МЕНЮ
Кошница

Аминокиселини на ниски цени

Показва 1 до 24 от 191 (8 страници)

Аминокиселините са микроскопични компоненти, изграждащи протеините, които разкриват внушителен потенциал. Те имат решаваща роля в много фитнес процеси, включително за насърчаване на мускулния растеж, възстановяването на мускулите и имат пряко отношение и към поддържането на крепко здраве.

WorkOut.bg изобилства с висококачествени хранителни добавки с различни видове аминокиселини в отличаващи се комбинации, което позволява да избереш най-доброто за себе си, с оглед личните ти предпочитания и нужди. Разгледай широката ни гама от продукти и избери най-добрите аминокиселини за постигане и поддържане на върхова форма.

Прием на аминокиселини – ползите, които си заслужават

Приемането на добавки с аминокиселини лесно може да се окаже активатор на търсената промяна в твоя фитнес режим. Трябва да набележиш точните помощници, за да осигуриш на тялото си бууста, от който се нуждае.

Като цяло елементите от групата се отличават най-вече с мощната подкрепа, която предлагат за по-бързо възстановяване и регенерация след тренировка. Те акцентират върху възпалението и болката, а това позволява да тренираш по-често и по-интензивно. BCAA, л-глутамин, л-аргинин и бета аланин показват добри резултати тук.

За мускулен растеж най-съществени резултати показват аминокиселните с разклонена верига. От тях левцинът изпъква като уникален стимулатор на протеиновия синтез в мускулите.

Приемът на аминокиселини работи активно за превенция на мускулния разпад, който може да се реализира по време на тренировка и така да увеличи издръжливостта и продължителността.

Всяка аминокиселина предлага свои собствени предимства, които е добре да бъдат индивидуално изследвани. Глутаминът, например, може да задвижи имунитета и да осигури по-силна защита на тялото от патогени.

Неесенциални срещу есенциални аминокиселини

Тези органични съставки се разделят на две основни категории – незаменими аминокиселини (есенциални) и заменими (неесенциални). Това разделение не се отнася до тяхната важност, с оглед постигането на видими фитнес резултати, а е прокарано на основата на това дали съответния вид аминокиселина се произвежда самостоятелно от човешкото тяло.

Организмът ни сам произвежда неесенциални аминокиселини, докато с есенциалните можем да се снабдим само външно – от храна или добавки.

Към групата на незаменимите спадат левцинът, изолевцинът, валинът, лизинът, метионинът, фенилаланинът, треонинът, триптофан и хистидин.

В нея се открояват 3 алфа аминокиселини – левцин, изолевцин и валин. Най-вероятно вече ги познаваш като BCAA. Характерното за тях е, че имат разклонена верига и имат особено решаваща роля за протеиновия синтез и растежа на мускула. Освен че намаляват болката от тренировката в мускулите и поддържат издръжливостта, те вземат участие и в поддържането на положителен азотен баланс.

Селектирането на най-добрите аминокиселини, според твоите лични нужди, е от съществено значение за постигане на търсения резултат. Най-често правилният подход се оказва балансираното комбиниране на есенциални и неесенциални с акцент върху представените алфа аминокиселини.

Workout аминокиселини – страхотни цени и богат избор

В WorkOut.bg предлагаме чудесна селекция, в която бързо може да откриете висококачествени аминокиселини за жени или мъже на много изгодни цени. Разполагаме с разнообразие от марки и видове, представени в различни формули и форми, така че с лекота да намериш най-доброто за твоя фитнес режим.

Избери днес и оборудвай арсенала си с качествена добавка, която се грижи за твоята активност, ефективност и добра здравословна форма.

Количеството на добавки, съдържащи аминокиселини, което трябва да приемате до голяма степен зависи от вашето здравословно състояние. Освен това приема се определя и от вашата диета и физическа активност. Препоръчваме ви да приемате добавките в дозите, които са описани на всеки продукт, за да постигне своите фитнес цели.

Приемът на аминокиселини е напълно безопасен, когато е в препоръчителните дози. Ако нямате придружаващи заболявания, няма опасност да получите странични ефекти.

Аминокиселините подпомагат много функции на вашето тяло. Те са важни за растежа на мускулите, съединителната тъкан и кожата. Освен това те подпомагат нормалното храносмилане, производството на хормони и дават енергия на тялото.

Добавките с аминокиселини се препоръчват за спортуващи и активни хора. Те им помагат поддържат и повишават мускулната си сила. Приема на аминокиселини се отразява ползотворно и на по-възрастни хора, при които има естествена загуба на мускулна маса.

Можете да приемате аминокиселини както чрез животински, така и с растителни продукти. Някои източници са: зеле, спанак, броколи, бобови растения, яйца, говеждо, пилешко, свинско и други.

4.42 / 189