Yandex
МЕНЮ
Кошница

MP Sport

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

MP Sport Accessories е част от бранда на Muscle power - полски производител и търговец на спортни стоки в няколко направления - хранителни добавки, уреди и аксесоари. Компанията е създадена през 2005 г. и става първият доставчик на такива продукти за страната. Още от началото на своята дейност, те работят с един от най-големите онлайн магазин в Полша и след 3-годишен опит под шапката на друг бранд, решават да открият свой собствен.

С какво се отличава MP Sport в полето с фитнес продукти

Широката гама на Muscle power е резултат от наистина отдадената работа на експертите, стоящи зад бранда. Техният дългогодишен опит, придобит още преди основаването на компанията, им позволява да произвеждат продукти, които отговарят на високите изисквания на потребителите в бранша и да изведат дистрибуцията отвъд ширините на Полша по цяла Европа.

Ако търсите надежден европейски производител на висококачествени спортни стоки на достъпна цена, непременно разгледайте продуктите на MP Sport, които ви предлагаме тук. Техните качества съвпадат идеално с това определение.

Страхотни спортни аксесоари на MP Sport за всеки запален спортяга

В Workout.bg ще откриете най-добрите предложения на Ем Пи Спорт на много добра цена. Марката носят продукти от серия с качествени спортни аксесоари, уреди, пособия и принадлежности, които вършат страхотна работа както за редовните посетители на фитнес залата, така и за тези, които предпочитат да тренират от вкъщи.

Тук ще откриете есенциални за спортуването принадлежности, които помагат за по-бързото постигане на страхотни резултати, независимо от мястото, на което се намирате и времето за тренировка, с което разполагате. Сред чудесните предложения на бранда може да откриете:

  • Тренировъчни ластици и ленти;
  • Колело за коремни преси;
  • Колани за отслабване;
  • Мускулни стимулатори;
  • Йога ролери;
  • Фитнес постелки;
  • Швейцарски топки;
  • Въжета за скачане;
  • Шейкъри.

В изработката им са вложени подходящи материали, осигуряващи дълъг живот на уреда или аксесоара, комфорт при употреба и висока резултатност. Както мъже, така и жени могат да намерят по нещо за себе си на бранда, което да им помогне да поддържат формата си навсякъде.

Поръчайте от нашия онлайн магазин Workout.bg, избирайки сигурен доставчик на оригинални стоки.