Yandex
МЕНЮ
Кошница

Изгаряне на мазнини

37.00 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
47.68 лв. 59.60 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
58.36 лв. 72.95 лв.
Купи
48.45 лв. 57.00 лв.
Купи
87.99 лв.
Купи
3.28 лв.
Купи
39.99 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
69.00 лв.
Купи
80.47 лв. 114.95 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
20.00 лв. 25.00 лв.
Купи
36.00 лв.
Купи
22.68 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 290 (13 страници)

Все повече хора страдат от затлъстяване или проблеми с теглото, породени от стрес и от липсата на правилно хранене в подходящи часове. На почти всеки му е случвало да преяжда, да яде късно вечер или да разчита на това да хапна набързо нещо мазно и лесно за приготвяне или купуване. Всички тези вредни навици водят до проблеми с теглото, които трудно се решават и изискват време, усилия, мотивация и дисциплина по пътя към целта.

На пазара се появяват все повече хапчета за изгаряне на мазнини. Масово потребителите ги използват без да се интересуват от съставките и действието им. Ние от сайта Workout.bg се погрижихме да подберем за вас най-добрите добавки за отслабване, с които да си помогнете на процеса по полезен и ефективен начин.

Грешно е да гледате на тези хапчета, като на вълшебно средство за справяне с проблема. Грешно е и схващането, че помагат за отслабване в корема или само в бедрата. Те действат на цялото тяло, подсилвайки метаболизма и насърчавайки горенето на мазнини. Ако искате за се съсредоточите върху някоя определена част от тялото и като цяло да има видим ефект от добавките, наблегнете и на тренировки и правилно хранене.

Какъв е ефектът от добавките за изгаряне на мазнини

Хранителните добавки за изгаряне на мазнини действат така, че да подобрят метаболизма ви, да повишат енергията и да контролират апетита. Различните видове, които ще намерите при нас са направени, комбинирайки ценни елементи за организма с природния екстракти, насърчаващи процеса на отслабване.

Те ще повишат енергията ви, спомагайки ви да сте по-мотивирани и способни да извършвате физическо движение и тренировки. Апетита ви ще е занижен, а метаболизмът по-бърз. Благодарение на състава си действат благоприятно на тялото, без да предизвикват йо-йо ефект.

Част от тях дори помагат за предотвратяване на качваното на килограми. Тези добавки действат улавяйки клетките на мазнините в стомаха и естествено ги изхвърлят през тялото.

Разбира се, имайте предвид, че за да е успешен процесът ви на отслабване употребата на хранителни добавки трябва да е комбинирана с други неща. Физическата активност, здравословното хранене, избягването на стресови ситуации, преяждане и нощно хранене са основни за постигането на целите ви. А хранителните добавки са само помощни средства.

Защо да изберете хранителни добавки от Workout.bg

Нашия онлайн магазин Workout.bg предлага за вас разнообразни хранителни добавки и спортни аксесоари. Предлагаме по нещо за всеки, както на тези, които търсят отслабване, така и на тези, които искат да качат ида задържат мускулната си маса. Предлагаме и продукти благоприятстващи общото здраве и състояние на тялото и организма.

Разчитаме на това да предоставя продукти даващо наистина полезни вещества за вас, а същото важи и за хранителните добавки за отслабване. При нас ще намерите продукти в различни форми, вкусове и с различни съдържание на основни елементи, за изберете най-правилния за вас, целите и  нуждите ви. Всичките ни продукти са от доказани производители и на атрактивни цени, за може всеки да получи най-доброто от света на добавките.

Посетете нашия онлайн магазин и разгледайте предложенията ни. Доверете се на нашия професионализъм и опит в сферата, потвърден от множеството ни лоялни клиенти.

Добавките за изгаряне на мазнини са познати още като фат бърнари. Те действат по няколко начина – подобряват метаболизма ви, повишават енергията ви и контролират апетита. По този начин вие приемате по-малко калории, тренирате по-интензивно и съответно отслабвате повече.

Тези добавки са начин да подпомогнете отслабването, но в никакъв случаи не са вълшебно хапче. Ако не тренирате и не се храните балансирано, няма да видите резултатите, които очаквате.

Всеки, който желае да свали няколко килограма, може да приема такива добавки. Ако все пак имате здравословни проблеми или сте бременна, трябва да ги избягвате. Най-често добавките са популярни между хората, които спортуват.

Страничните ефекти са различни, при различните продукти. Като нежелана реакция може да усетите дехидратация или да имате проблеми със съня. Тъй като някои продукти съдържат кофеин и стимуланти е по-добре да се избягва прием вечер.

Обичайният прием за таблетки е по два или три пъти на ден, но винаги трябва да проверявате опаковката на продукта, за да сте сигурни как да го приемате. Добавките обикновено се приемат на цикли до два или три месеца. Ако продължите приема, най-вероятно тялото ви ще свикне с тях и ефекта им бавно ще намалее.

4.45 / 236