МЕНЮ
Кошница

Постелки за йога

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Един човек може да има цял куп изисквания към своя търговец. Важно е какво може да бъде предложено на потребителя в крайна сметка.

Ако един онлайн магазин не може да даде изцяло изискуемото от потребителя, то тогава какъв онлайн магазин изобщо е този, за който говорим? Ние от Workout.bg знаем колко ви е важно винаги да имате точно онова, от което се нуждаете.

За да сме достатъчни за вас се стараем ежедневно и с цената на този труд ние правим възможно всеки от вас да влезе, намери, хареса и поръча необходимото. Клиентите са звеното, което ние уважаваме най-много във веригата, в която се намираме.

Те са хората, които идват с парите и изискванията си, а наша задача е тези пари да се превърнат в напълно разумно похарчени. Няма да сме това, което сме днес ако не бяха нашите съвестни и честни клиенти.

За да се превърнеш в лидер на пазара за хранителни добавки и спортни стоки, трябва да бъдеш човек на място, който по никакъв начин няма да пренебрегне нечии интереси и желания за сметка на нещо, което гони той. Ето така можете да отсеете недоброжелателите от онези, които няма да ви излъжат или подведат.

Защо да използвате постелки за йога

Някои занимания са свързани с оборудване, което не е напълно стандартно. Всъщност, знаете ли, че постелки за йога продават навсякъде, но наистина качествените не се намират много лесно.

Има си хора, които са професионалисти в това да отчитат качеството на даден продукт, а ние взимаме своите от места, на които работят наистина съвестни контролни органи в аспект качество на продуктите. Ето защо, когато вие търсите постелки за йога, ние ви даваме само онова, което наистина ще ви свърши безспорна работа.

Задачата е изпълнена – намерени са достатъчно модели постелки за йога, така че какво чакате? Потърсете и харесайте онази, която според вас най-много ще подхожда на вашия начин на трениране и интензитета на заниманията ви.

Workout.bg – проблемите си заминават с адекватно решение

Колкото и да търси точния продукт или аксесоар за себе си, човек никога не може да намери правилния. Всъщност, това изречение бихте могли да чуете да се казва от хора, които наистина не могат да предложат на клиентите си точно онова, което се търси към този момент.

Напълно наясно сме с това, че понякога хората имат нужда от неща, които не се намират лесно. Как ще реагирате ако ви заявим съвсем отговорно, че сме се погрижили дори и най-редките стоки да присъстват в нашия онлайн магазин?

Да, този продукт, който днес ви представихме, едва ли е от онези, които не могат да се срещнат навсякъде, но именно това е причината да ни посетите и следващия път, когато навярно ще търсите нещо, което не всеки може да ви предложи. За целта разгледайте първо нашите категории, които ясно описват какво може да намерите в тях.

Онлайн магазинът ни се гордее с нещата, които може да ви даде. Това, което ни интересува най-много, е това, което ви мъчи и създава главоболия – останалото е лесно, защото зависи от нас да осигурим съответното решение.

Ако сте наистина готови да се доверите на един онлайн магазин, това означава, че ние сме вашият основен партньор в постигането на заветните спортни цели. Очакваме ви из нашите страници!

Постелката за йога е от съществено значение, за ефективното изпълнение на йога упражненията. Хубаво е да използвате ваша лична постелка, тъй като от една страна е по-хигиенично, а от друга можете да изберете постелка, която идеално да ви пасва като материя, дебелина и размер.

Най-популярният размер постелка е 4 мм. Те дават по-голяма стабилност в сравнение с по-дебелите постелки. Това в важно за изправените и балансиращите пози. Ако практикувате йога на неравна или твърда повърхност, може да предпочетете 6 или 8мм постелка.

Най-голямото предимство на кръглите постелки е, че те не ограничават движенията , както правоъгълните. Те са много удобни за изпълнение на седнали пози и медитации. Тези подложки не са толкова компактни както правоъгълните, които лесно се пренасят. Те са подходящи за бременни жени, които имат нужда от по-широки постелки, за да получат повече комфорт и стабилност.

Съществуват подложки, които са по-къси от стандартните и са направени специално за деца. За децата е добре да избирате подложки, изработени от по-леки материали.

Най-голямото предимство на по-дебелите подложки е, че предпазват петите, дланите и ставите по време на упражнения с по-висока интензивност. Често хора, които се възстановяват след наранявания избират подложки, които надвишават средната дебелина.

4.47 / 272