МЕНЮ
Количка

Аминокиселини

Производител: SWEDISH Supplements
За да функционира ефективно тялото ви и да се радвате на добро здраве, вие се нуждаете от аминокиселини. Аргининът е аминокиселина, която помага на тялото ни да произвежда протеин, а той от своя страна е най-важният градивен елемент на мускулите. Дори и благодарение на храната да получавате достатъ..
44.95 лв.
без ДДС:44.95 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
Аргининът е една от най-често срещаните аминокиселини, които са жизненоважни за човешкия организъм. Под формата на хранителна добавка, той се използва най-често от атлети, бодибилдъри, щангисти, бойни дисциплини и всякакви други различни активности. Функцията на тази аминокиселина е най-вече да под..
5.50 лв.
без ДДС:5.50 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit AAKG Powder 200 Г е висококачествена и пречистена хранителна добавка, която формула представлява комплекс от Л-аргинин и Глутарова киселина. Често може да откриете съдържанието на тази аминокиселина в много от различнитe видове хранителни добавки, за да даде всичко необходимо на спортистите..
29.95 лв.
без ДДС:29.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit AAKG Shot 80 МЛ е химично съединение, което носи 5000 мг полезна за организма течност само при един прием, която ще засили напомпването на мускулите и ще повиши силата и издържливостта по време на тренировка. Аргининът и Алфа-кетоглутарат събирайки се заедно, дават на мускулите мощна сила,..
2.50 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Всеки захванал се сериозно с идеята да промени тялото си и да се радва на красива външност, поне веднъж в живота си е чул за функцията и ползите от приема на аминокиселини. Едни от най-известните от тях са левцин, изолевцин и валин. Те се съдържат почти във всички протеинови добавки и това е така..
59.00 лв.
без ДДС:59.00 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
Olimp Sport Nutrition Anabolic Amino 5500 30 К е един невероятен комплекс от пептиди и различни аминокиселини, които действат по-благоприятен начин на организма. Защо да приемам Olimp Sport Nutrition Anabolic Amino 5500 30 К Този суплемент под формата на хапчета съдържа абсолютно всичко необходимо..
5.80 лв.
без ДДС:5.80 лв.
Производител: OstroVit
Липсата на енергия може да бъде придизвиканa от много фактори. Единият от тях е натовареното ежедневие, което водим ежедневно. Въпреки това, ако сте от тези хора, които обичат спорта и не пропускат тренировката си, то тогава бихте могли да си помогнете по един лесен и достъпен начин. OstroVit AOL A..
25.95 лв.
без ДДС:25.95 лв.
Производител: OstroVit
Ако търсите качествена хранителна добавка, която е пречистена от всякакви консерванти и оцветители и единственото, което ще ви даде е невероятни ползи върху външния вид и състоянието на организма ви, то тогава OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Powder 200 Г е точно за вас. Защо ми е необходим пр..
26.95 лв.
без ДДС:26.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К е хранителна добавка съдържаща една от най-важните за организма аминокиселини L-Аргинин. Тази незаменима аминокиселина участва в синтеза на азотен оксид, който дава много положителни ефекти върху тялото. С какво ще помогне OstroVit Arginine 1000 mg L-..
26.45 лв.
без ДДС:26.45 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit Arginine Powder 210 Г е аминокиселината Aргинин под формата на прахообразна хранителна добавка. Приемът и е от изключителна важност за организма, защото производството на тази аминокиселина, не е възможно естествено от орgанизма и трябва да се набавя чрез храна или добавка. Какви са ползит..
24.95 лв.
без ДДС:24.95 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
За повече приток на кръв в мускулите, което гарантира повече повторения и издържливост по време на тренировка, за създаване на благоприятна среда, гарантираща сериозен мускулен растеж и при желание за предотвратяване на катаболни процеси, мускулите ви се нуждаят от богата на полезни вещества храна. ..
12.00 лв.
без ДДС:12.00 лв.
BSN BCAA 200 Г е суплемент, който е насочен главно към спортуващите хора, които искат да запазят вече съществуващите си мускули и да градят по-голяма мускулна маса. Името на продукта само по себе си говори, че в страхотната формула се съдържат трите най-важни и известни аминокиселини с разклонена ве..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA + Glutamine 1100 150 К е висококачествена хранителна добавка, която помага за по-добрата функция на организма. Невероятното му качество и пречистеност не съдържа никакви консерванти, изкуствени оцветители и овкусители. Какви ползи ще ми ми даде OstroVit BCAA + Glutamine 1100 150 К Ам..
27.95 лв.
без ДДС:27.95 лв.
Производител: OstroVit
В съвременният свят, където всичко е достъпно и лесно за употреба, не остават по назад и вълшебните хапчета, прах и всякакви субстанции на хранителни добавки, с които много хора увеличават мускулите си или губят килограми по много по-бърз начин. Предизвикайте тялото си да работи на пълни обороти с ..
22.45 лв.
без ДДС:22.45 лв.
Производител: OstroVit
Замисля ли ли сте се, защо всички професионални спортисти приемат хранителни добавки? Е, причината е много проста, те са напълно запознати с това, какво му е необходимо на тялото, за да расте на обем и в същото време да гори излишните калории. Всичко, което виждате под формата на хранителна добавка..
32.95 лв.
без ДДС:32.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г е прахообразен продукт, който спомага на организма да произвежда повече енергия и сила в период на трениране и подлагане на тялото на стресови за него обстоятелства, като същевременно задейства важни за организма процеси. Защо да употребявам OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г То..
38.95 лв.
без ДДС:38.95 лв.
Производител: OstroVit
Известните полски производители от компанията за хранителни добавки OstroVit, създадоха един качествен и невероятно полезен продукт, който ще се превърне в най-добрият ви съюзник по време на тренировъчен и хранителен режим - OstroVit BCAA 2:1:1 Powder 200Г Защо да употребявам OstroVit BCAA 2-1-1 Po..
22.45 лв.
без ДДС:22.45 лв.
Производител: OstroVit
Висококачествената хранителна добавка на OstroVit съдържа в нея три от най-важните аминокиселини за всички, които са отдали живота си на повече активност и се стремят към тяло с перфектни форми и добро здраве. OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г е BCAA, което наименование е съкращение на аминокиселини..
21.95 лв.
без ДДС:21.95 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Това, от което се нуждае всеки един спортист освен редовните тренировки, е храна богата на полезни вещества. Именно затова няма атлети, бодибилдъри и спортисти от всяко една дисциплина, които не са взели решението да обогатяват хранителния си режим с хранителни добавки. Причината за това е, че при ..
47.95 лв.
без ДДС:47.95 лв.
Производител: OstroVit
Колкото и да е силна мотивацията и волята на един човек да тренира непрестанно и да се храни правилно, винаги идва моментът, в който тялото ви се обажда че е изтощено, изпитва болка или просто тренирате твърде много и резултати няма. Тези моменти дори и да не ви откажат, могат да бъдат сериозен про..
45.95 лв.
без ДДС:45.95 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
При редовни и усилени тренировки, понякога може да се случи обратен ефект на този, който желаете. Причината в това е, че тялото ви има недостиг на важни за него хранителни вещества, които причиняват мускулен разпад, хронична умора или просто въпреки усилията ви, тялото ви по никакъв начин не се разв..
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA Plus 400 Г е висококачествена хранителна добавка, в която формула се съдържат незаменимите аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и към плюс на невероятните им ползи, специалистите от известната марка OstroVit са добавили и чудесните съставки на таурин, глицин и глутамин. Комбинация..
32.45 лв.
без ДДС:32.45 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit BCAA Shot 80 MЛ е хранителна добавка, която е създадена за обогатяване на ежедневното хранително меню на всеки един, нуждаещ се от една оптимална доза с полезни аминокиселини. Защо да употребявам OstroVit BCAA Shot 80 MЛ Този продукт помага за подтискане на катаболните процеси, които влия..
2.50 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
Няма спортист, който да не приема допълнителна доза аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и да разчита единствено, че храната е достатъчна. Когато тялото ежедневно се подлага на стресови обстоятелства, то се нуждае от повече от аминокиселини и единствено храната не е достатъчна. Поради факта, че..
2.00 лв.
без ДДС:2.00 лв.
Показва 1 до 24 от 46 (2 страници)

Няма нито един човек, който да произвежда достатъчно белтъчини, които да спомагат за достатъчното развитие на мускулатурата. Все повече хора, обаче, подценяват своето здраве, защото нямат време да възпитат себе си да приемат достатъчно количество от всяко необходимо вещество, което да спомага за постигането на добър, естетичен, атлетичен външен вид.

Няма как да сме достатъчно стриктни в това отношение, когато водим наистина супер динамичен начин на живот. Също така, сред хората има супер грешно разбиране, свързано с това, че тялото само може да се справи със синтеза на всяко нещо, което му е необходимо.

Растежът на мускулната маса, означава повече активно тегло. Повече активно тегло означава, че ще имаме по-малко стойности на мазнините в организма, което от своя страна, ще доведе до снижаване на супер много рискове със здравето.

Такива са например рискове от затлъстяване, от балансирано разпределение на килограмите по тялото, затруднения с храносмилателната система, както и усвояването на веществата поради ниска скорост на метаболизма. Поради тази причина е добре да приемаме някои вещества повече от други.

С какво ще ми помогнат аминокиселините

Днес ще ви запознаем с едни хранителни вещества, които притежават наистина невероятно действие върху организма. Тяхната отговорност е свързана най-вече с това да се синтезира достатъчно много белтъчини в организма, които вече се заемат със задачата да се развиват мускулните тъкани и по този начин тялото ни започва да приема съвсем различна осанка.

Днес ще се запознаете с аминокиселините и тяхното действие върху човешкия организъм и човешкото тяло. Аминокиселините са основен градивен елемент на белтъчините.

Аминокиселините са изключително важни за растежа на мускулната маса, което за всеки активно спортуващ човек може да се окаже решаващо в един момент. Естествено, аминокиселините могат да се набавят съвсем спокойно от прясната, вкусна храна, но могат и да се набавят и чрез хранителни добавки от Workout.bg.

Аминокиселините биват два вида – хидролизирани и нехидролизирани. Разликата между тях е, че хидролизираният вид се усвоява далеч по-лесно от организма ни.

Комплексните аминокиселини са една невероятна комбинация между есенциални и неесенциални аминокиселини. Този вид комплексни аминокиселини се срещат под формата на хранителни добавки, което ги прави един сериозен, концентриран източник на тези вещества.

Есенциалните и неесенциалните аминокиселини имат възможността да се допълват, което прави комплексните аминокиселини супер важни за развитието на общата мускулатура на човешкия организъм. Този комплекс от аминокиселини са страшно подходящи за растежа на мускулната маса при хора, които са подложени на тежки диети, защото не натоварват храносмилането, а в същото време дават на организма всичко, от което се нуждае, за да изглежда добре.

Есенциалните аминокиселини са вид, който не може да бъде синтезиран самостоятелно от организма на човека. Именно заради това, от нас се изисква да сме отговорни и да си набавяме този вид аминокиселини чрез външни източници.

Видове есенциални аминокиселини са, например: метионин, лизин, левцин, валин и изолевцин. Някои от тях влизат и в строежа на разклонената верига ВСАА, който е една от основните градивни елементи на белтъчините.

Неесенциалните аминокиселини са вид, който тялото може да синтезира самостоятелно, което прави нещата доста по-лесни за нас. Недостигът на неесенциални аминокиселини ще направи тялото ви изключително изтощено и това ще почувствате в най-неправилния момент.

Всеки път, в който провеждате сериозна физическа тренировка или някакво друго физическо натоварване, вие ще усещате една умора, която ще ви изважда от релси и ще ви кара да приключвате по-рано поради прост недостиг на сила. Трябва ли да стигате до момент, в който да се чувствате тотално отпаднали, за да разберете, че имате нужда от сериозна помощ?

Естествено, че не. Приемайте оптималната доза за вашия организъм предвид собстевните си индивидуални цели и това ще ви помогне да избягате от хроничната умора при различни физически натоварвания.

Как да приемаме хранителна добавка с аминокиселини

Като заговорихме за оптимален прием, няма как да не ви информираме и за това нещо. Във всяка една хранителна добавка се крие истинско чудо стига да знаете как да се възползвате от него по най-добрия начин.

Бъдете отговорни към себе си и своето здраве. Приемайте хранителни добавки, закупени само от оторизирани магазини, предназначени за това и не си позволявайте да правите експерименти със собственото си здраве, за да спестите пари, например.

Най-добре е преди прием на аминокиселини да се съветвате със своя лекар или с вашия треньор. Във всяка фитнес зала има опитен човек, който да попитате за съвет или за препоръка, когато достигнете до момент, в който сте на път да приемате нова хранителна добавка.

Защо да изберем аминокиселините

Аминокиселините са достатъчно важна част от организма ви и ще бъдат сериозен съюзник в битката за постигане на по-високи цели в спорта. Залата ще ви се стори наистина тясна в момента, в който започнете да приемате аминокиселини.

Аминокиселините се срещат в различни форми на пазара, но това не означава, че дозата им трябва да се променя спрямо формата, в която се предлагат. Таблетната форма на аминокиселините са една от най-лесните за прием заради това, че можете да ги приемете с помощта на вода.

Докато чакате автобуса за работа, докато пътувате в колата си и сте в задръстване, докато сте в обедната почивка или чакате детето да свърши детска градина – винаги можете да преглътнете една таблетка чудотворно действие, нали?

Прахообразната форма също можете да приемате лесно, защото тя е лесна за приготвяне. В тази форма се крие и тайната за бърз растеж на мускулната маса, защото прахообразната форма, разтворена в любимата ви течност, се усвоява в пъти по-лесно и бързо.

Заради своята добра разтворимост, аминокиселините буквално се абсорбират от тъканите, до които трябва да достигнат, за да помогнат. Това води до по-добро възстановяване и регенериране на наранените по време на тренировка тъкани.

Течната форма на аминокиселините също е полезна за всеки човек, практикуващ всеки спорт. Вълшебството на тази форма на аминокиселините се крие в това, че усвояването от кръвта е изключително бързо и на места дори се описва като мигновено.

Това прави тази форма изключително предпочитана от хора, които нямат време след тренировка и бързат да си набавят необходимите вещества за максимално малко време.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Когато един спортист има нужда от хранителна добавка, която да му даде всичко необходимо за растеж, здраве и регенерация, човек трябва да проучи пазара добре. Тук, обаче, не става въпрос само за проучване на цените, а се говори за надежда на самия търговец – до колко той ни предлага качество на достъпни цени.

Дългогодишният ни опит ни помага за това винаги да даваме на клиентите си максимално високо качество на максимално ниска цена.

Количеството на добавки, съдържащи аминокиселини, което трябва да приемате до голяма степен зависи от вашето здравословно състояние. Освен това приема се определя и от вашата диета и физическа активност. Препоръчваме ви да приемате добавките в дозите, които са описани на всеки продукт, за да постигне своите фитнес цели.

Приемът на аминокиселини е напълно безопасен, когато е в препоръчителните дози. Ако нямате придружаващи заболявания, няма опасност да получите странични ефекти.

Аминокиселините подпомагат много функции на вашето тяло. Те са важни за растежа на мускулите, съединителната тъкан и кожата. Освен това те подпомагат нормалното храносмилане, производството на хормони и дават енергия на тялото.

Добавките с аминокиселини се препоръчват за спортуващи и активни хора. Те им помагат поддържат и повишават мускулната си сила. Приема на аминокиселини се отразява ползотворно и на по-възрастни хора, при които има естествена загуба на мускулна маса.

Можете да приемате аминокиселини както чрез животински, така и с растителни продукти. Някои източници са: зеле, спанак, броколи, бобови растения, яйца, говеждо, пилешко, свинско и други.

4.45 / 183