Yandex
МЕНЮ
Кошница

Потници

51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Облеклото по време на тренировка не е нещо, което заслужава да бъде неглижирано. Ние отделяме голямо внимание на това как са облечени хората по време на тренировка и заради това не можем да си позволим да не продаваме и дрехи, с които те да се чувстват уверени във външния си вид.

Маркови стоки – дрехите, с които можете да излезете с горно вдигната глава в залата или на някой терен, изпълват онлайн магазина ни и го правят един от най-разнообразните на пазара изобщо. Магазинът ни се гордее именно с това – тениски, потници, клинове, комплекти и т.н.

Това са все стоки и продукти, които могат да ви превърнат в истински атлети не само на външен вид, но и в усещането си ще сте напълно конкурентноспособни на останалите хора в залата. Защо не и с точната покупка от раздела ни потници, вие да заблестите най-много от всички?

Какви потници предлагаме в нашия онлайн магазин

Щом четете настоящото четиво, на нас ни е напълно ясно какво ще искате от нашия онлайн магазин, така че е въпрос на време да се сдобиете с него. Каквото и да желаете от нас, ние ще ви го осигурим.

Потниците ни както за мъже, така и за жени, са нещо, с което не можете да се сдобиете всеки ден по простата причина, че такова качество не всеки може да предложи. Ние от Workout.bg знаем истинското щастие от това да си си купил качествен продукт, който има всички данни да се превърне в най-устойчивата дреха, с която разполагаш.

Всичко останало, което трябва да направите до края след като вече знаете къде и как да поръчате качествен продукт, е да се престрашите и да ни се доверите. Очакваме ви!

Workout.bg – когато някой иска нещо, ние го даваме

Да си лидер на пазара в дадена ниша не е никак лесна задача за онези, които искрено желаят да постигнат подобен успех. Радваме се за това, че в настоящото четиво ще можем искрено да пишем от позицията си именно на такива.

Харесва ни мисълта за това, че можем да се доберем до всеки поглед и да покажем на какво сме способни – винаги да даваме максимума от това, на което сме способни. Нямаме бариери в това да правим потребителите си доволни и щастливи в техния стремеж за това да сме на върха и за тях, и за останалите.

Всички, които са в графата на останалите са останалите вериги, които се развиват в същия бранш, който и ние сме избрали за наше поприще. Няма друг такъв бранш, в който нещата да се случват толкова динамично, толкова бързо и толкова рязко, колкото в този, в който сме се вписали и ние.

Преди години, когато започвахме да правим това, което обичаме – да сме максимално близо до спорта, не вярвахме, че ще постигнем това, което можем да се похвалим, че сме свършили днес. Самата мисъл ни кара да се чувстваме успешни.

Заради това, ако искате да сте част от един успешен онлайн магазин, работещ изцяло и само за удовлетворението на клиентите си – ние сме онези, при които можете да се отбиете. Очакваме ви!

Можете да носите памучни дрехи докато загрявате или след бягането, но не се препоръчва да бягате с памучен потник. Не е разумно да избирате памучни тъкани, защото те бързо абсорбират потта. По-добре е да изберете изкуствена материя, която да отвежда потта, охлажда ви и позволява по-голяма циркулация на въздуха. Изкуствените материи имат свойството да ви затоплят и охлаждат в зависимост от условията.

Хубаво е да се стремите към баланс. Трябва дрехите ви да не бъдат твърде стегнати и да ограничават движенията ви и в същото време да не се размахват докато се движите и да ви пречат. Твърде стегнатите потници могат да причинят проблеми с кръвообращението.

Когато избирате потници, както и всякакви други дрехи за тренировка трябва да се съсредоточите върху това да ви прилягат добре. Удобното облекло ще ви позволява да се движите свободно и няма да притиска диафрагмата и талията ви.

Цветовете, които избирате да носите, могат да повлияят на тренировката ви както на физическо, така и на психологическо ниво. Цветовете определят колко светлина поглъщат дрехите ви и от там повлияват на температурата на тялото ви. Обръщайте внимание на цветовете, тъй като могат да променят интензивността на тренировките. Има теории, според които червеният цвят например, увеличава сърдечната честотата и е полезен за тренировки с висока интензивност.

Изкушаващо е да изберете евтини дрехи за тренировки, но винаги е по-добре да инвестирате в качествени потници, тениски, клинове и екипи. Това ви спестява пари в дългосрочен план, защото дрехите, които са качествени подобряват и качеството на тренировките ви и със сигурност ще ги носите много по-продължително време.

4.50 / 238