Yandex
МЕНЮ
Кошница

Манго

17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

В 21-ви век най-сериозното нещо, което куца на повечето хора, е липсата на високи нива на здравословно състояние. Колкото повече се увеличава напредъкът на човешките общества, толкова повече здравословни проблеми могат да се наблюдават.

Това съотношение няма как да се пренебрегне от науката и медицината и поради тази причина се търсят всевъзможни варианти, за да можем ние хората да поддържаме завидни здравословни показатели.

В настоящия текст ще разберете повече за един вид хранителна добавка, която ще понижи нивата ви на нужда от прием на храна и редуцирането на телесни килограми.

В онлайн магазина за хранителни добавки и всякакво фитнес оборудване Workout.bg, вие ще намерите всяко едно нещо, което ви е необходимо за постигане или запазване на оптималното ви здравословно състояние. Бъдете сигурни, че доволният от качеството клиент е цел номер едно за нас и не правим компромиси с подобно нещо.

С какво ще ни помогне тази хранителна добавка

Мангото е една от най-интересните хранителни добавки в цялата фитнес индустрия. Като цяло, тя е нещо изключително естествено, но резултатите, които можете да постигнете с нея със сигурност не са естествени.

Бързо и съвсем осезаемо ще получите топ държание на тялото си в и извън залата, а възстановяването ви след ще е наистина лесно. Защо?

Ще се възстановявате по-лесно, защото няма да се напрягате много в залата, за да постигате неща, които допреди известно време (разбирайте преди стартирането на редовен прием на манго) са били немислими. Ако вашата цел е изгаряне на сериозни количества подкожни мазнини, (вид, с който човек трудно се сбогува) то приемът на манго за вас е меко казано задължителен.

Африканското манго спомага за това тялото да разгражда далеч по-лесно всички видове мазнини, приети в тялото чрез храната. Заради тази хранителна добавка, мазнините дори не достигат до ядрото на телесната клетка, а се изхвърлят още от стомаха по естествен път.

Изцяло натуралният произход на хранителната добавка манго спомага за това тялото ви изобщо да не се дехидратира. Това означава, че по време на неговия прием от вас по никакъв начин няма да се изисква по-висок прием на вода или други течности.

След малко ще разберете коя функция на мангото и влиянието му върху кой хормон прави тази хранителна добавка една от най-нужните за активно спортуващите хора. Първо, обаче, нека се съсредоточим върху активното и здравословно отслабване, което се предизвиква от този вид суплемент.

Неотдавнашни изследвания сочат, че хората от столетия използват семките на африканския плод, за да лекуват някои болести, за които в древните вярвания се е приемало, че са напълно нелечими. Всъщност, мангото се е считало за божествен лек на някои страшни болести и тази репутация се е запазила до днес.

Мангото намалява нивата на вредния холестерол в тялото ни. Заедно с това хранителната добавка е много голям източник на ценните калий, витамин В и желязо.

Трите гореизброени са много известни със свойствата си, че ускоряват и дори осезаемо забързват скоростта на метаболизма. Само си представете каква комбинация са и трите, обединени под допълнителния ценен принос на мангото.

Директното влияние на мангото върху метаболизма е свързано с това, че редовният и дисциплиниран прием на това вещество повишава нивата на адипонектин – вещество, което по уникален начин стимулира бързата обмяна на веществата.

Заедно с това си действие , адипонектинът увеличава нивата на инсулин и това от своя страна изгаря мазнините и превръща противниците на стройната фигура в чиста енергия, която може да се използва за нещо далеч по-градивно (тренировка, например).

Преди малко ви загатнахме за това, че мангото дори има претенции, че може да влияе на някои важни за развитието на тялото ни хормони, какъвто е Лептинът. Този хормон е много важен за нивата на апетит в нашето тяло и един усилен цикъл на прием на манго би превърнал тялото ви в невероятна мечта.

Активните съставки на тази хранителна добавка са екстракт от африканско манго (по-скоро неговата семенна част, която се слави с всички гореизброени благоприятни свойства) и екстракт от листо на зелен чай. Всички знаем невероятните действия на зеления чай в сферата на фет бърнърите.

За разлика от фет бърнърите, обаче, тук нямаме неясни съставки, за които никой не може да ни обясни кое и за какво действа. При използването на хранителни добавки с изцяло органичен произход, ние можем единствено да сме редовни в приема без никакви притеснения относно нашето здравословно състояние.

Как да приемаме манго на хранителна добавка правилно

Повечето специалисти в сферата на хранителните добавки и експертите във фитнес средите споделят мнението си, че по 1 капсула до 2 пъти дневно (по възможност с две от основните ви хранения) действат изключително благоприятно на организма. Ако спазвате тази схема на прием, няма да имате проблеми със стомашно-чревни проблеми и неразположения.

Трябва да се знае, обаче, че африканското манго по никакъв начин не трябва да се възприема като хранителна добавка, която може да се приема с цел неприемане на никаква храна. Целта е да се яде напълно нормално, за да може все пак да се приема достатъчно количество мазнини, които в последствие да се разграждат.

Здравните експерти съветват да си хапвате в нормални граници, да приемате дисциплинирано хранителна добавка с екстракт от манго и да не правите някакви колосални лишения в диетата си. Само по този начин ще усетите невероятните ползи на суплемента.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Ние от Workout.bg знаем, че не е лесно да намериш нещо, когато най-много ти е необходимо. Знаем също така, че е още по-трудно, когато го правиш в Интернет.

Не правете грешката да поръчвате 1001 неща от различни сайтове и заедно с това да плащате 1001 доставки поотделно. Не е приятно да взимат парите ти за нещо, което не виждаш, нали?

В такива ситуации на всеки му се иска да има един единствен сайт, от който да поръча всичко необходимо наведнъж – сигурно, без особено забавяне и най-вече качеството да не отстъпва на всички гръмки имена. В момента, в който намерите подобен надежден източник на качествени продукти, вие незабавно ще се възползвате от него.

Инвестирайте търпение и ни гласувайте търпение само при първата поръчка. Всичко останало оставате на нас и ни позволете да ви докажем, че сме надежден съюзник в извайването на вашата стройна фигура.

Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес артикули Workout.bg е твърдо зад вас в моментите, в които се нуждаете от сериозна помощ във връзка с това да направите видими промени по телесното си физическо състояние.

Мангото е много полезно за здравето. То е пълно със засищащи диетични фибри, има пектин, който се бори с лошия холестерол, богато е на витамин С и е много полезно за храносмилането.

Мангото не е чудодеен плод, който сам по себе си може да ви помогне да сваляте килограми, но определено ще ви помогне да постигнете цените си за отслабване по-бързо. Не съществуват добавки, от които можете да отслабнете ако не тренирате и не се храните балансирано.

Много хора се изненадват когато разберат, че мангото е мощен антиоксидант. Този плод е много богат на витамин С и помага за подсилването на имунитета и предпазва от настинки и грипове.

Мангото е много полезно когато страдате от запек или диария. То е богато на диетични фибри, храносмилателни ензими и други съединения, които подпомагат храносмилателното здраве.

Тъй като мангото е богато на витамин С, а той е от съществено значение за производството на колаген, това го прави много полезно за косата и кожата. Витамин С прави кожата по-еластична и предотвратява бръчки. Мангото е добър източник и на витамин А, който насърчава растежа на косата.

4.48 / 192