Аминокиселини

BSN Amino X състав
BSN Amino X

59.00 лв.

Всеки захванал се сериозно с идеята да промени тялото си и да се радва на красива външност, поне веднъж в живота си е чул за функцията и ползите от приема на аминокиселини. Едни от най-известните от тях са левцин, изолевцин и валин. Те се съдържат..

BSN Amino X състав
BSN Amino X

132.00 лв.

Постоянно сме залeти със снимки на красиви тела, оформени и големи мускули, слаби женски фигури и т.н и се чудите как е възможно и вие да постигнете такива резултати. Истината е, че са нужни някои познания в областта на тренировките и здравословното ..

BSN BCAA състав
BSN BCAA

48.00 лв.

BSN BCAA 200 Г е суплемент, който е насочен главно към спортуващите хора, които искат да запазят вече съществуващите си мускули и да градят по-голяма мускулна маса. Името на продукта само по себе си говори, че в страхотната формула се съдържат трите ..

BSN Glutamine състав
BSN Glutamine

45.00 лв.

Глутаминът е най-популярната аминокиселина в тялото. В състава на скелетната мускулатура са цели 60% глутамин. Той се набавя при редовна консумация на месо, яйца и всякакви млечни продукти. Поради неговото наличие в храната, която употребяваме почти ..

Scivation Xtend BCAAs Intra-Workout Catalyst състав
Scivation Xtend BCAAs Intra-Workout Catalyst

63.00 лв.

Като всички едни аминокиселини, които се предлагат на пазара в търговията с хранителни добавки, Scivation Xtend BCAAs Intra-Workout Catalyst! New Look 435 Г е комплекс от аминокиселини с разклонена верига. По-известните като BCAA аминокиселини се упо..

Scivation Xtend BCAAs Intra-Workout Catalyst състав
Scivation Xtend BCAAs Intra-Workout Catalyst

140.00 лв.

Тези хора, които се занимават с волейбол, бягане, борба, вдигане на тежести и всякакъв друг спорт, могат значително да подобрят физическите си постижения с редовния прием на аминокиселини и да извлекат на максимум всички ползи, които дават на организ..

SWEDISH Supplements AAKG състав
SWEDISH Supplements AAKG

44.95 лв.

За да функционира ефективно тялото ви и да се радвате на добро здраве, вие се нуждаете от аминокиселини. Аргининът е аминокиселина, която помага на тялото ни да произвежда протеин, а той от своя страна е най-важният градивен елемент на мускулите. ..

SWEDISH Supplements L-Glutamine 100% състав
SWEDISH Supplements L-Glutamine 100%

47.95 лв.

Прахообразната хранителна добавка SWEDISH Supplements L-Glutamine 100% 400 Г е създадена да бъде благоприятна за целия организъм, но нейните качества са в най-голяма полза на хората, които ежедневно спортуват и подлагат тялото си на стресови обстояте..

SWEDSIH Supplements BCAA Engine 4:1:1 състав
SWEDSIH Supplements BCAA Engine 4:1:1

47.95 лв.

Това, от което се нуждае всеки един спортист освен редовните тренировки, е храна богата на полезни вещества. Именно затова няма атлети, бодибилдъри и спортисти от всяко една дисциплина, които не са взели решението да обогатяват хранителния си режим с..

SWEDSIH Supplements Beta Alanine Powder състав
SWEDSIH Supplements Beta Alanine Powder

43.45 лв.

Ако имате тежко и натоварено ежедневие, но сте напълно решени да се вземете в ръце и по някакъв начин да промените фигурата си, то тогава трябва да знаете, че има нещо, с което може да си помогнете да тренирате дори и когато сте много изморени след р..

SWEDSIH Supplements Citrulline Malate състав
SWEDSIH Supplements Citrulline Malate

52.45 лв.

SWEDSIH Supplements Citrulline Malate 250 Г е аминокиселина под формата на хранителна добавка, която ще ви даде повече издържливост по време на тренировка, независимо дали тя е кардио или силова. Цитрилинът малат значително напомпва мускулите и подпо..

SWEDSIH Supplements EAA Engine Essential Aminoacid Complex състав
SWEDSIH Supplements EAA Engine Essential Aminoacid Complex

62.45 лв.

Шведските суплементи все повече добиват популярност и у нас. Те се славят с доказани ефекти, качество и ненадминати ползи върху мускулите на всеки, който се е отдал на тренировки с цел пълна трансформация. SWEDSIH Supplements EAA Engine Essential Am..

SWEDSIH Supplements HMB Magnum състав
SWEDSIH Supplements HMB Magnum

57.45 лв.

SWEDSIH Supplements HMB Magnum 150 К е хранителна добавка, която има за цел да подпомогне за трупане на мускулна маса и изгаряне на излишните мазнини. Какво съдържа SWEDSIH Supplements HMB Magnum 150 К Тази хранителна добавка съдържа хидроксиметилб..

USP Labs Modern BCAA Plus състав
USP Labs Modern BCAA Plus

90.00 лв.

USP Labs Modern BCAA Plus 535 Г е чудесен за хора, които са включили аминокиселините към ежедневното си хранително меню, но не искат да съдържат излишни консерванти, оцветители и аромати. Оцветителите и ароматите са част от почти всички останали вид..

Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

Няма нито един човек, който да произвежда достатъчно белтъчини, които да спомагат за достатъчното развитие на мускулатурата. Все повече хора, обаче, подценяват своето здраве, защото нямат време да възпитат себе си да приемат достатъчно количество от всяко необходимо вещество, което да спомага за постигането на добър, естетичен, атлетичен външен вид.

Няма как да сме достатъчно стриктни в това отношение, когато водим наистина супер динамичен начин на живот. Също така, сред хората има супер грешно разбиране, свързано с това, че тялото само може да се справи със синтеза на всяко нещо, което му е необходимо.

Растежът на мускулната маса, означава повече активно тегло. Повече активно тегло означава, че ще имаме по-малко стойности на мазнините в организма, което от своя страна, ще доведе до снижаване на супер много рискове със здравето.

Такива са например рискове от затлъстяване, от балансирано разпределение на килограмите по тялото, затруднения с храносмилателната система, както и усвояването на веществата поради ниска скорост на метаболизма. Поради тази причина е добре да приемаме някои вещества повече от други.

С какво ще ми помогнат аминокиселините

Днес ще ви запознаем с едни хранителни вещества, които притежават наистина невероятно действие върху организма. Тяхната отговорност е свързана най-вече с това да се синтезира достатъчно много белтъчини в организма, които вече се заемат със задачата да се развиват мускулните тъкани и по този начин тялото ни започва да приема съвсем различна осанка.

Днес ще се запознаете с аминокиселините и тяхното действие върху човешкия организъм и човешкото тяло. Аминокиселините са основен градивен елемент на белтъчините.

Аминокиселините са изключително важни за растежа на мускулната маса, което за всеки активно спортуващ човек може да се окаже решаващо в един момент. Естествено, аминокиселините могат да се набавят съвсем спокойно от прясната, вкусна храна, но могат и да се набавят и чрез хранителни добавки от Workout.bg.

Аминокиселините биват два вида – хидролизирани и нехидролизирани. Разликата между тях е, че хидролизираният вид се усвоява далеч по-лесно от организма ни.

Комплексните аминокиселини са една невероятна комбинация между есенциални и неесенциални аминокиселини. Този вид комплексни аминокиселини се срещат под формата на хранителни добавки, което ги прави един сериозен, концентриран източник на тези вещества.

Есенциалните и неесенциалните аминокиселини имат възможността да се допълват, което прави комплексните аминокиселини супер важни за развитието на общата мускулатура на човешкия организъм. Този комплекс от аминокиселини са страшно подходящи за растежа на мускулната маса при хора, които са подложени на тежки диети, защото не натоварват храносмилането, а в същото време дават на организма всичко, от което се нуждае, за да изглежда добре.

Есенциалните аминокиселини са вид, който не може да бъде синтезиран самостоятелно от организма на човека. Именно заради това, от нас се изисква да сме отговорни и да си набавяме този вид аминокиселини чрез външни източници.

Видове есенциални аминокиселини са, например: метионин, лизин, левцин, валин и изолевцин. Някои от тях влизат и в строежа на разклонената верига ВСАА, който е една от основните градивни елементи на белтъчините.

Неесенциалните аминокиселини са вид, който тялото може да синтезира самостоятелно, което прави нещата доста по-лесни за нас. Недостигът на неесенциални аминокиселини ще направи тялото ви изключително изтощено и това ще почувствате в най-неправилния момент.

Всеки път, в който провеждате сериозна физическа тренировка или някакво друго физическо натоварване, вие ще усещате една умора, която ще ви изважда от релси и ще ви кара да приключвате по-рано поради прост недостиг на сила. Трябва ли да стигате до момент, в който да се чувствате тотално отпаднали, за да разберете, че имате нужда от сериозна помощ?

Естествено, че не. Приемайте оптималната доза за вашия организъм предвид собстевните си индивидуални цели и това ще ви помогне да избягате от хроничната умора при различни физически натоварвания.

Как да приемаме хранителна добавка с аминокиселини

Като заговорихме за оптимален прием, няма как да не ви информираме и за това нещо. Във всяка една хранителна добавка се крие истинско чудо стига да знаете как да се възползвате от него по най-добрия начин.

Бъдете отговорни към себе си и своето здраве. Приемайте хранителни добавки, закупени само от оторизирани магазини, предназначени за това и не си позволявайте да правите експерименти със собственото си здраве, за да спестите пари, например.

Най-добре е преди прием на аминокиселини да се съветвате със своя лекар или с вашия треньор. Във всяка фитнес зала има опитен човек, който да попитате за съвет или за препоръка, когато достигнете до момент, в който сте на път да приемате нова хранителна добавка.

Защо да изберем аминокиселините

Аминокиселините са достатъчно важна част от организма ви и ще бъдат сериозен съюзник в битката за постигане на по-високи цели в спорта. Залата ще ви се стори наистина тясна в момента, в който започнете да приемате аминокиселини.

Аминокиселините се срещат в различни форми на пазара, но това не означава, че дозата им трябва да се променя спрямо формата, в която се предлагат. Таблетната форма на аминокиселините са една от най-лесните за прием заради това, че можете да ги приемете с помощта на вода.

Докато чакате автобуса за работа, докато пътувате в колата си и сте в задръстване, докато сте в обедната почивка или чакате детето да свърши детска градина – винаги можете да преглътнете една таблетка чудотворно действие, нали?

Прахообразната форма също можете да приемате лесно, защото тя е лесна за приготвяне. В тази форма се крие и тайната за бърз растеж на мускулната маса, защото прахообразната форма, разтворена в любимата ви течност, се усвоява в пъти по-лесно и бързо.

Заради своята добра разтворимост, аминокиселините буквално се абсорбират от тъканите, до които трябва да достигнат, за да помогнат. Това води до по-добро възстановяване и регенериране на наранените по време на тренировка тъкани.

Течната форма на аминокиселините също е полезна за всеки човек, практикуващ всеки спорт. Вълшебството на тази форма на аминокиселините се крие в това, че усвояването от кръвта е изключително бързо и на места дори се описва като мигновено.

Това прави тази форма изключително предпочитана от хора, които нямат време след тренировка и бързат да си набавят необходимите вещества за максимално малко време.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Когато един спортист има нужда от хранителна добавка, която да му даде всичко необходимо за растеж, здраве и регенерация, човек трябва да проучи пазара добре. Тук, обаче, не става въпрос само за проучване на цените, а се говори за надежда на самия търговец – до колко той ни предлага качество на достъпни цени.

Дългогодишният ни опит ни помага за това винаги да даваме на клиентите си максимално високо качество на максимално ниска цена.

4.45 / 182