Yandex
МЕНЮ
Кошница

Цистеин

2.92 лв. 3.65 лв.
Купи
47.00 лв.
Купи
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Търсите висококачествени хранителни добавки със съдържание на аминокиселини? На правилното място сте! В онлайн магазина на Workout.bg ви предлагаме богато портфолио от суплементи, които доставят на организма ви нужното количество неесенциални аминокиселини.

Приемът на хранителни добавки със съдържанието на аминокиселини подобрява цялостното здравословно състояние. Тези супелементи са особено препоръчителни за хора, които водят натоварен начин на живот и препускат между много задачи.

Много хора усещат липса на енергия, разсеяност и нежелание за извършване на ежедневните си задачи. Хранителни добавки, които ще намерите в категорията Цистеин предоставят лесен начин за повишаване на енергийните нива и подобряване на когнитивните функции на мозъка.

За какво помага аминокиселината Цистеин

Възможно е за пръв път да чувате за тази аминокиселина. Тя не е толкова известна, а трябва да бъде, защото е важен елемент за синтеза на глутатион. Това е вещество, което помага в защитата на клетките от оксидативен стрес.

Именно процеса по защитата на клетките има ключова роля за предотвратяването на увреждането на клетките от свободните радикали. Аминокиселита има и важно значение за детоксикацията на тялото. Цистеинът участва в разграждането на токсични вещества и тежки метали в организма.

По този начин аминокиселината помага за детоксикацията на организма и поддържането на здравето на черния дроб.

Както споменахме цистеинът участва в производството на глутатионинът, който има положителен ефект върху имунната система и подпомага борбата срещу инфекции.

Аминокиселита има особено важно значение за дамите. Цистеинът играе роля в синтеза на кератин, протеин, който има основна роля за структурата на кожата, косата и ноктите. Приемът на хранителни добавки със съдържание на цистеин допринася за женската красота и особено за здравината и блясъка на косата и ноктите.

Сами се убедихте колко важна роля има тази аминокиселина. А сега е време да започнете да приемате суплементи със съдържанието на цистеин. Ние от Workout.bg ще ви помогнем да изберете най-добрите продукти, с които да подпомогнете цялото си здравословно състояние.

Цистеин – най-добрите хранителни добавки на пазара

Във всяка една наша категория, в която ви предлагаме суплементи със съдържание на аминокиселини ще успеете да намерите както чиста форма на веществата, така и комбинация между няколко аминокиселини. Очакваме ви с нашите стриктно селектирани продукти, които да влязат в помощ на всеки.

А ето и някои от тях:

Amix nutrition monster beef protein е мощен протеинов източник, който осигурява скоростно качване на мускулна маса. В съдържанието на продукта има и цистеин и други аминокиселини, които подпомагат по-бързото възстановяване след физическо натоварване.

Allnutrition nac | n-acetyl cysteine 150 mg е продукт, който има силно антиоксидантно действие. Суплементът се доставя и подкрепа за дихателната система и облекчава симптомите на различни дихателни проблеми.

Now foods l-cysteine 500 mg е чиста форма на цистеин, която се абсорбира лесно от организма. Продуктът предлага лесен метод за разграждане на токсините и борба със свободните радикали.

Сигурни сме, че в нашето портфолио лесно ще намерите продукт, който да задоволи всички ваши здравословни нужди. Разгледайте хранителните добавки със съдържание на аминокиселини, които предлагаме и изберете тези, които ще ви доставят най-много ползи.

Направете доставка от онлайн магазина на Workout.bg и се възползвайте от нашите специални цени.

Цистеинът е аминокиселина, която тялото ни може да произвежда от серин и метионин. Той има много ползи за здравето и се използва за лечение на редица болести като ангина, сърдечно-съдови заболявания, възпаления, грип и бронхит.

Изследвания показват, че цистеинът помага при лечението на диабет, като понижава кръвната захар, намалява инсулиновата резистентност и предотвратява увреждане на кръвоносните съдове. Тъй като добавките могат да взаимодействат с лекарства, ако имате диабет задължително се консултирайте първо с лекар.

Рядко се наблюдават странични ефекти. Приемът на добавки с цистеин може да доведе до различни кожни проблеми, гадене, умора и повръщане. Ако получите нежелани реакции трябва да спрете приема на добавките и да се консултирате с лекар.

Цистеинът е градивен елемент на протеини, като кератин. Затова е от съществено значение, за здравето на косата и кожата. Добавките с цистеин са много полезни за защита на косата и корените от оксидативен стрес. Те подпомагат растежа на косата при хора, които имат здравословни проблеми и не усвояват добре цистеинът.

Цистеинът се съдържа в храни, които имат високо съдържание на протеини като млечните продукти, яйцата, бобовите растения, слънчогледовите семки и месото.

4.48 / 295