Аргинин

OstroVit AOL Arginine Ornithine Lysine 120 К състав
OstroVit AOL Arginine Ornithine Lysine 120 К

25.95 лв.

Липсата на енергия може да бъде придизвиканa от много фактори. Единият от тях е натовареното ежедневие, което водим ежедневно. Въпреки това, ако сте от тези хора, които обичат спорта и не пропускат тренировката си, то тогава бихте могли да си помогне..

OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Powder 200 Г състав
OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Powder 200 Г

26.95 лв.

Ако търсите качествена хранителна добавка, която е пречистена от всякакви консерванти и оцветители и единственото, което ще ви даде е невероятни ползи върху външния вид и състоянието на организма ви, то тогава OstroVit AOL Arginine Ornitine Lysine Po..

OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К състав
OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К

26.45 лв.

OstroVit Arginine 1000 mg L-Arginine Caps 150 К е хранителна добавка съдържаща една от най-важните за организма аминокиселини L-Аргинин. Тази незаменима аминокиселина участва в синтеза на азотен оксид, който дава много положителни ефекти върху тялото..

OstroVit Arginine Powder 210 Г състав
OstroVit Arginine Powder 210 Г

24.95 лв.

OstroVit Arginine Powder 210 Г е аминокиселината Aргинин под формата на прахообразна хранителна добавка. Приемът и е от изключителна важност за организма, защото производството на тази аминокиселина, не е възможно естествено от орgанизма и трябва да ..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Както добре знаете, креатинът и протеинът са добавките, които се грижат в най-голяма степен за вашия мускулен растеж и по-основно за силата ви по време на тренировка, както и за възстановяването след това.

Дотук добре. Какво, обаче е нужно, за да синтезираме протеин и креатин, да ги усвояваме добре и най-вече да се възползваме на максимум от техните сериозни и безспорни ползи?

Истината е, че за да бъдем шампиони, трябва да мислим като такива – на няколко нива. Не можем да приемаме глухо и сляпо някакви добавки, които да не можем да усвоим и чак след това да се чудим защо те не действат?

Всъщност, вината не е в суплементите, а в начина, по който ги приемате. Тук не говорим за доза, а за усвояване.

Ползите за развитието ви от приема на аргинин

Точно това прави хранителната добавка аргинин като хранителна добавка. Това е полу-есенциална съставка (приема се и от храна, и от суплементи).

Аргининът ще ви направи истински бойци в това да превърнете организма си в невероятната машина, за която мечтаете. Не мислете за усвояването на протеина и креатина, както и за тяхното самостоятелно производство в тялото ви.

Точно така, прочетохте правилно. Креатин и протеин тялото ви ще започне да произвежда само, което означава, че или можете да намалите дозите, а след време дори и да ги премахнете, разчитайки само на вас.

Няма хранителна добавка, която да се съдържа в толкова големи количества в храните. В свинското и в яйчения белтък аргининът се съдържа повече от 4 гр. на 100 гр. продукт, което е впечатляващо.

Една средно голяма свинска пържола ще ви осигури малко над дневната нужда на тялото ви от аргинин. Помислете следващия път дали не сте готови да приемете малко по-мазна пържола, но все пак това да ви осигури неща, които не сте вярвали, че може и да са полезни за вас.

Друго полезно нещо, ще бъде да се информирате от Workout.bg. Очакваме ви в нашия онлайн магазин.

Workout.bg – ние ще ви дадем необходимото

Откъде другаде, ако не е от Workout.bg? Е, щом вече знаете какво ще направи аргининът с вас и вашето спортно представяне, имате ли повече нужда от представяне на този продукт?

Както знаете, за нас е важно нашите клиенти да са снабдени с най-качествения на пазара суплементариум. Това ще им гарантира наистина качествено покачване на мускулна маса, много добро възстановяване и перфектно представяне в тренировъчна среда, когато са в залата или бягат в парка.

Не е добре да подлагате тялото си на сериозно натоварване ако не сте напълно сигурни, че ще му дадете правилните съставки след това. Не бъдете прекалено взискателни към организма си ако освен не можете да му се отблагодарите подобаващо след това.

Не всеки, обаче знае от какво има нужда неговото тяло. Трябва добре да сте се запознали с него преди да влезете в залага за тежките тренировки.

Ако смятате, че имате още какво да учите като фактология за тялото си – по-добре бъдете тук, в нашия сайт и четете текстовете, написани за вас. Под всяка категория на наши продукти, сме положили описанията им, които са достатъчно подробни и в техните редове се намират знанията, от които имате нужда.

Запълването първо на информацията, полага здравите основи вие да тренирате и да се развивате адекватно в спортен аспект. Ако нямате нужните знания, това може да доведе дори и до негативно развитие на някоя от тренировките ви, а това до контузии на стави и мускули.

Възстановяването след това може да ви отведе в света на залежаването и сериозното намаляване на физическата активност и след това да ви накара да се чувствате подути, надебелели. Никой не иска нивото му на развитие да спада рязко заради контузия, така че прекарвайте достатъчно време в Workout.bg, за да имате правилната информация, която ще ви превърне в по-добро Аз.

4.44 / 198