МЕНЮ
Кошница
MP Sport Постелка за фитнес и йога - С чанта за носене - Различни цветове

MP Sport Постелка за фитнес и йога - С чанта за носене - Различни цветове

  • Наличност: В наличност
  • Модел: NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180-60-1
  • Добавен на: 2022-05-13
  • SKU: 1059
42.45 лв.
Купи
Бърза поръчка

Докато повече хора обръщат внимание на класическите силови упражнения във фитнеса, йогата остава на заден план. Да, факт е, че през последните години набира все повече и повече популярност – добър показател, че хората забелязват множеството ползи.

Независимо дали следвате йога програма вкъщи или посещавате йога студио, трябва да разполагате с качествена постелка, която върху която да изпълнявате упражненията. Това е и едно от предимството на йогата – не ви е необходимо нищо друго освен постелка като MP Sport NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове.

В онлайн магазина на Workout.bg се фокусираме върху това да предлагаме продукти за фитнес. Това не значи обаче, че пренебрегваме и други системи за тренировка (например кросфит) и йога. Затова при нас ще откриете многообразие от аксесоари, с помощта на които упражненията ще бъдат много по-ефективни и лесни за изпълнение.

Характеристики на MP Sport NBR Fitness Yoga Mat 180см х 60см х 1см

Въпреки че тези постелки се използват предимно за йога, не значи, че не можете да ги използвате за други упражнения. Имате възможността да тренирате с тях навсякъде, където няма стабилна и мека повърхност.

Упражнения за корем като планк, коремни преси, вдигане на крака обикновено се изпълняват на пода. Ако обаче той не е достатъчно мек, можете да се нараните. В такива случаи MP Sport NBR Fitness Yoga Mat / Постелка за фитнес и йога / 180см х 60см х 1см - С чанта за носене - Различни цветове ще ви убеди колко е полезна.

Дължината на постелката е 180 см. Широка е 60 см и е дебела 1 см. Пере се лесно, а благодарение на синтетичния каучук постелката приема формата на тялото, като след това се връща в първоначалната си форма. В комплекта е включена чанта за носена, с която лесно можете да пренасяте постелката където поискате.

Направете правилния избор в Workout.bg

Ние от Workout.bg сме убедени, че при нас ще откриете това, което ви трябва. Затова всички продукти, които предлагаме, отговарят на най-високите стандарти за качество и са на супер цени.

Информация за продукта
Производител MP Sport
Артикулът е изработен от
Дебелина 1 СМ
Дължина 180 СМ
Материал Синтетичен каучук
Ширина 60 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Характеристиките на тази постелка за фитнес и йога са:

  • Леснопреносима е;
  • Предлага се в различни цветове;
  • Изработена е от NBR (синтетичен каучук);
  • Подходяща е за множество упражнения;
  • Предпазва коленете и лактите от травми.

Силови спортове:

  • Фитнес.