МЕНЮ
Кошница
MP Sport Ab Wheel / Тренировъчно колело за корем / коремни преси

MP Sport Ab Wheel / Тренировъчно колело за корем / коремни преси

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Ab Wheel / Тренировъчно колело за корем / коремни преси
  • Добавен на: 2022-05-13
  • SKU: 5903738539543
31.95 лв.
Купи
Бърза поръчка
Информация за продукта
Производител MP Sport
Артикулът е изработен от
Цвят Черен

Лятото наближава, а вие търсите начин да изваете перфектното тяло? Всеки, който поне малко се е интересувал от фитнес, знае, че някои мускули се развиват много по-лесно от други. Коремните мускули, за жалост, са от този тип, който се нуждае от интензивни и постоянни тренировки, за да могат да бъдат релефни.

Факт е, че колкото и да тренирате, ако не сте отстранили излишните мазнини от корема, няма да можете да видите т. нар. плочки. Това не значи обаче, че докато изпълнявате кардио упражненията, не можете да тренирате с MP Sport Ab Wheel / Тренировъчно колело за корем / коремни преси, за да повишите издръжливостта си.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме богата селекция от продукти, които ще бъдат вашите помощници по пътя към триумфа. В каталога ни с артикули ще откриете фитнес аксесоари, с които да разнообразите тренировъчната си програма и да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

За какво се използва MP Sport Ab Wheel / Тренировъчно колело за корем

Въпреки че трудно се постига релеф на коремните мускули, те несъмнено имат едно предимство – издръжливи са и нямат нужда от много дълго възстановяване в сравнение с другите.

Това не означава, разбира се, че не трябва да имате почивни дни. Мускулите на корема се различават и затова трябва в тренировката си да включите различни видове упражнения, които да натоварват различни зони. MP Sport Ab Wheel / Тренировъчно колело за корем / коремни преси може да ви помогне с това.

Ако потърсите в интернет упражнения за корем, със сигурност в повечето клипове и публикации ще откриете упражненията с тренировъчно колело. Това не е случайно, тъй като то се характеризира с висока ефективност, която се дължи на огормното напрежение, което оказвате на коремните мускули. Да, няма защо да крием истината – болка ще има, но резултатите ще са гарантирани.

Към тренировъчното колело на MP Sport е включена и постелка за колене, която осигурява удобство по време на изпълнението на упражненията и ви спестява грижите да търсите мека повърхност.

Първокласни продукти в Workout.bg

Не подценявайте качеството на фитнес аксесоарите. От тях може да зависи и качеството на вашите тренировки. В онлайн магазина на Workout.bg ще откриете широка гама продукти, които напълно ще преобърнат представите ви за фитнеса и ще ви помогнат да постигнете целите си.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни ползи от употребата на този продукт можем да посочим:

  • Повишаване на издръжливостта;
  • Разнообразие от упражнения;
  • Изразена коремна преса.

Силови спортове:

  • Фитнес.