зверски ресурс, за да го постига регулярно и така постоянно да гори килограми вместо да взима запаси от мускулните тъкани. Заради това изобщо не е лоша идея човек да приема постоянно вещества, които да дадат на тялото нужната сила, енергия и гориво, които да осъществяват тези операции.

Именно с това ще ви помогнат и хранителните добавки за изгаряне на мазнини. Много хора имат история, свързана с техните телесни постижения, която могат да ви разкажат.

Преди да започнем с това да ви кажем за какви точно цели можете да използвате хранителните добавки, които ви предлагаме, можем да ви кажем защо да използвате точно тези, които ще намерите в онлайн магазина Workout.bg. Основните причини са няколко и в настоящия текст ще се запознаете с тях.

Първата е, че хранителните добавки са качествени, втората е, че са достъпни и най-накрая можем да се позовем на това, че са предвидени за всеки човек с различна спортна активност. Няма по-добра комбинация от тази, а използването ѝ е присъщо само за надеждните онлайн магазини.

Онова, с което ще ви помогне приемът на хранителни добавки за изгаряне на мазнини е на първо място да повишите самочувствието си, когато се намирате сред други хора. В този аспект спортните добавки за премахване на излишните килограми творят истински чудеса.

Няма други такива продукти, които толкова много да успяват да променят човек към по-добро, да изкарат пълния му потенциал наяве и да го представят в една перфектна светлина пред останалите хора от обкръжението му. Именно заради това тези чудотворни таблетки, пудри и течности стават все по-предпочитан начин за активна борба с лошите и излишни килограми.

Тялото ни (разбирайте костната ни структура) разполага с един определен капацитет да поддържа телесните ни килограми стабилно и да е все така устойчива. Всъщност, ясен симптом за това, че прекаляваме с товара, който качваме върху нея е болките в костите.

Ако сте в период на неспирно качване на килограми и изпитвате някаква болка в костите или ставите си, съвсем ясно е, че трябва да се замислите за хранителния си режим или за нивото на своята физическа активност. Няма обикновен човек без медицинско образование, който да може ясно да определи характера на болката с нейния източник.

Факт е, обаче, че много голяма част от болките, които чувстват хората са вследствие на повишени телесни килограми. Именно заради това трябва най-отговорно да регулираме храната, която приемаме, както и да сме напълно наясно колко се движим и дали успяваме да поддържаме калориен дефицит.

Ако задържим състоянието си на калориен дефицит достатъчно дълго време, ние абсолютно резонно и заслужено ще видим невероятните резултати, които сме чакали толкова дълго време. Нещо повече – дори ще можем да се похвалим с много по-големи постижения, отколкото сме очаквали в началото, когато сме правили първите стъпки в тази посока.

Как да приемаме суплементите за редуциране на тегло

Както и да приемате хранителните добавки, обаче, вие трябва да се движите. Всъщност, движението седи в основата на всяка победа в битката срещу излишните килограми.

Няма ли достатъчно движение, не се ли ходи пеша, не се ли посещава фитнес залата, няма ли го онова практикуване на любим спорт с приятели от време на време, то нищо няма да се случва с килограмите – можете да бъдете сигурни в това. Дори затлъстяването няма да закъснее ако съвсем закърнеете откъм активен начин на живот.

Понякога пазаруването от най-близкия голям магазин би могло да изиграе много важна роля в това да сваляте килограми регулярно. Носенето на торби с покупки би могло да играе ролята на носене на тежести.

Ходенето на фитнес сякаш винаги е карало хората да гонят някакви предварително поставени цели и неуспехът в догонването им някак си демотивира хората. В изпълнението на ежедневните задачи ни кара да не мислим за това, че не можем нещо, напротив – там няма кой да го направи вместо нас.

Именно заради това, когато съзнанието ни е заето с това да си мислим, че няма кой да ни помогне, ни кара още повече стриктно да вдигаме, да носим тежко, да бягаме след автобуса, да изкачваме стълби, защото бързаме, а асансьорът е зает. Сега си представете да пиремате хранителна добавка, която да стимулира тялото ни да редуцира килограми докато правим всички тези ежедневни наглед лесни занимания.

Невероятно, нали? Е, посетете спортния онлайн магазин и се снабдете с хранителни добавки от рода на фет бърнърите и направете чудеса с тялото си.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Преди да започнем да предлагаме даден продукт, ние проверяваме стриктно неговото качество. Това винаги е и ще ни помага за в бъдеще да даваме на клиентите си само най-доброто – онова, за което те инвестират парите си и ни се доверяват в името на това да оправдаем доверието им.

Посетете онлайн магазина Workout.bg и направете неща, които никога не сте предполагали, че можете да постигнете с вашата телесна структура. Край на оправданията за едър кокал – ето го действието и успехите, идващи с него.

Добавките за изгаряне на мазнини са познати още като фат бърнари. Те действат по няколко начина – подобряват метаболизма ви, повишават енергията ви и контролират апетита. По този начин вие приемате по-малко калории, тренирате по-интензивно и съответно отслабвате повече.

Тези добавки са начин да подпомогнете отслабването, но в никакъв случаи не са вълшебно хапче. Ако не тренирате и не се храните балансирано, няма да видите резултатите, които очаквате.

Всеки, който желае да свали няколко килограма, може да приема такива добавки. Ако все пак имате здравословни проблеми или сте бременна, трябва да ги избягвате. Най-често добавките са популярни между хората, които спортуват.

Страничните ефекти са различни, при различните продукти. Като нежелана реакция може да усетите дехидратация или да имате проблеми със съня. Тъй като някои продукти съдържат кофеин и стимуланти е по-добре да се избягва прием вечер.

Обичайният прием за таблетки е по два или три пъти на ден, но винаги трябва да проверявате опаковката на продукта, за да сте сигурни как да го приемате. Добавките обикновено се приемат на цикли до два или три месеца. Ако продължите приема, най-вероятно тялото ви ще свикне с тях и ефекта им бавно ще намалее.

4.45 / 236