МЕНЮ
Количка

Аминокиселини на ниски цени

Показва 1 до 24 от 76 (4 страници)

Няма нито един човек, който да произвежда достатъчно белтъчини, които да спомагат за достатъчното развитие на мускулатурата. Все повече хора, обаче, подценяват своето здраве, защото нямат време да възпитат себе си да приемат достатъчно количество от всяко необходимо вещество, което да спомага за постигането на добър, естетичен, атлетичен външен вид.

Няма как да сме достатъчно стриктни в това отношение, когато водим наистина супер динамичен начин на живот. Също така, сред хората има супер грешно разбиране, свързано с това, че тялото само може да се справи със синтеза на всяко нещо, което му е необходимо.

Растежът на мускулната маса, означава повече активно тегло. Повече активно тегло означава, че ще имаме по-малко стойности на мазнините в организма, което от своя страна, ще доведе до снижаване на супер много рискове със здравето.

Такива са например рискове от затлъстяване, от балансирано разпределение на килограмите по тялото, затруднения с храносмилателната система, както и усвояването на веществата поради ниска скорост на метаболизма. Поради тази причина е добре да приемаме някои вещества повече от други.

С какво ще ми помогнат аминокиселините

Днес ще ви запознаем с едни хранителни вещества, които притежават наистина невероятно действие върху организма. Тяхната отговорност е свързана най-вече с това да се синтезира достатъчно много белтъчини в организма, които вече се заемат със задачата да се развиват мускулните тъкани и по този начин тялото ни започва да приема съвсем различна осанка.

Днес ще се запознаете с аминокиселините и тяхното действие върху човешкия организъм и човешкото тяло. Аминокиселините са основен градивен елемент на белтъчините.

Аминокиселините са изключително важни за растежа на мускулната маса, което за всеки активно спортуващ човек може да се окаже решаващо в един момент. Естествено, аминокиселините могат да се набавят съвсем спокойно от прясната, вкусна храна, но могат и да се набавят и чрез хранителни добавки от Workout.bg.

Аминокиселините биват два вида – хидролизирани и нехидролизирани. Разликата между тях е, че хидролизираният вид се усвоява далеч по-лесно от организма ни.

Комплексните аминокиселини са една невероятна комбинация между есенциални и неесенциални аминокиселини. Този вид комплексни аминокиселини се срещат под формата на хранителни добавки, което ги прави един сериозен, концентриран източник на тези вещества.

Есенциалните и неесенциалните аминокиселини имат възможността да се допълват, което прави комплексните аминокиселини супер важни за развитието на общата мускулатура на човешкия организъм. Този комплекс от аминокиселини са страшно подходящи за растежа на мускулната маса при хора, които са подложени на тежки диети, защото не натоварват храносмилането, а в същото време дават на организма всичко, от което се нуждае, за да изглежда добре.

Есенциалните аминокиселини са вид, който не може да бъде синтезиран самостоятелно от организма на човека. Именно заради това, от нас се изисква да сме отговорни и да си набавяме този вид аминокиселини чрез външни източници.

Видове есенциални аминокиселини са, например: метионин, лизин, левцин, валин и изолевцин. Някои от тях влизат и в строежа на разклонената верига ВСАА, който е една от основните градивни елементи на белтъчините.

Неесенциалните аминокиселини са вид, който тялото може да синтезира самостоятелно, което прави нещата доста по-лесни за нас. Недостигът на неесенциални аминокиселини ще направи тялото ви изключително изтощено и това ще почувствате в най-неправилния момент.

Всеки път, в който провеждате сериозна физическа тренировка или някакво друго физическо натоварване, вие ще усещате една умора, която ще ви изважда от релси и ще ви кара да приключвате по-рано поради прост недостиг на сила. Трябва ли да стигате до момент, в който да се чувствате тотално отпаднали, за да разберете, че имате нужда от сериозна помощ?

Естествено, че не. Приемайте оптималната доза за вашия организъм предвид собстевните си индивидуални цели и това ще ви помогне да избягате от хроничната умора при различни физически натоварвания.

Как да приемаме хранителна добавка с аминокиселини

Като заговорихме за оптимален прием, няма как да не ви информираме и за това нещо. Във всяка една хранителна добавка се крие истинско чудо стига да знаете как да се възползвате от него по най-добрия начин.

Бъдете отговорни към себе си и своето здраве. Приемайте хранителни добавки, закупени само от оторизирани магазини, предназначени за това и не си позволявайте да правите експерименти със собственото си здраве, за да спестите пари, например.

Най-добре е преди прием на аминокиселини да се съветвате със своя лекар или с вашия треньор. Във всяка фитнес зала има опитен човек, който да попитате за съвет или за препоръка, когато достигнете до момент, в който сте на път да приемате нова хранителна добавка.

Защо да изберем аминокиселините

Аминокиселините са достатъчно важна част от организма ви и ще бъдат сериозен съюзник в битката за постигане на по-високи цели в спорта. Залата ще ви се стори наистина тясна в момента, в който започнете да приемате аминокиселини.

Аминокиселините се срещат в различни форми на пазара, но това не означава, че дозата им трябва да се променя спрямо формата, в която се предлагат. Таблетната форма на аминокиселините са една от най-лесните за прием заради това, че можете да ги приемете с помощта на вода.

Докато чакате автобуса за работа, докато пътувате в колата си и сте в задръстване, докато сте в обедната почивка или чакате детето да свърши детска градина – винаги можете да преглътнете една таблетка чудотворно действие, нали?

Прахообразната форма също можете да приемате лесно, защото тя е лесна за приготвяне. В тази форма се крие и тайната за бърз растеж на мускулната маса, защото прахообразната форма, разтворена в любимата ви течност, се усвоява в пъти по-лесно и бързо.

Заради своята добра разтворимост, аминокиселините буквално се абсорбират от тъканите, до които трябва да достигнат, за да помогнат. Това води до по-добро възстановяване и регенериране на наранените по време на тренировка тъкани.

Течната форма на аминокиселините също е полезна за всеки човек, практикуващ всеки спорт. Вълшебството на тази форма на аминокиселините се крие в това, че усвояването от кръвта е изключително бързо и на места дори се описва като мигновено.

Това прави тази форма изключително предпочитана от хора, които нямат време след тренировка и бързат да си набавят необходимите вещества за максимално малко време.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Когато един спортист има нужда от хранителна добавка, която да му даде всичко необходимо за растеж, здраве и регенерация, човек трябва да проучи пазара добре. Тук, обаче, не става въпрос само за проучване на цените, а се говори за надежда на самия търговец – до колко той ни предлага качество на достъпни цени.

Дългогодишният ни опит ни помага за това винаги да даваме на клиентите си максимално високо качество на максимално ниска цена.

Количеството на добавки, съдържащи аминокиселини, което трябва да приемате до голяма степен зависи от вашето здравословно състояние. Освен това приема се определя и от вашата диета и физическа активност. Препоръчваме ви да приемате добавките в дозите, които са описани на всеки продукт, за да постигне своите фитнес цели.

Приемът на аминокиселини е напълно безопасен, когато е в препоръчителните дози. Ако нямате придружаващи заболявания, няма опасност да получите странични ефекти.

Аминокиселините подпомагат много функции на вашето тяло. Те са важни за растежа на мускулите, съединителната тъкан и кожата. Освен това те подпомагат нормалното храносмилане, производството на хормони и дават енергия на тялото.

Добавките с аминокиселини се препоръчват за спортуващи и активни хора. Те им помагат поддържат и повишават мускулната си сила. Приема на аминокиселини се отразява ползотворно и на по-възрастни хора, при които има естествена загуба на мускулна маса.

Можете да приемате аминокиселини както чрез животински, така и с растителни продукти. Някои източници са: зеле, спанак, броколи, бобови растения, яйца, говеждо, пилешко, свинско и други.

4.45 / 184