МЕНЮ
Кошница
MP Sport Gymnastic Swiss Ball / Гимнастическа швейцарска топка с Помпа

MP Sport Gymnastic Swiss Ball / Гимнастическа швейцарска топка с Помпа

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Gymnastic Ball / Гимнастическа швейцарска топка с Помпа, 65 см
  • Добавен на: 2022-05-13
  • SKU: 1056
27.45 лв.
Купи
Бърза поръчка

Една от основните причини голяма част от хората да се отказват от тренировките е еднообразието. И това е съвсем естествено. Както с всичко друго, винаги е добре да излизаме от рутината от време на време, за да можем да се забавляваме, докато изпълняваме определено упражнение.

Така не само че ще можем да изградим по-добра дисциплина, но и ще повишим ефективността на тренировките. Не е задължително тренировъчната ви програма да се състои единствено от силови упражнения. MP Sport Gymnastic Swiss Ball 65 cm / Гимнастическа швейцарска топка с Помпа 65 см [65 cm] е един от най-добрите начини да вплетете разнообразие от упражнения в ежедневните си тренировки.

Подобни фитнес аксесоари всъщност се използват в много програми. Затова и ние от Workout.bg сме включили в каталога с артикули още много подобни продукти, които да ви помогнат да разчупите рутината, като внесете многообразие от упражнения в тренировките си.

За какво се използва MP Sport Gymnastic Swiss Ball 65 cm

Една от основните цели на MP Sport Gymnastic Swiss Ball 65 cm / Гимнастическа швейцарска топка с Помпа 65 см [65 cm] е подобряването на стойката. Такива топки се използват в много рехабилитационни центрове, тъй като са изключително полезни за раздвижване след травми.

Дори и да не сте пострадали от някоя контузия обаче, не означава, че не можете да се възползвате от предимствата на гимнастическата топка. Тя може да коригира дефекти в стойката и да ви помогне да укрепите мускулите си.

В комплекта е включена и помпа, с която да бързо да надувате помпата. Едно от предимствата на гимнастическата топка, които не можем да пренебрегнем, е това, че можете да я използвате буквално навсякъде. Не сте ограничени от пространството, така че можете да тренирате с нея в двора, вкъщи, в парка – където пожелаете.

Гимнастическата топка на MP Sport е синя на цвят. Изработена от висококачествен материал, който не позволява хлъзгане. Чудесна е както за начинаещи, така и за напреднали, които търсят начин за разтягане след тренировки.

Защо да гласувате доверие на Workout.bg

Отговорът е прост – защото ние от Workout.bg се стремим постоянно да се усъвършенстваме чрез богатата селекция от продукти, които винаги предлагаме на топ цени, за да бъдат нашите клиенти удовлетворени от своята покупка.

Информация за продукта
Производител MP Sport
Артикулът е изработен от
Височина 65 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Главните ползи от употребата на този продукт са:

  • Подобряване на стойката;
  • Укрепване на мускулите;
  • Разнообразие от упражнения.

Силови спортове:

  • Фитнес.